leopard

En nu grej jag inte har visat er är dessa byxor. Dem hittade jag på loppis för ett tag sen och 30 kronor fick jag punga ut. Vilket kap va?

bracelet


sunshine

I torsdags var typ första gången jag satt ute detta året. LITE kallt fortfarande. Och eftersom jag inte röker så vill jag bara gärna sitta inne. Men jag ska erkänna, det var riktigt nice när solen sken och det var vindstilla. Lite bilder från torsdags.

paisley

Jag såg denna klänningen för ett tag sen på Alexandras blogg. Så tänkte jag att jag skulle kika på den i butik men det blev aldrig av. Men så igår sprang jag på den i Helsingör och jag kunde inte låta bli att köpa den. Kommer matcha den till bla bruna ben och boots i sommar!

trenchcoat

Idag har jag varit ledig och varit uppe sen nio cirka. Jag har tvättat exakt hela dagen tills nu. Jag drar alltid ut på att tvätta så när jag väl gör det har jag typ 8 maskiner. Men nu är jag klar och nu blir det lite lunch. Här är en bild från igår iallafall. Igår shoppade jag också lite så det ska ni få se sen.

frukost

Jag försöker att dra ner på kolhydrater så jag skippar just nu bröd till frukost. Svårt eftersom vitt bröd är så jävla gott. Men nu äter jag detta istället. Riktigt gott det med faktiskt!

dipdye

Jag har lääänge velat färga mina toppar men aldrig fått det gjort. Men sen kom jag på att mitt hår är lite dipdye färgat redan. Och undra då hur det skulle se ut om jag färgade topparna rosa? Vad tror ni? Isåfall kanske man får färga det hela vägen upp till där mitt mörka slutar nu? Förresten, ser ni så långt mitt hår har blivit? Det tänker man aldrig på eftersom det är så tunt. Haha.

cowboy

Jag rotade lite bland gamla skor för ett tag sen och hittade dessa!! Vilken lycka! slänger på mig dem idag. Bilder kommer senare!

new bikini

Jag har heeeelt glömt att visa er min fina bikini som damp ner i brevlådan för ett par veckor sedan. Well, här är den iallafall. Gillar verkligen mönstret. Vad kallas sånt mönster egentligen?

kalorisnålt

Idag har jag lagat en ny grej. Tonfiskbiffar! Sen hade jag wokade grönsaker och dressing till det. Supergoda blev dem och hela rätten blev riktigt nyttig. Någon som önskar recept på detta kanske?

accessories

Lite favoriter bland mina accessoarer.

the donut

Igår plockade jag fram min donut. Nu har min lugg blivit så lång att jag kan sätta upp den lite diskret. Jag funderar nämligen på att låta luggen växa ut helt. Vad tycker ni om det? Det är bara så skönt att kunna sätta upp hela håret när det blir varmt ute. 

green dots

En sneakpeak på dagens. Nu blir det powerwalk!

yellow

Lite bilder från häromdagen! Den gula kavajen livar alltså upp rejält!

powerwalk

Jag har fått träningsverk! Hur sjukt är inte det? Haha. Det enda jag har gjort är att gå upp för trapporna (nio stycken) och sen gått en timme om dagen i fyra dagar i rad. Sen cyklar jag till och från jobb varje dag. Herregud vad otränad man får lov att vara..

monday

Ikväll kommer G hit. Så det blir att laga mat och mysa lite, som vanligt!
Lite bilder från förra veckan.

mustache

TITTA, vad jag har köpt till min samling. Jag älskar tygväskor och denna var grym. Har letat efter den ett tag för den var slut i stan, men så hittade jag den ute på Väla. 20 kronor fick jag ge för den. Perfekt!

cheescake - recept

Så, här kommer receptet på cheescaken. Superenkelt att göra och GOTT. Sen kan den stå i frysen i princip hur länge som helst.

Ingredienser:

  • 3 st ägg
  • 1.5 dl strösocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 200 g philadelphiaost
  • 3 dl vispgrädde
  • 10 st digestivekex
  • ev. 1 st citron
    • eller ca 0.5 tsk citronarom och ca 3 msk pressad citron

 

Det går att använda elvisp genom hela det här receptet med undantag för sista steget där man använder en sked. Om du gör allt i samma ordning som beskrivet nedan så behöver du inte diska elvisparna mellan de olika momenten.

