yesterday


fleamarket

Fleamarket i Paris är verkligen mysig. Vi hade också riktig tur med vädret då det var solsken hela dagen! Det blåste dock rejält! Där var iallafall allt möjligt du kan tänka dig. Både sådana stånd med exakt samma grejer i flera av stånden (lite Turkiet liksom, om ni förstår vad jag menar) men även små gator och gränder med allt från antika grejer till snygga skinnväskor och roliga smycken. Jag hittade en liten pärlbod också som jag shoppade lite i. Sen köpte vi oss varsin pizza och satt ute i solen och njöt. Riktigt mysig dag med massa shopping som jag såklart kommer att visa er.

valborg

Uh jag har så mååånga bilder från Paris så det kommer nog komma en del i dagarna. Hoppas att ni överlever ;) Idag ska jag jobba, sen blir det stor Valborgsfest ikväll. Då ska ni få se mer av det där glittriga jag visade lite av.

outfit

Här är outfitbilder från igår förresten..

byebye paris

Nu lämnar vi Paris för denna gången. Men jag kommer definitivt att återvända och förhoppningsvis får jag bättre väder då. Det har oturligt nog regnat lite nästan varje dag..

market

Såhär såg jag ut igår. Jag hade tänkt ladda upp fler bilder med internettet strular bara.. Idag åker vi hem och innan dess ska vi hinna med en jättestor marknad!
(Detta är ett tidsinställt inlägg btw så vi har säkert redan varit på marknaden haha.)

belt

Detta bältet köpte G till mig inne i en vintagebutik!

yesterday

Jag har kämtat med internet nu ett tag men nu till sist funkade det. Det blev iallafall inte en massa shopping i varuhuset igår. Där var en massa designermärken och även lite mindre märken men vi hittade inte direkt något. Jag är heller inte på jakt efter kläder utan med väskor, skor och sånt..

new

Gustav investerade i en ny jeansjacka här i Paris! Jag ska skriva ner alla bra gator till er sen också.

white

Gårdagens outfit såg ut såhär! Idag ska vi till ett stort köpcenter och shoppa loss!

sneakpeak

En liten sneakpeak på en grej jag köpte igår. Det syns nog inte helt på bilden men den är helt turkos. Mer av den ska ni få se i dagarna!

mys

Lite bilder från gårdagen. Paris är supermysigt och igår hade vi hyfsat bra väder. Men en sak som jag saknar är några riktigt mysiga caféer var man kan köpa lite macarooner eller cupcakes och så sitta ute och njuta. Det mesta är restaurang/caféer och där finns inte riktigt något som lockar haha. Eller så är det bara vi som inte hittar just de caféerna.

scarf

Ojojoj, idag har vi shoppat en massa! Vi har gått och gått idag med och hittat några riktigt bra gator med shopping. Jag köpte bla denna lilla scarfsen idag. Like! Bilder på resten av shoppingen kommer såklart också!

turister i paris

Vi har såklart också varit och turistat lite. Igår avklarade vi Eiffeltornet och Triumfbågen. Haha, vi är verkligen riktiga turister. Kartan i högsta hugg! Igår gick vi åt motsatt håll när vi skulle hitta Eiffeltornet. Så skulle jag ta en bild av G, så vänder han sig om och bara; Alice.... och kollar åt det hållet vi nyss kommit från. Och där ser vi tornet haha. Se sista bilden.

shoes

Dessa skorna köpte jag igår till min syster. Nu blir hon nog glad. ;)

green

Gårdagens outfit + details.
(Ni får se bort från mina slitna toppar på sista bilden haha)

frukost

Vi åt frukost på ett mysigt café igår. Croissanter såklart, juice, kaffe och varm choklad till mig eftersom jag inte dricker kaffe. Och det var seriöst den bästa chokladen jag druckit i hela mitt liv. Den var riktigt krämig och smakade kraftigt av choklad utan att vara för stark som vissa kan vara. Caféet låg på Bastille tror jag det heter. Metrostationen heter iallafall så.

