magasin 36

Tänkte tipsa er om en butik. Den heter Magasin 36 och ligger i Höganäs. Det är en jättestor lokal med suuuuperfina saker. Gillar ni industristilen så kommer ni garanterat att hitta något där. Utöver det så har dem jättemycket andra fina saker, kläder och skor. Sen har dem ett litet cafe och en liten butik där man kan köpa blommor. Jag vill i princip ha ALLT. Sen skulle man såklart bara ha ett stort hus att få plats med allt också haha. Så har ni vägarna förbi tycker jag absolut att det är värt ett besök!

antibiotika

Hej mina vänner! Först och främst tack för era fina ord och era tips. Jag har varit hos doktorn idag och det visade sig att det kanske var halsfluss ändå. Men har tagit tester på körtelfeber också så det får jag svar på om några dagar. Nu har jag iallafall antibiotika så allt flyter på som det ska. Puss!

bad news

Dåliga nyheter! Jag har varit hos doktorn. Det var inte halsfluss utan hon trodde det var körtelfeber. FAN. Jag är aldrig sjuk och nu har jag varit sjuk TVÅ gånger på cirka 30 dagar. Vad har hänt med mitt immunförsvar? Men jag ska till doktorn igen i morgon för att ta fler tester för att se om det verkligen är körtelfeber. Men tur i oturen, det smittar inte! Alltså jo det gör det ju, genom saliv och så. Men inte i luften, så den enda som får lida är G. Haha.

bakat

Jag och min syster bakade kärleksmums häromdagen. Så hiiiimla gott. Jag åt säkert åtta stycken haha.
Sen skulle vi också göra en sockerkaka, men när vi tog ut den ur ugnen såg den lite konstig ut. Vi glömde mjölet haha. Så himla misslyckat!

oh no

Halsen är fortfarande svullen. Så jag fortsätter att äta halstabletter. Fick en kommentar om att det kunde vara halsfluss. Åh jag hoppas verkligen inte det! Har ni några tips på hur man kan få ner svullnaden eller lindra lite iallafall så tas det tacksamt emot! Kram på er!

grey

Lite bilder från idag. Var en snabb runda i stan för att handla en present innan. Nu är jag hemma och det blir en kväll i soffan idag. Jag har nämligen blivit lite sjuk. Halsen har svullnat och det gör skitont att svälja. Så jag äter en massa halstabletter och hoppas på att det går över snart! Puss på er!

lampa

Trillade över denna bilden tidigare. Gillar lamporna! Snyggt med lite industistil i hemmet.

cph fashionweek

Så Fashionweek alltså. Jag ska blogga för en hemsida som heter Eventinformation. Det är en sida med musik, nyheter och fashion. Så där kommer alla mina uppdateringar komma upp. Det blir visningar, streetstyle och bilder på mig själv, så en blandad kompott helt enkelt. Ovanpå allt kommer jag att blogga på danska haha! Jag kommer såklart även att blogga här som vanligt, så fortsätt att kika in.

bikinis

Kolla vilka fina bikinis h&m får in till sommaren! Helt klart redo för stranden med dessa! Jag gillar alla, men de två första är nog mina favoriter. Har ni någon favorit?


frukost

Alltså förlåt för mina dåliga cambilder, men jag har superbråttom. Ska ju ner till h&m idag, då dem bjuder på lite frukost och sånt trevligt. Efter det ska jag och min syster baka. Kärleksmums! Mmmmmm..

torsdag

Det känns som jag knappt har varit hemma idag. Var och åt mysig middag hemma hos Elinas familj tidigare. Men nu är jag hemma och kollar på en av mina favoritserier - Criminal Minds. Imorgon har vi en inbjudan till h&m. De bjuder på frukost och så är där x antal procent på allt tror jag. Det är redan vid 8-9 i morgon så jag ska snart sova. Puss på er!

copenhagen fashionweek

WELL, min nyhet! Som ni kanske vet är det Copenhagen Fashionweek nästa vecka? Och JAG ska dit! Jag ska gå på lite visningar, fota en massa och blogga om det! Jag är så himla taggad och glad och det ska bli så jävla kul! Där är sååå mycket att göra och jag älskar verkligen Köpenhamn. Jag kommer såklart skriva mer om det snart.

today

Trist att bilderna blir i så himla dålig kvalité bara för att man laddar upp dem här.. Bilder från idag iallafall!