Dela äggen. Lägg äggulorna i en bunke och äggvitorna i en annan. Häll strösocker och vaniljsocker över äggulorna.

Vispa först äggvitorna till ett fast skum (med rena vispar) använd gärna elvisp. Skummet ska vara så fast att man kan vända upp och ner på bunken.

Vispa äggulorna och sockret till en pösig ljusgul smet, gärna med elvisp.

Blanda i philadelphiaosten. (Kör på lägsta hastigheten på elvispen).

Vispa grädden i en egen bunke. Den ska vara lite lagom fast, ungefär som du skulle ha vispat den att äta till en efterrätt, det är inte så jättenoga. Rör därefter ner den vispade grädden i den andra smeten med lägsta hastigheten på elvispen.

Rör försiktigt med en sked ner de vispade äggvitorna.

Om du vill ha citronsmak: riv skal av citron och pressa ur saften. Blanda ner rivet citronskal och citronsaft i smeten. Alternativt kan man droppa i citronarom och hälla i lite citronsaft.

Krossa kexen och lägg hälften av detta på botten av en rund form med löstagbar botten. Häll i smeten och strö resten av kexsmulorna ovanpå.

Ställ in i frysen i 5 timmar. Tag ut kakan cirka 15 minuter i rumstemperatur före servering. Servera med varma hallon!


blonde

Igår såg jag ut någorlunda såhär. Jag har färgat håret också så nu är det superljust. Det är inte så gult som det ser ut på bilden dock. Fan vad deppigt det är att vara utan kamera alltså. Riktigt crappy kvalité..

inflyttningsfest

Igår hade Diana och hennes pojkvän inflyttningsfest i deras nya lägenhet. Massor med mat och kladdkaka till dessert. Jag åt som om jag aldrig hade sett mat förr. Dianas mamma gör världens godaste bröd. Det var superdupertrevligt och alla mina bästa vänner förutom Johanna var där. Vi stannade till klockan slog två och därför slog om till tre. G skulle jobba idag så han ville hem och sova..


new

Jag har köpt ett nytt bälte som jag tänkte att jag skulle ha på idag på inflyttningsfesten. Sen så blir det en svart klänning till.

blue shirt

Bilder från gårdagen. Jag har ingen kamera just nu så det får bli såhär sålänge. Hoppas det duger! Ikväll ska jag träffa min gode vän Björn och snacka lite. Trevligt! Det var så längesen sist.

diy - studs

Vad tycker ni om min nya jacka? Jag har gjort det själv. Hittade en gammal "skinn"jacka som jag ändå inte använde så jag satte fast lite nitar. JAG ÄLSKAR DEN!

5

Nu när det snart är sommar så är det så mycket snack om vikt och grejer. Jag är absolut sämst på att banta. Jag har ingen som helst självdiciplin så jag äter bara allt möjligt hela tiden även om jag har sagt att jag inte ska. Men igår tog jag och Carro tag i det och bestämde att vi ska gå ner 5 kilo var till den 1 maj. Nu får vi se hur detta går!

present

I vanlig ordning så är jag ledig idag och såklart är det mulet! Det har varit fint väder hela veckan, men inte idag. Det var samma visa förra veckan. Men i helgen hoppas jag på fint väder för då ska jag på inflyttningsfest. Så idag ska jag ut och handla present!

4 years

Igår var det exakt fyra år sen jag och G träffade varandra för första gången. Tiden går så jävla snabbt! För snabbt ibland. Här är lite bilder genom åren!

pictures

Här är några bilder från när Bloppfashion hade sin lanseringsfest.

shorts

Dessa shortsen från Gina hade jag velat ha i sommar! Älskar de olika blå nyanserna.

white cap

Jag gillade min svarta keps så mycket så jag var tvungen att köpa den vita också haha. Den kommer att användas mycket flitigt i vår och sommar! Gillar också mixen av vit och mintgrön. 

black&white


mintgrön


Vinröd 2

Sitter på jobb så jag slänger upp en bild från mobilen. Bilden är från i lördags!


Loppis

Kaos på loppis idag. Så himla mycket människor men inte så många som sålde. Men kolla vad jag hittade! Älskar huvudet, så jävla fint. Sen gillade jag de gamla plåtburkarna också. Dock blev det inget köp av just dessa saker.


Vinröd

Inviger min fina tröja idag! Love it!