vintage

Om jag ska vara helt ärlig så har vi inte hittat några gator med riktigt bra shopping ännu. Vi ska leta imorgon och G har googlat lite. Men om ni vet några så hojta till!
Men ett litet guldkorn har vi hittat. En vintage butik med MASSOR av grymma grejer. Levisshorts i mängder, Levisbyxor, Levis jeansjackor, Converse, Dr Martens, militärjackor och massa annat. På andra bilden är det alltså Levisshorts i alla olika färger och former. Riktigt grym butik som ligger på Rue Saint Denis. Tips tips!

wings

Hur coola är inte dessa sneakers med vingar på då? Sådana vill jag ha! Någon som vet vart man kan få tag på dem?

området

Lite fler bilder från igår när vi utforskade området runt hotellet. Det kommer komma finare och roligare bilder, jag lovar. Vi hade inte så mycket tid igår ju. Men idag som sagt så fotas det en massa!

månadsdag

Idag har jag och G måndadsdag. 3 år och tio månader är vi uppe i. Grattis till oss!

croissant

Idag ska vi ut och turista lite. Sen en massa shopping, ta fina bilder och fika på någon mysig uteservering med en croissant i handen! Jag tror att jag kommer gilla Paris!
Reseoutfit från igår. ↓

PARIS

Jag blir så irriterad på människor som inte kan flyga. Alltså folk som gör tvärtemot allt. Står upp i gångarna när dem håller på att boarda, folk som inte förstår att det inte får ligga grejer på golvet vid nödutgångarna och folk som reser sig upp även om säkerhetsbältesknappen lyser. Anyways, så nu är vi i Paris och vi har hunnit med att yra runder i metron, ätit sushi och gått en runda här i området..

BW

Lite svart och vitt från igår.. Blev ett ihopsläng med Gs tshirt..

godmorgon

Oj vad lite bloggande det blev igår. Hade fullt upp. Nu har jag tagit fram allt jag ska ha med mig och nu väntar jag bara på att papi kommer hit med min resväska.. Hörs sen!


packa

Idag blir det jobb sen ska jag direkt hem och packa. Imorgon åker vi till PARIS! Haha, mycket tjat om Paris men jag kan inte hjälpa det. Jag är så himla dålig på att packa, vad ska man ta med sig liksom? Är det varmt eller kallt? En sak är säker, gåvänliga skor som Katta tipsade om blir det iallafall!

casual

Lite bilder från gårdagen. Jag älskar seriöst att gå runt såhär. Håret i en slarvig knut, boots och tjocktröja. Soft! Jag tror att jag ska försöka hitta några nya snygga boots i Paris faktiskt. Jag har snart gått sönder dessa svarta som jag använder mest.. Där är alltid ett par skor man använder mer än andra. Undra varför..

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten under kampanjen så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj (kampanjen gäller 16 april-13 maj eller upp till 5000 blogginlägg)


boho

Såhär vill jag se ut i sommar. Jag vill ha ett par runda glasögon och dessa från Rayban är grymma. Och jag hade matchat dem som nedan.
Med fjädrar, fransar och spets. Färger i naturvit, beige och brun. Söta klänningar till råa skor och coola detaljer. Mmm.. Snyggt eller hur?
Skor - nelly • Klänning - Nelly • Solglasögon - Lensway • Halsband - Spelldesigns • Väska - Spelldesigns
Ray-Ban - RB3447-029 53 hos Mylovebasket

semester

Om två dagar åker jag till Paris. Jag längtar superdupermycket. Sen hade jag velat åka på solsemester också. Jag älskar att resa och reser så ofta jag kan.
Jag bjuder på lite sommarbilder från Dominikanska Republiken. Visst ser det härligt ut?

inspo

Lite inspiration en måndag som denna skadar inte..

flower

Lite mer bilder på klänningen..

four

De fyra senaste. Jag måste börja använda något annat än svarta byxor. Detta håller ju inte..

sunday

Usch vilket väder! Nu ska jag alldeles strax bege mig in till Köpenhamn för att jobba lite. Så drygt bara att det ska ta så lång tid att åka dit.
Min eyeliner ville verkligen inte idag. Jag målade om den säkert tre-fyra gånger men ändå så blev det inte bra. Well, trevlig söndag på er!

new

Ny väst i fejkskinn. Det blev en grå denna gången och den kommer som ni kan se från Only.
Idag blir det jobb i Köpenhamn. Ska jobba inne på en fotbollsmatch tror jag? Haha. Kan berätta mer om det senare idag.. Trevlig söndag!