mysig butik

TITTA, vilken mysig butik jag trillade förbi idag i Helsingør! Jag älskar skylten. Silverboxarna, träet, benen, kuddarna, filtarna - ALLT helt enkelt! Minns dock inte vad butiken hette men den ligger på Bjergegade nästan helt uppe vid Axel torv. Jag var dock aldrig inne i butiken då det var stängt, men om ni har vägarna förbi så tycker jag ni ska kika in. Det ser himla mysigt ut iallafall!

hattips

Fick en fråga idag om vart min hatt var ifrån. Den är från Weekday, men tänkte tipsa er om att h&m divided har fått in nästan exakt likadana. Finns i svart men även i andra färger för den som vågar sig på det!

nyhet

Vet ni! Jag har en superrolig nyhet som jag ska berätta för er inom kort. Åh jag är själv så himla taggad haha! Detta blir så bra och så kul!

flytt

Idag ska jag hjälpa min kompis med att flytta lite saker. Hon har fått ny lägenhet och hon fick nycklarna idag. Skoj! Ska bli kul att se hur lägenheten ser ut. Så vi hörs senare!

new york

Nu ska jag ner i stan och posta ett litet paket. Förresten så tycker jag alltså att det ska bli varmare nu, inte kallare. Och ovanpå allt så kängtar jag efter en resa!
Bild från New York 2010

fina kläder

H&M får in så många fina saker nu. Jag hittade bla dessa tre sakerna som jag är lite förtjust i. Särskilt den mintgröna tröjan, den vill jag ha! Bilderna är från i torsdags så jag vågar inte lova att plaggen finns kvar i butik.

tisdag

Jag vet inte vad det är för fel på mitt internet just nu. Men här kommer iallafall en bild från igår.
UPDATE: Nu har jag suttit och snackat med kundservice ett bra tag. Han hjälpte mig jättemycket så nu funkar allt här igen! Så här är bilderna från igår. Riktig slappe, älskar den långa svarta tröjan, den är så mysig haha.

segt

Gud, jag har precis världens problem med att ladda upp en bild, men nu äntligen gick det. Anyways, jag har i princip inte varit hemma idag så därför har det blivit lite dåligt med inlägg. G kom över så åkte vi hem till mina päron för att äta middag och G skulle hjälpa dem med något till tvn. Nu blir det bingen! Puss!

koppi

Fyfan vad kallt det var ute idag! Jag har varit och fikat med en kompis. Så himla mysigt att få snacka av sig lite. Vi fikade på Koppi, jag har aldrig varit där förr men det var bra. Känns lite trendigt liksom. Dem sägs ju också ha stans bästa kaffe! Jag dricker tyvärr inte kaffe så jag kan inte uttala mig. Men chailatten var god iallafall.

dr martens


soffläge

Denna dagen har bestått av soffläge, pizza och vatten typ. Jag mår som jag förtjänar efter en utekväll igår. Hörs sen!

Söndag


new haircut

Såhär ser jag ut i håret. Samma som sist. Men det känns så himla skönt när det är nytt, håret får helt nytt liv igen. När man har utväxt och luggen är för lång kvittar det vad man gör med håret. Det blir ändå aldrig bra liksom. Kommer bättre bilder såklart!

boring

Jag är fortfarande igång med städningen. Jag hatar verkligen att städa, så det tar riktigt lång tid för mig. Jag hittar hela tiden en massa annat att göra istället. Nu tex ska jag ta mig en macka sen ska jag ta tag i badrummet!

saturday

Godmorgon! Skönt med lördag! Jag ska ta tag i min lägenhet för att sen möta upp min fina vän i stan! Hörs!

Fredag

Så, nu har jag fått mig en ny frisyr! Det känns riktigt bra och jag är helnöjd som vanligt. Annars blir de bara slappe idag. Jag ska upp tidigt i morgon för att storstäda. Jag får nämligen besök från Köpenhamn. Hoppas ni har en mysig fredagskväll! Puss!


outfit

Gårdagens bilder ↓ Jag tänkte faktiskt sälja denna kavajen jag har på mig, men jag vet inte, jag gillar den ändå på något vis.

hår

Idag har jag tvättat hela morgonen och nu ska jag bege mig bort till Nicco. Jag ska äntligen färga och klippa håret. Ligger inne med riktigt mycket utväxt just nu. Jag saknar lite att kunna ha hela håret uppsatt.. Fan man är aldrig nöjd alltså! Haha. Kan ni gissa vad jag ska göra med håret?

