shopping & sushi

Har haft en supermysig helg med Cecilie som har varit på besök. Därav dålig uppdatering. Idag har vi varit på loppis sen en runda på Väla och shoppat lite sen köpte vi hem sushi. Kan ju inte bli bättre.
Mitt internet är riiiiktigt segt just nu. Så därför har jag inte kunnat sitta så mycket vid datorn. Kan knappt ladda upp en bild normalt hehe. Ska försöka fixa!

(Ja, jag ska färga håret i veckan. Behövs eller?)

new fur

Snart får jag plocka fram min nya päls så kallt som det är ute just nu.. Denna är iochförsig inte särskilt varm. Men den ser lite varmare ut en skinnjackan.

leather

Idag råkade jag använda balsam som schampo i duschen. Jag fattade inte varför det inte skummade förräns det var dags att använda balsam på riktigt haha.
Well, godmorgon! Idag kommer min fina vän från Köpenhamn hit. Vi ska ha myskväll med mat och sånt. Men nu blir det frukost.

max

Nu när vi snart går in i novembermånad kändes det dags att sätta på värmen här i lägenheten. För fan vad kallt det var idag när jag kom hem. Nu står den på max. Ska mysa med lite choklad ikväll och sen lite ljus och film till det. Härligt!

black

Jag och G fick faktiskt inte gjort så mycket igår. Haha, slappade mest här hemma och sen stan en runda. Jag har hittat en väska jag önskar mig! 4800 kostar den. AH, vill ha!
Och för en gångs skull tog jag på mig något annat än tshirt och hoodie. Ovanpå allt invigde jag mina nya skor som faktiskt var riktigt sköna.

present

Igår när G kom hit hade han present med sig. Marabou apelsinkrokant till mig och M&Ms till han. Mmmm..

torsdag

Sitter hemma med G just nu. Ska nog ner i stan en liten runda sen till Vintache som har vipkväll med massa procent. Vi ska fota lite idag så det kommer nya bilder senare.

mulberry

Idag har jag gjort lite ärenden. Har också fixat med en massa papper. Åh vad jobbigt. Hatar pappersarbete. Anyways, så jag fick slänga på mig min fina Mulberrymapp så allt skulle få plats. Lite trist dock att jag har repat den nere i hörnet..
Nu är jag hemma, ska planera lite mat tills G kommer.

bakredskap

Mamma var på Ullared i måndags och kollade vad hon hade köpt till mig! Massa muffinsformar, söta servietter och fint strössel. Jag måste baka snart!

girls

Tänkte visa er min tshirt som jag myst runder i här hemma. Haha, tro det eller ej så har jag faktiskt fått den av G

ego

Satt och kollade igenom lite gamla bilder tidigare idag.. Alltså, gamla och gamla..

new hat

En annan ny sak som jag inte visat er är denna hatten. Supersöt!

diskmaskin

Min diskmaskin har slutat fungera som den ska. Så nu måste jag diska allt för hand. AH, ilandsproblem. Man blir jävligt bekväm när man har en diskmaskin faktiskt. Bara in med det och sen inget mer. Måste fixas!

måndag

Jag har uppdaterat jättedåligt på sistone. Det ska bli ändring på det nu har jag tänkt. Jag har bara inte gjort något speciellt de senaste dagarna så har heller ingenting att skriva om. Iallfall så har jag och G sett klart alla Pirates filmerna nu. Ettan var helt klart bäst!
(Bild från New York i maj. Loppis såklart)

new

Detta öronhänge är mitt senaste fynd på loppis. Jag och min syster köpte ett par för en femma så delade vi så vi fick en var. Tror det blir lite väl mycket med två sådana långa öronhängen. Men en blir nog bra. Har inte använt den ännu eftersom jag är tråkig och har noll inspiration.

lyx

Jag har precis ätit frukost. Inte för att jag vaknade nu men det blev en väldigt sen frukost. Så jag slog till med lite lyxig frulle. Varm bulle med brie och nutella. Jag älskar både brie och nutella. Och eftersom jag slog ihop frukost och lunch kunde jag unna mig detta.
(Ja, jag vet, jag ska städa ugnen.)
Jag skär alltid bort det vita på brieosten. Gillar inte hårda kanter.