lipton

Lite kvällsmys skadar aldrig.. Jag är medlem på Buzzador så jag har fått chansen att prova lite nya Lipton tesmaker. Dessa två och sen var där en till, Forest fruit.
Blev en lugn dag idag. Jobb innan sen har jag bara varit hemma. Ska nog lägga mig tidigt ikväll. Ska nämligen till Köpenhamn och jobba lite i morgon.

inspiration


flower

Efter jobb igår så stressade jag hem för att hinna byta om innan vi skulle på kalas. Jag slängde på mig denna klänningen som har hängt i garderoben ett bra tag nu med prislapp.. Kommer fler bilder senare.

mys

Hade en supermysig ikväll igår med hela familjen. Fick god mat, efterrätt och tårta. Åt som aldrig förr, som vanligt. Nu måste det alltså bli skärpning med maten. Jag äter bra på dagarna men sen frossar jag på kvällen. Det är illa!

mint

Såhär såg jag ut igår! Sneakers är verkligen underskattat. Sjukt skönt att gå i..

G

Igår myste jag lite med G. Sicket härligt väder det var också! Sol och ganska varmt. Jag längtar så mycket efter riktig vår nu!

papi

Idag fyller min pappa år så först blir det jobb, sen direkt hem till päronen för att äta god mat och tårta. Har jag tur så hinner jag hem och byta om innan.
Tröjan är från Vero Moda för er som undrade sist jag la upp en bild på den. Kommer fler bilder från igår senare idag..

biker

Nya bikerbyxor!

all black

När man inte vet vad man ska ta på sig funkar alltid helsvart tycker jag. Visst är det kul att det kommer nya bilder nu? Jag har blivit duktig på att ta med kameran och fota lite. Själv gillar jag det hundra gånger mer än när jag bara har massa gamla bilder hela tiden.

work

Godmorgon på er! Halva veckan har gått och halva återstår. Jag jobbar mån-lör denna veckan för nästa vecka ska jag bara jobba mån och tis. Jag trivs så himla bra på mitt jobb nu så det stör mig inte alls! Hoppas ni också trivs på era jobb/skola. Det gör så himla mycket om man bara trivs med sina kollegor och med jobbet, ellerhur?

paris - tips?

Har jag förresten berättat för er att jag och G har bokat en resa till Paris? Jag fick ju det i födelsedagspresent av G i november. Plus att det var shopping i presenten också. Vi åker nästa vecka den 25 och kommer hem den 29. Jag längtar så jävla mycket. Har ni varit där? Tips på vad man ska se? Puss på er!

bag

En sak som jag behöver är en väska! Jag har nästan alltid min svarta påsväska som ni kanske har sett på alla bilder. Den är iochförsig helt perfekt men lite variation skadar inte.
Så, jag behöver en snygg väska, helst svart, lagom stor, gärna i skinn och till en inte så dyr peng. Vart hittar jag det?

beige lace

Lite bilder från igår. Att ha stövlar med klack i åtta timmar tär på fötterna. Men ibland får man ju stå ut. Passar på att använda stövlar nu innan det blir alldeles för varmt.
Följ mig på bloglovin' btw.
(Stör mig lite på den tråden som hänger från mitt linne, aahhh.)

promise

Jag sa ju att det skulle komma upp nya bilder idag, men dem kommer i morgon. Har fotat idag så jag lovar! Sen har jag köpt lite nya saker på jobb också som jag ska visa er så fort jag har fotat. Måste ju vara dagsljus annars kan det nästan kvitta hehe. Nu blir det bingen! Natti.

pics


acne

Denna tshirt fick jag i påskägget av G. Jag har velat ha denna länge men har varit alldeles för snål för att köpa den haha. Så nu är jag iallafall superglad!

tisdag

Igår myste jag med G. Han mötte upp mig efter jobbet så åkte vi hem till mig och lagade tacos. Idag blir det jobb och sen hem och städa och tvätta hade jag tänkt mig. Ikväll kommer det nog upp lite nya fina bilder.

lace2

Lite fler bilder på min nya spetstopp..

the jacket

Lite bilder från igår. Är det typ bara jag (och sriwanna) som gillar min nya jacka? Haha. G var nog inte heller så förtjust i den. Jag tycker den är döcool! Tänk till sommaren när jag kan komma ner i mina vita jeans igen. En helvit outfit och denna jackan till. Jepp!