Bracelet

Lite nytt till armen..


bakverk

Ikväll ska jag hem till Carro. Vi ska baka haha. Jag älskar att baka. Jag kan bara inte baka så ofta för jag kan ju inte äta allt själv. Men idag blir det nog kanelbullar och möjligtvis macarons.

Men här är lite av det jag har bakat på senaste.
Cheesecake med hallon.
Chokladkakor
Kanel och vaniljbullar
Scones
Vit chokladpannacotta med hallon. Min favvis!

NYC

Jag älskar min nya tröja. Jag gillar hoodies så denna blir perfekt. Gillar trycket, lite Acneinspirerat känns det som..

sis

Syrran igår. Och där har vi kepsen igen. Vilket fynd!

halsduk

Ni kanske har märkt att jag gillar min vita halsduk haha. Jag hittade den gömd här hemma. Den fick jag i en goodiebag från Gina Tricot när jag var i Köpenhamn. SUPER!
Idag har jag en go dag på jobb. Börjar tidigt för att fixa fredagsfikan och sen slutar jag vid tre-tiden. Gött!

kornblå 2

Dagens bilder. Blev en runda på stan idag med G och syrran. Jag har köpt en superfin tröja som jag visar er i morgon!

kornblå

Godmorgon! Jag vaknade halv tio idag, så himla skönt! Typiskt att solen försvann idag när jag är ledig. Bilden tog jag precis, älskar den kornblåa färgen! Men ni får ursäkta min utväxt, jag har inte fixat den ännu haha. Det kommer fler bilder senare. PUSS!

the house

G kommer över senare ikväll och i morgon är både han och jag lediga. Jag vill shoppa!!

onsdag

Ikväll har jag blivit bjuden på middag hos min syster. Det passade riktigt bra för jag orkar verkligen inte laga mat idag. Nu ska jag ner i stan en snabbis sen hem till syrran!

colorful

Jag gillar denna modellen på pumps. Hög klack och inbyggt platå. Hade gärna velat ha ett par i en fin vårfärg.

G

Vet ni vad! Eftersom jag lägger upp så mycket bilder på G här i bloggen så har han fått en egen kategori. Haha. Och eftersom inte alla kanske fattar vad G betyder så fick den heta G - my boy. Jag har redan flyttat över lite inlägg i den nya kategorin så om ni vill kan ni kika lite där. Vad tycker vi om detta då?

madame

Här kommer fler bilder från i söndags. Jag var med familjen på kusinträff (mammas kusiner) på Madame Mustache. Vi åt deras brunchbuffé! Jag är inte särskilt förtjust i bufféer normalt sett men denna var riktigt god. Där fanns allt möjligt - goda bullar, lax, räkröra, flingor, ägg, bacon osv osv. Sen våfflor, paj och amerikanska pannkakor till det. Jag rekommenderar deras brunch starkt!


the cap

Glöm inte att ni kan följa mig på bloglovin'.

black outfit

Såhär såg jag ut i lördags. Som sagt så blev det all black med silversmycken. Det blev bra! Och jag fick så hiiimla många komplimanger för mina byxor. Av både killar och tjejer. Folk som tom kom fram på dansgolvet för att säga att dem var snygga. Så himla gulligt! :)
(Ni får ursäkta röran i bakgrunden)

yesterday

Förlåt för dåligt bloggande igår. Jag var i princip inte hemma alls förutom kanske en timme. Här är en bild från igår iallafall!

Lördag

Är på tivoli så slänger in en snabb bild. Såhär ser jag ut typ! :)


black and glitter

Idag ska jag träffa min gode vän Emelie. Vi ska ut och äta och catcha up. Det är inte var dag vi ses. Sen ska vi på Bloppfashions lanseringsfest ikväll.
Jag tror jag ska slänga på mig mina glitterbyxor kvällen till ära. Och möjligtvis dessa skorna till. Det blir nog all black och massa silversmycken.

the cap

Vilket härligt vårväder det har varit idag! Jag slängde på mig min militärjacka och min nya keps idag! Gillar verkligen kepsen. Den löser alla problem med bad hairdays! (Jag lovade ju er bättre bilder till helgen)
PS. Jag har förresten dragit en vinnare till earcuffen så jag mejlar idag eller i morgon!

flowers

Idag slängde jag på mig min blommiga kavaj! Det är ju trots allt fredag! Ni får ännu en dålig bild men jag LOVAR er, i helgen kommer det nya fina bilder. Både lördag och söndag!

sun

Här är lite bilder från igår.
Trevlig fredag! Puss på er!

walk

Kryss i taket! En ny bild. Jag gick hem från jobb idag. En promenad på 45 minuter, så himla skönt! Ikväll blir det tacos hos Nicco och fixa utväxten. Hej!

blue

Har verkligen inga nya bilder just nu. Det är lite dåligt, i know. Här har ni iallafall en outfit från någon helg sen. Bättre än såhär blir det inte just nu. Sorry!