spara pengar

Igår handlade G och jag Mc Donaldsmat för cirka 200 kronor. Sjukt. Efter att vi tryckt i oss all mat så gjorde vi ett vad. Vi bestämde oss för att oktober ut och hela november ska vi inte köpa mat ute alls. G frågade mig då, "men vad ska vi då äta?" haha. Öh, lagad mat kanske?

converse

Mina favoritskor är helt klart converse. Alla olika färger..

pyssla

Jag känner för att pyssla lite. Det var längesen sist nu. Kanske ska ta och göra några halsband någon dag..

semester

Jag vill åka på semester. Åka till värmen. Bara slippa denna kalla vinter..

lör

Nu står det jobb på tapeten. Sen ska jag skynda hem till G för att passa hund igen. Sen kommer G lite senare så ska vi väl se vidare på Pirates of the caribbean filmerna.

perfekt fredag

Jag och G har precis ätit sushi. Perfekt en fredagkväll. Jag tryckte i mig 12 stora och 4 små bitar. Lagom mätt nu iallafall. Nu blir det filmmys.
(Bild från Domnikanska Republiken på en lokal "restaurang".)

noll inspiration

Åh, jag hatar kyla! Jag har noll inspiration till kläder, accessoarer och allt sånt. Jag känner bara för att ta på mig svarta byxor, en tshirt och en hoodtröja. Kul? Jag får för mig att det är för kallt för att klä sig fint. Att det bara e varmt nog med sköna tråkiga kläder. GAH, känner ni också så när det är kallt och ruggigt ute eller är det bara jag?

gösta

Jag var en runda hos päronen innan och fixade lite. Mamma passar också hund just nu. Gösta heter han och är världens snällaste. (Labradoren på bilden nedan)
Nu är jag hemma, ska in i duschen och om jag hinner städa. Jag städade aldrig igår. Så typiskt mig att skjuta upp städningen..

fix

Åh, jag håller fortfarande på att fixa lite med designen. Men gud vad lång tid det tar. Jag fick iallafall till den lilla texten där till höger.
Jag ska hem till päronen snart sen ikväll kanske jag åker över till G och kollar vidare på Pirates of the Caribbean. Det är inte okej att han inte har sett dem..

apelsinkrokant

Min syrra ringde mig innan lagom till när jag skulle laga mat. Så hon kom hit och åt korvstroganoff med mig. Till efterrätt åt vi ett Marabouchoklad - apelsinkrokant. Min favvo just nu. Så kollade vi på filmen A little bit of heaven. BRA och sorglig. Jag grät lite men sis grät nästan hysteriskt.

torsdag

Jag är så himla hungrig just nu. Funderar på att laga lite korvstroganoff idag. Älskar falukorv! Jag har inte ätit något på hela dagen förutom lite choklad så jag ska bara ha något i magen nu! Sen måste jag städa. Jag hatar att städa. Känns som att jag städar varje dag, vilket jag absolut inte gör. Men så ska det ju inte kännas.. Usch, vilket deppigt inlägg.
NU: MAT!

Pirates

Vet ni vad? Gustav har aldrig sett Pirates of the Caribbean filmerna. Sjukt va? Så nu har jag laddat ner alla så vi har börjat kolla på dem. Ettan avklarad och halva tvåan. Love them!

shoes

Detta är mina andra nya skor som jag köpte i Stockholm..

godis

Godmorgon.
Jag och G började dagen med lite godis här i sängen. Nu blir det en dusch, sen ska vi ut med hundarna. Det ser ut som att vi har fått fint väder idag. Härligt! Så då får jag passa på att fota lite idag tror jag, så ni har något att kolla på senare idag.

tips

Jag sitter och väntar på att G ska komma hem så vi kan mysa. Där är lite godis kvar från igår också. MEN, har ni något tips på en bra film jag kan ladda ner? Det står still i min hjärna, så alla tips är välkomna.
Bild från Domnikanska Republiken. Jag älskar dessa bilder på G. Han är så fin.