loppisfynd

Här är lite grejer jag köpte på loppisen igår. Jag köper alltid en massa till lägenheten men jag har egentligen inte plats till det. Men iallafall, denna gången fick jag med mig några fina flaskor i olika färg och storlekar, söta glasburkar och en fin plåtburk. Flaskorna tycker jag är riiiiktigt fina. Antingen att bara ha som prydnad eller kanske som vas eller liknande. Jag är nöjd!
En fråga till er förresten. Tycker ni det är kul att läsa om loppisar och vad jag fyndar?

random

Lite bilder från mobilen. Vad tycker ni om sånt här förresten? Är det tråkigt att se? Jag tar så mycket bilder med mobilen som aldrig får synas, så jag tycker själv att det är kul att lägga upp då och då.

one

Har en massa bilder från idag som jag ska lägga upp till er. Och även lite loppisfynd!
Här är en bild från idag sålänge. Nya jackan åkte på.

new jacket

Ett nytt tillskott i garderoben! Jag fyndade den igår på loppis. Cool va?

loppis

För er som är sugna är det loppis i Helsingør idag! Jag ska dit nu alldeles strax.


sunglasses

Har heeelt glömt att visa mina solglasögon som jag fick hem för rätt så längesen.. Blev mycket nytt här nu. Får bli så när jag inte har några nya outfitbilder. :)

lace

Hur fin är inte min nya spetströja? Jag är in love!

nailpolish

Lite nya nagellack. Fick bli en ljus mintgrön och en ljusgul. Älskar seriöst pastellfärger just nu. Känns så somrigt!

skull

Denna tshirten är så cool! Jag tror jag ska försöka mig på att göra en egen. Det kan väl inte vara så svårt? Bild från Ellen.

kamera

Jag har Gs kamera igen, så nu kommer det kanske inte upp lika många crappy bilder som innan. ;)
Gårdagens ↓

more

Lite mer mintgrönt, hemmagjorda armband och Gs byxor. Nice!

yellow bag

Jag vill ha denna väskan! Härlig färg och sen är den hyfsat liten också. Och så är den så himla fin tillsammans med vitt som på bilderna nedan. Bilderna har jag lånat från Elin.

mint

Ny tröja! Jag kände att det var dags att förnya garderoben med en av vårens färger. Mintgrön! Sen gillar jag att där är knappar i ryggen.

rockyroad cupcakes - recept

Receptet på Rockyroad cupcakesen kommer här. Jag har hittat receptet här och den första bilden är lånad därifrån. Men jag gjorde det utan pecannötter, för jag hittade inga. Men det blev lika gott ändå!

- 3 ägg
- 2 dl socker
- 1 tsk vaniljsocker
- 50 g smör
- 1 dl gräddfil
- 2 tsk bakpulver
- 3½ dl vetemjöl
- 3 msk kakao
- 100 g mörk choklad 70%
- 12 dumle
- 60 g snickers
- mini marshmallows

Vispa ägg, strö och vaniljsocker riktigt vitt och poröst. Smält smöret och blanda det med gräddfilen, rör ner i äggblandningen. Blanda alla torra ingredienser tillsammans och vänd ner det i smeten, vänd till sist ner din smälta choklad.
Klicka ut smeten i formar och tryck i dumle, snickers och marshmallows i dina cupcakes, lägg en klick smet över. Fyll ungefär upp till 2/3 av formarna. Grädda i 175 grader i 15 minuter, låt svalna.

Choklad cream cheese frosting
- 150 g philadelphia
- 25 g smör
- 3/4 dl kakao
- 2 ½ dl florsocker
- pecannötter

Låt smör och philadelphiaosten bli rumstempurerad, vispa ihop med kakao och florsocker. Bred din glasyr på dina cupcakes och toppa med pecannötter marshmallows och dumle/snickers.

klockor

Smycken i all ära. Men en stor klocka slår allt. Alla borde äga en fin klocka som man alltid kan ha på sig. Jag är så himla glad för min. Den högra är min och den vänstra är Gs.

biker

Denna snygga jacka fick G av mig i påskägget. Den är i skinn och lite oversize. Men cool!

details

Blev inte så många bilder från helgen. Men här är iallafall lite details.

cap

Jag vill ha en keps i denna stilen!