3

Tredje dagen på jobb idag. Det känns bra än sålänge. Det är så jobbigt när man inte är helt insatt i allt. Jag gillar när jag är helt insatt i saker och ting så jag kan planera min dag själv och ta egna intiativ. Men det kommer, det kommer!
Längtar till att man kan gå klädd såhär!

trevligare

En sak som jag tycker är riktigt irriterande är "reklamkommentarer". Så som "kolla min blogg" eller liknande. Också frågor som "hej hur är det?" eller "haft en bra dag?". Ni bryr er säkert inte hur min dag har varit utan vill bara att jag ska gå in på er blogg och skriva en kommentar. Men grejen är att de kommentarerna tar jag bort direkt och chanserna för att jag skulle gå in på en sån blogg är NOLL. Vill ni att jag ska gå in på er blogg så skriv något om inlägget. Mycket trevligare och inte lika desperat! ;)

kuddar

Kuddar i fina pasteller. Jag hade velat ha alla hemma i min säng. Men jag nöjde mig med att bara beställa den med fjärilar. SÅ FIN!

mix


here we go

Okej! Jag har alltså nytt jobb. Jag jobbar numera på en bilfirma. Haha jag ska såklart inte sälja bilar utan det är som receptionist/kundmottagare. Idag blev jag insatt i telefonen och lite allt möjligt. Vi var och handlade och sånt också. Detta blir nog bra!

strandfin

Såhär vill jag se ut på stranden i sommar!

first day

Idag har jag första dagen på jobb. Börjar nio och vet inte när jag slutar haha. Ska lägga schema och lite sånt idag. Senare berättar jag hur det var och vart jag ska jobba.

Två bilder från i lördags. Härligt väder! Bara det blir lite varmare så är jag supernöjd!

halsduk

Såhär har jag sett ut idag. Jag grävde fram min gamla halsduk. Den är superstor så man slipper vira den mer än en gång runt. (Ni får försöka att se bort från min röriga lägenhet i bakgrunden och att spegeln är skitig haha.)

chanel och chloé

Här är lite av det andra jag fyndade på loppisen i söndags. En liten Chloéplånbok och ett Chanelnagellack. Kap!
Superfin färg till bruna händer i sommar!

rainbow

Idag har jag gjort en massa men ändå inget. Ska röja lite här nu och laga mat innan G kommer. Sen blir de myyys!

unikt armband

Loppisfynd som sagt. Armbandet längst till höger fyndade jag för en tia idag! Älskar den slitna looken och att det känns lite unikt. Nöjd! Hon som sålde det sa att det var köpt i Sydafrika. Det gör bara saken ännu bättre.
Btw, en grej jag hatar med blogg.se är att man inte kan lägga inläggen i flera kategorier. Det borde dem fixa! :)

hatt

Jag har varit på loppis idag! Det var längesen. Jag som älskar loppisar. Jag fyndade lite grejer som jag kan visa er senare. Jag rotade fram min hatt idag också som jag faktiskt köpt på loppis!

the beatles

Mitt nya linne. Gillar att det är tryck både fram och bak!

Black

Jag börjar på nytt jobb på tisdag. Så idag har jag varit där en runda och fått lite information och kollat runder. Ska bli spännande.

 


walking

I brist på nya bilder just nu så bjuder jag på några gamla. Enjoy!

Vårsol

Hur härligt är det inte att man kan sitta ute i solen och njuta? Jag älskar det!

 


militärgrön

Nu kan man plocka fram vårjackorna. Äntligen! Jag har så jävla många jackor som bara ligger. Det ska bli ändring på det. Först ut är den gröna parkaskappan!

new

Ny keps och nytt linne. Kommer fler bilder på linnet sen!

love

Igår var G här. En runda på stan och lite kläder rikare. Jag har en massa nya saker som jag inte visat er ännu.