design

Jag satt och pillade lite med min design innan. Såhär blev resultatet, for now. Jag ska även byta header och fixa lite till. Men vad tycker vi om detta? Det livade upp lite tycker jag.

rött hår

Jag har fått jättemånga fina kommentarer om mitt röda korta hår. Att jag passade jättebra i det och att jag borde ha det så istället. Jag älskar verkligen det röda också men jag tröttnar alltid så himla snabbt. Det är därför jag ändrar hela tiden. Jag hade ju rött till april i år då jag började bleka det.
Jag har haft rött många gånger och när jag kollar tillbaka på bilder så känner jag för att färga det igen. Ahh, varför ska det vara så jobbigt.. Ska jag?

höst

Idag är jag hundvakt åt bla denna fina vita hund. Tog lite bilder innan när vi var ute och gick en runda. Hösten är mysig med alla löv och alla fina färger! Så länge det inte regnar en massa är jag nöjd.

regn

Usch, vilken regnig dag vi har fått idag. Det är så grått och trist så man vill ju bara krypa ner i sängen och se en film och mysa. Jag kanske ska ladda ner en film så jag har till G kommer hem.
Bilder från söndags. Vi har faktiskt haft några riktigt mysiga höstdagar trots allt.


loppisfynd

Titta vad jag fyndade igår. På loppis! Gud vad man sparar många pengar på att köpa second hand. Man borde göra det lite oftare. Jag tyckte dessa vad riktigt coola. G gillade inte dem. Som vanligt när det är något som är liiite annorlunda.

pink

Tror jag ska måla naglarna nu. I någon rosa färg. Har ju kört på olika färger nu ett tag så nu ska där ske något nytt!

Puss på er

Det är superkul att ni kommenterar så mycket nu! Jag lovar att jag ska svara på varenda en kommentar, så har ni några frågor så får ni passa på nu. :)
Ni kan också
följa min blogg på bloglovin om ni vill!

blogg.se framsida

Gud vad kul! Idag är jag med på blogg.se´s framsida med mina cupcakes. Kul att ni tittar in. Hoppas att ni stannar :)


grön jacka

Fyfan vad kallt det var idag! Min gröna jacka känns som den ända som funkar just nu för att den är längre. Känns alldeles för kallt med skinnjacka. Men man vill ändå inte lägga skinnjackan på vinden ännu. Får köra på halsduk, mössa och vantar nästa gång!
Jag måste färga utväxten btw.

colours

Jag har köpt min vinterjacka idag! På loppisen hehe. Jag slänger upp lite bilder från idag snart..

belt

Detta bältet köpte jag bla i Stockholm..

loppis

Nu ska jag på loppis. Det var ett tag sen så ska bli kul att dra dit. Jag tar med Gs kamera idag så det blir nog någon bild senare idag. Det är backluckeloppis idag. Dem har bara den oktober ut så ni får passa på nu.

myslördag

Jag är seg! Jag vet inte om jag orkar röra mig. Jag har ett marabou liggandes som jag funderar på att öppna. Man kanske ska ta en filmkväll med marabou bara? Bädda ner mig i sängen och mysa. G är tråkig också. Han vill hellre umgås med sina vänner än att komma hit och mysa..

bags

Allt detta släpade jag på när jag skulle hem från Stockholm. Det blir ju alltid så, man har alltid mer med sig hem än vad man hade dit. Den stora svarta väskan köpte jag för flera år sen när jag var i Stockholm med Johanna. Den rymmer helt sjukt mycket och är välanvänd. Men efter många års slit så är det endast dragkedjan som har gett upp. Det var ett riktigt bra köp! Jag ska förresten visa er lite av min shopping antingen idag eller i morgon.

parfymer

Förr brydde jag mig inte så mycket om parfymer men nu älskar jag det. När jag köper parfym går jag mest efter flaskan. Självklart ska innehållet också lukta gott men är flaskan ful så  funkar det inte. Jag älskar flaskor i guld men är också svag för starka färger blandat med guld. Vad gillar ni?
Detta är mina favoriter i badrumsskåpet.