Lördagkväll

Myser med vin och sushi. Snart blir det födelsedagsfest! Trevlig lördag på er :)


simple

Enkla halsband är så himla fint. Dessa två hänger just nu runt min hals. Wishbone som jag har fått av min syster och hennes pojkvän och namnhalsbandet som jag har fått av G.

copenhagen

Har jobbat idag och nu blir det Köpenhamn. Ska på födelsedagsfest ikväll och så ska jag umgås med Cille. Mys! Bilder kommer!

coated

Nya byxor införskaffade. Egentligen är det inte svarta byxor jag behöver men dessa är coola. Smala ben, hög midja och snygga detaljer framtill.

loppisguide

Här kommer min lilla guide till bra loppisar i Helsingborg. Sen kanske det finns fler men dessa jag har skrivit om är dem jag brukar åka till och som jag kan rekommendera. De tre första + auktionsverket ligger inte centralt så det är bra att ha tillgång till bil.
Sen nedan följer lite bilder på saker jag har köpt och inredning i butiken på söder.


Framtid: Detta är nog min favorit. En riktigt stor loppis med allt från A till Ö. Jättemycket möbler i olika skick, kläder, porslin, böcker och köksprylar. Ja allt. Och allt är uppdelat för sig i olika rum och hus typ. Det bästa är att komma tidigt så man kan få tag i de bästa sakerna. Mycket av sakerna är riktigt billiga från början, men det går att pruta ibland. Öppettider: Mån & tors 10-16 samt sista sön i varje månad 11-14 (ej jun & dec). Var:Grustagsgatan 2, Väla södra.


Pingskyrkans second hand: Lite i samma stil som Framtid och priserna är ganska lika. Här finns allt i samma lokal dock men sakerna är också uppdelade. Inte lika stort som Framtid men denna är också bra. Denna ligger nästan brevid Framtid så ett tips är att åka dit en måndag och ta båda på samma gång. Öppet: Mån & lör 11-14.Var: Makadamgatan 1, Väla södra.


Erikshjälpen: En ny second hand som öppnade för inte så längesen. Samma stuk som Pingstkyrkans second hand ungefär. Allt i samma lokal men vissa saker är dyrare. Jag kan tycka att där är lite överpriser ibland på bla glas och porslin. Öppet: Ons 12-18 & lör 10-14. Var: Måndagsgatan 6, Adolfsberg/Västergård.


Bakluckeloppisen: Som ni kan läsa på namnet så är det en loppis där man åker dit med sin bil och säljer och en plats kostar cirka 120 kronor. Jättemysig loppis! Men eftersom det är utomhus så är där såklart mest folk som säljer när det är bra väder. Man kan hitta allt möjligt men inte så mycket möbler eftersom folk oftast har begränsat med plats i bilen. Öppet: Sön (fram til sep ca) 11-15. 9 för dem som vill sälja. Man måste vara där supertidigt för att få plats i sommar. Folk börjar köa redan vid halv åtta. Var: Bryggaregatan på Söder, Helsingborg. Mitt emot brandstationen.


Pingskyrkans second hand 2: Samma som Pingskyrkan ovan men här har dem begränsat urvalet till kläder, skor och lite smått och gott. Superfin butik men fin inredning. Och denna ligger lite mer centralt. Öppet: Tis-lör 11-15. Tors 11-18. Var: På söder i Helsingborg, mitt emot grönsakstorget på samma sida som Oj.


Helsingborgs auktionsverk: Detta är då en auktion men man kan få riktigt fina saker till bra priser ändå. Söndagar är det auktion (inte säker på att det är varje söndag). Sen kan man åka dit och kolla på sakerna några dagar innan. Man kan åka dit och vara med på budgivningen eller så kan man ha telefonbud, så när det du är intresserad av är aktuellt ringer dem upp dig och du kan buda på telefon. Sen kommer det dock extra avgifter när du har köpt något såsom slagavgift och typ 20% extra för provision. Var: Makadamgatan 11. Läs mer på deras sida om kommande auktioner och visningar - www.hav.se

Sen ligger där två second hand butiker på Södra Storgatan i stan. Där kan ni hitta kläder, skor, väskor och dylikt. Jag brukar inte vara där så kan inte svara på hur deras utbud ser ut och vad priserna ligger på.