Coma

Skönt med helg va? Jag ska jobba i Köpenhamn idag igen, men sen åker jag hem till Helsingborg för att bara softa ikväll. Mina vänner i Köpenhamn ska på en stor typ utklädningsfest som heter Coma och dem ville gärna ha med mig men jag tackade nej. Jag vill egentligen jättegärna men det får bli en annan gång..

röd page

För snart ett år sen klippte jag av mitt hår till axlarna. Det var så himla slitet så jag klippte av det för att det skulle kunna bli lite friskt igen. Nu tycker jag att mitt hår har blivit rätt långt igen. Dock är mitt hår så tunt så man tänker inte på att det är helt okej långt. Men nu har jag hårångest igen. Ska jag färga det? Klippa? Ahhh..
Bild från juldagen förra året.

muffin & cupcake maker

Vi var ju som sagt på cupcake-event i onsdags. Och jag vann tävlingen om vem som dekorerade snyggast cupcakes. Jag vann en cupcakemaskin så för er som inte vet vad det är, är det en maskin där man bakar muffins i. Man behöver alltså inte längre en ugn för att baka. Den rymmer 6 muffins åt gången och man kan baka med eller utan formar. Det är genialt! Jag kan knappt vänta tills jag ska baka muffins igen.
Lite bilder på mina cupcakes och vad jag fick med hem från eventet.
Cupcakemixen är också supersmart. Man behöver bara tillsätta lite vatten och smör. Och allt finns med i paketet, mix, formar, glasyr och topping. Jag har för mig att den kostade 39 kronor att köpa.

home again

Jag kom hem klockan halv åtta i morse och har precis vaknat! Ångest. Jag sov lite på tåget men vaknade nästan varje timme där dem skrek ut vilken station vi var på. Så det var skönt att sova ut lite. Jag har haft en två supermysiga dagar i Stockholm hos Johanna. Vi har varit på stan, shoppat, lagat pannkakor, varit på event, myst  och sett serier. Ren avkoppling!
Nu ska jag ta tag i min packning och göra mig klar..

nattåg

Nu sitter jag på tåget på väg till Helsingborg. Så när alla ni går och lägger er sitter jag säkert och vrider och vänder mig och försöker att sova. Tror jag stänger ner datorn för idag. Ingen uppdaterar ju och jag har ju som sagt glömt mitt headset så jag kan inte kolla film eller något. Natti

killkläder

Jag önskar att jag hade jättemycket pengar. Då hade jag köpt en massa grejer till G. Det är så kul att shoppa killkläder. Jag älskar att följa med G när han ska shoppa.
Hur mysig ser inte denna tröjan ut då? - Från Topman.

home

Nu ska vi fördriva lite tid innan jag ska tillbaka in mot stan för att ta tåget hem till Helsingborg igen. Gud vad tråkigt. Hade det inte varit att jag skulle jobba på lördag hade jag kunnat stanna längre.

stan


pannkakor

Vi har precis ätit frukost. Pannkakor med banan, socker och sylt. Gott eller? Ska göra oss klara nu sen åker vi en runda in till stan. Jag har hittat en jacka jag funderar på att köpa. Har lagt undan den tills idag, så får se om det blir något köp eller inte.

cupcake-event

Johanna hade blivit bjuden på ett cupcake-event och jag fick turen att följa med! Det var Kungsörnen som har lanserat en ny produkt - cupcakemix. Vi fick dekorera våra egna cupcakes med några av deras produkter och därefter skulle man rösta på sin favorit. Jag fick flest röster och vann en cupcakemaskin! Jag har typ aldrig vunnit något i hela mitt liv så jag blev sjukt glad!
Jag med min scenskräck skulle upp och ta emot present och visa upp mina cupcakes haha och ovanpå allt så stod alla bara och fotade en massa.
Vad tycks? Visst blev dem fina? Jag är riktigt nöjd!

leather

Jag vågade mig ut i strumpbyxor idag! Men man börjar verkligen känna av hösten nu. Kallt som in i på kvällen och särskilt lite utanför centrum..

cupcake

Vi har nästan nyss kommit innanför dörren. Vi har varit och shoppat lite och så har vi varit på ett cupcake-event! Så himla kul! Där var en tävling och gissa vem som vann??  Jag ska lägga över lite bilder sen så skriver jag mer om detta.

stan

Nu drar jag och Johanna in mot stan! Det kommer komma upp massa fina bilder idag för jag har fått låna Gs kamera! :D

p-stav

Igår tog jag ut min p-stav. Ni förstår inte hur nervös jag var. Folk hade typ skrämt upp mig att den nog hade vuxit fast lite osv osv. Så Elina vad med mig som stöd och höll min hand. Haha jag svettades som fan för att jag var så rädd. Men det var inte så farligt ändå. Så nu har jag provat det också. Idag har jag dock värsta äckliga sår..

sysselsättning

Just nu är jag i Linköping. Vet ni vad? Jag glömde mitt headset hemma så jag kan inte kolla film, serier eller något! Tur att jag har internetdelning så jag iallafall kan sitta lite på internet. Extra tur är att Sköna hem damp ner i brevlådan nästan precis innan jag drog hemifrån! :D

stockholm

Såja, då sitter jag på tåget påväg upp till Stockholm. Jag är redan en bit på vägen men har en ännu längre bit kvar. Jag får väl se om jag kan underhålla mig själv i några timmar, annars blir det väl en liten tupplur. Jag är riktigt sugen på godis också men jag har sagt till mig själv att jag inte ska äta det så jag får hålla ut.
Tog bara en bild snabbt innan när det fortfarande var ljust. Jag ville inte sitta och posa så den blev lite kass hehe.

pyssel

Jag vet inte om ni har märkt det, men jag älskar pyssel! Scrapbooking, bakning och allt som har med pyssel att göra! Igår satt jag och gjorde lite inbjudningar som jag ska skicka ut. Visst blev dem söta? Enkla, men jag är nöjd!

lördagen

Jag sa ju till er att jag skulle ha kameran med i Köpenhamn i lördags. Det hade jag också men jag glömde att fota. Har dock dessa tre bilder. Vi åt en jättegod middag, sen drog vi till cafe Zeze och därefter till Park. Det var en trevlig kväll även om jag var liiite för nykter.

Bik Bok

Har ni varit på Bik Bok på senaste? Förr gick jag aldrig in på Bik Bok pga deras otroligt tråkiga, lilla butik på Väla var kläderna bara hängde och inte alls var inspirerande. Det såg så stökigt ut och billigt på något sätt. Men nu när dem har fått ny butik så har jag ändrat uppfattning. Butiken är stor och luftig och allt har fått nytt liv känns det som. Jag var ju där inne förra veckan och då fick jag deras magazine. Där är en hel del fina saker. Så nu när jag ska till Stockholm kommer jag ta en titt förbi deras butik!
Vad säger ni? Gillar ni Bik Bok?

söndag

Hej på er!
Egentligen borde jag städa och sånt här hemma men det är söndag och jag orkar inte. Jag funderar istället på att gå och köpa godis. Men det orkar jag heller inte. Det är så jävla kallt ute dessutom!
Denna veckan som kommer känns det som att jag har en massa planerat. Det har jag egentligen inte men det känns så eftersom jag ska till Stockholm. Åh det blir bra!

kläder

Jag är hemma! Sov till klockan tre idag haha. Så nu kommer jag inte kunna sova inatt.
Detta hade jag på mig igår. Med lite smycken. Inget märkvärdigt..

new

Jag köpte även denna tröjan häromdagen på Väla. Jag tror jag älskar den! Det kommer bättre bilder på den så småningom.

copenhagen

Jag stannar i Köpenhamn ikväll. Jag ska möta upp en gammal kollega så vi ska väl dricka lite vin och gå ut en runda. Jag invinger mina nya skor redan ikväll tror jag. G ska faktiskt också till Köpenhamn så jag hoppas att jag kan åka hem med honom antingen inatt eller i morgon. Jag har iallafall tagit med min kamera så bilder kommer! Trevlig lördag!

dyrast

Seriöst, jag har aldrig sett så mycket lösviktsgodis på ett och samma ställe. Haha. Och jag tror att Danmark har det dyraste godiset ever. 11 danska kronor för 100 g. Den påsen vi köpte igår kostade 70 något. Danska alltså..