cupcakes

Jag bakade Rockyroad cupcakes till igår. Chockladmuffins med dumle, snickers, marshmallows och sen chokladfrosting ovanpå. Svingoda blev dem.

påsk

Förlåt för dålig uppdatering. Det är ju påsk och det ska ju firas. Så igår var det god mat hela dagen. Först lunch i Danmark sen middag i Sverige. Idag är det lugna puckar iallafall.
Bilder från igår. 

full rulle

Idag är det full rulle. Ska på påsklunch i Helsingør vid ett sen ikväll ska jag på påskmiddag hos päronen. Igår stod jag och bakade cupcakes till idag. Dem ska ni få se senare. Riktigt goda blev dem, jag var ju tvungen att smaka ;)

.


loppisguide

Ikväll hade jag tänkt skriva ihop en liten lista med loppisar i Helsingborg. Som ni vet är jag en sucker för loppisar och ni är många som frågar då och då om det. Så häromdagen fick jag en fråga om jag inte kunde göra en loppisguide och såklart kan jag det! Förhoppningsvis kommer den upp ikväll, annars inom de närmsta dagarna. Jag tänkte också samla lite bilder på olika loppisfynd jag har gjort. Vad säger ni om det?

vero moda

Ni är så himla söta. Jag blir så glad när jag får fina kommentarer om att ni gillar min blogg och min stil. :)
Well, jag jobbar numera på Vero Moda i Helsingør. Så om ni har vägarna förbi tycker jag att ni ska komma in och hälsa på. En sak som är bra med att jobba i Helsingør är att butikerna stänger redan halv sex. Sen ett plus är ju att på torsdag är det röd dag i Danmark. Score!

blue

Det fick bli den blåa kavajen idag. En liten favvis i min garderob. Ni får försöka se bort från allt mitt hår som lever sitt eget liv utanför min frisyr. Haha.
Well, nu blir det lite kalas hos min syster och hennes pojkvän. Dom fyller båda två år idag. Vad är oddsen?

the best

Jag fick tag på västen. Jag ringde faktiskt dit på morgonen och la undan för att försäkra mig om att den inte skulle försvinna under dagen. Den är liiiiiite plastig men eftersom den är matt så är det helt okej. Sen kunde den varit lite längre också. Men jag är nöjd ändå. Förresten, bästa tshirten på bilden. Oversize, djup ringning, upkavlade armar och det bästa av allt, den är i bomull. Finns på h&m.


first day

Just de. Hemligheten var att jag har fått nytt jobb! Igen haha. Denna gången tar jag mig över till Danmark! Första dagen idag, nu kör vi!

tonfiskbiffar - recept

Ni var några som ville ha receptet på tonfiskbiffarna så här kommer det. Jag ska inte ta cred för det eftersom det är ett recept jag har hittat på nätet. Minns inte var bara.
Du behöver:
• 1 burk tonfisk i vatten
• 1 ägg
• riven lök
• riven morot
• dijonsenap
• salt, peppar, chilipeppar
• (skivade oliver) om man känner för det
Blanda ihop allt. Krama sedan ur vätskan och forma biffar. Stek 3-5 minuter på varje sida.

Jag hade oliver i första gången jag gjorde det men jag gillade inte det SÅ mycket. Sen får ni höfta lite med receptet. Det är inte så noga. Detta räcker till cirka 1-2 portioner. Innehåller cirka 300 kalorier.  Jag brukar äta det med wokade grönsaker och dressing gjord på minifraiche. Jättenyttigt och gott. Enjoy!

summer

Jag vill ha sommar nu. Jag vill ha dessa skor till bruna ben, en lös cool klänning och massa smycken!

hemlighet

Hittade lite fint igår både på loppis och på Väla som jag ska visa er. Sen ovanpå allt har jag en hemlis som jag ska berätta för er senare idag! Åh vad bra allt är!
Förresten! Blev ni lurade igår? Jag klarade mig iallafall!

white leather

Jag ska spana in denna vita västen från Gina. Efter att ha sett den på Angelica och Hanna så måste jag nästan ha den!

1 april

Glöm inte att det är första april idag. Så tro inte på allt ni ser och hör ;)
Nu ska jag iväg på loppis, sen blir det en runda hem till päronen och till sist Väla.