work

Idag ska jag jobba i köpenhamn. Jag älskar Köpenhamn men enda nackdelen är att det är så jävla lång att pendla.
Jag är helt svartklädd idag. Det funkar alltid när man känner att det verkligen inte finns något i garderoben.

shoes on sale

Kollade vad jag haffade inne på Din sko igår. På SALE också! 299 fick jag betala för dem. Så spring och köp!

stockholm

Idag har jag bokat en biljett upp till Stockholm. Jag ska hälsa på Johanna! Det var så himla längesen jag var där så det ska bli roligt att åka upp igen. Jag åker på tisdag och kommer hem fredag morgon. Jag längtar redan!

green

Jag har köpt en ny tröja, en grön. Jag gillar grön plus att jag tycker själv att jag passar i gröna färger.
Bilderna är från i fredags när vi var ute och åt på Bonasera som btw hade god mat!
Vad tycker ni?

onyttig mat är godast

Dåliga matvanor? Oboy har jag inte druckit på aslänge så jag tog mig ett glas igår. Sen gick det bara utför. Jag får väl skärpa till mig lite idag.. Varför är onyttig mat så gott?

new in

Denna halsduken köpte vi idag. Vi ville båda ha den så vi ska dela haha. Denna gången delar vi officiellt så då kan G inte klaga på att jag tar hans saker.
Mysig va? Och ovanpå allt så är det hyfsat kvalité som inte noppar efter en dag.

kofta

Usch vilket väder det har varit idag. Det har ju i princip regnat konstant hela dagen. Då är det rätt nice att gå på Väla och slippa vara utomhus. Jag slängde på mig min halvnya kofta idag. Så himla mysig! En perfekt hösttröja.

shoppingtrött

Man blir tydligen trött av en hel dags shopping.. Sen ska jag visa er vad vi har köpt idag.

Sär-bo

Jag och G är på väla. Om vi flyttar ihop tycker han att vi ska ha en sån här liggfåtölj. Jag säger aldrig. Vi kommer nog att vara särbo för evigt haha.


film

Jag sitter och kollar på filmen The mist på tv 11, den har fått 4+ och ska tydligen vara bra, men alltså jag vet inte. Känns lite b liksom?
Snart är G också här. Han slutade sent idag. Hoppas han har köpt med något godis till mig :) Godis och film, det hör ihop!

pannkakor

Pannkakor till frukost funkar alltid! Jag hade hoppats på att äta några nu ikväll också men jag har inga här. Får äta hos mamma och pappa i morgon ;)

nagellack

Jag provade ett nytt nagellack häromdagen. Älskar färgen! Men flaskan är miniliten, mindre än dependnagellack, så den var lite svår att måla på för att färgen tog liksom slut på penslen hela tiden och den torkade rätt snabbt.
Men jag är nöjd!

bad start

Denna veckan har börjat dåligt haha. Svinont i halsen och så fick jag inte ett jobb jag sökt. Känner mig lite tragisk. Nej vettni, jag har faktiskt inget emot det. Förutom halsen, det suger.. Well, nu drar jag på loppis!

päls

Sis har köpt sin en fin pälskrage. Riktigt fin färg och den livar ju upp vilken jacka som helst!

hemmamys

Nu har jag precis städat klart hela lägenheten. Snart kommer G hit med sushi till mig och något annat till sig själv. Han är fortfarande inte helt en sushiätare. Sen kanske man ska gå och köpa lite godis?

bootcut

Eftersom här har varit så tomt i helgen så slänger jag upp lite bilder från i torsdags.
Jag hade på mig mina bootcut jeans. Jag tycker dem är supercoola men G gillar inte dem haha.

halsfluss

Godmorgon på er! Sorry för sjukt dålig uppdatering. Jag har haft massor att göra och mitt internet har varit supersegt så har inte orkat sitta i en evighet för att blogga lite. Anyways. Jag har nästan precis vaknat. Jag har även gått och dragit på mig en liten form av halsfluss. Kanske inte men jag har iallafall blåsor i halsen och det gör jätteont att svälja. Har slängt ihop lite frukt som jag hoppas ska kunna gå ner..