pumps

En sak som jag verkligen behöver är ett par svarta pumps. Det är ofta jag har stått med kläder på och tänkt, ett par pumps till detta så! Tror det får bli en av mina nästa köp. Om jag hittar ett par som är rimliga i pris och har hög klack förstås. Några tips?

pictures

Det var någon som ville se mer vad jag gjorde med mina vänner och så. Och i detta fallet var det G som jag var och fikade med. Men här kommer lite bilder från igår. G var inget roligt sällskap haha.

say hello to my new babies


Det är alltså dessa skorna jag har
pillat med ett tag nu. Som ni säkert har läst x antal gånger så älskar jag Ashskorna så jag gjorde mina egna. Lite nitar och ett par gamla skor och voila! Helnöjd! Vad tycks?

torsdag

Nu ska jag och G ner till syrran. G ska laga mat till oss, jag orkar inte lyfta ett finger idag, så det får han stå för.
Här har ni en snabb bild från idag. Kommer fler senare..

chanel

Älskar denna tavlan som mina föräldrar har i sitt badrum. Tror jag ska gå på jakt efter något liknande. Någon av er som vet vad man kan hitta?

sent

G är här idag och vi har precis ätit frukost. Hatar seriöst att gå upp så sent men G vill aldrig ställa klockan. Ska se om jag kan gå ut G på en långpromenad senare. Jag måste verkligen röra på mig lite mer haha.

flowers

Har ju faktiskt inte visat min kavaj! So here it is!

studs

Jag sitter och pysslar vidare med mina skor. Fan vad ont det ska göra. Trodde aldrig att det skulle vara så jobbigt att sätta på lite nitar. Egentligen har jag inte ens lust att göra det men jag vill bara att mina skor ska bli klara så jag kan springa runder i dem.

mattips

Ikväll kommer G hit till mig, det är ju torsdag i morgon och som sagt är han ju ledig då. Vad ska man laga för mat ikväll då, några tips på något enkelt? Jag är redan hungrig men får vänta till nio typ då han kommer. Typiskt!

pannkakor

Jag slängde ihop ett gäng pannkakor till lunch idag. Och eftersom jag inte åt någon frukost så lyxade jag till det med nutella. Så himla gott. Tyvärr hade jag ingen banan hemma för annars är det en riktigt god blandning till pannkakor. Lite crepesaktigt liksom..

onsdag

Tack förresten för att ni tog er tid att svara. Verkar som att det är outfits och detaljer ni gillar mest. Säkert inte alla dock. Men det är kul med lite respons ibland. 
Älskar photoshop! Haha.

loppis

Jag längtar så mycket till våren när alla loppisar drar igång igen. Jag ska både sälja och fynda. Älskar loppisar! Här är lite bilder från sensommaren när vi var på några loppisar.

nytt

Jag gjorde en ny header precis. Slängde ihop detta snabbt bara. Jag ska göra en ny nu dagarna men jag var bara så himla trött på den gamla.. Vad tycker ni? Det funkar sålänge va..
Gamla:
Nya:

let me know

Alltså jag tycker det har varit rätt tyst här idag. Så jag tänkte höra med er, vilka inlägg gillar ni mest? Outfits, detaljer, bilder på G, mina photoboothbilder eller kanske något helt annat? Är något bra/dåligt? Vad vill ni se mer/mindre av? Kom igen! Jag behöver detta! Haha.


rock

Jag har svårt för att placera mig själv i en viss kategori då jag tycker mycket är snyggt. Jag gillar allt från blommor till nitar. Det varierar lite beroende på väder, humör osv. Men trots allt faller jag nästan alltid tillbaka till det lite rockigare. Tror jag gillar det rockiga liiiite mer.. Denim, nitar och läder! Snyggt!

tisdag


nitar

Jag sa ju att jag satt och pillade med några nitar häromdagen. Detta är vad jag pysslar med just nu. Ni har säkert fattat att jag älskar Ashskorna som jag bloggat om tidigare så jag tänkte att jag gör mina egna. Hade ett par gamla skor ståendes som jag ändå inte använder. Men fan vad lång tid det tar och det gör så himla ont i fingrarna haha. Men nu har jag bara en sko kvar haha. Men visst blir det snyggt?

fishdress

Sådärja, då kommer bilder från igår! Jag gillar dessa bilderna, tyckte dem blev bra. Haha ibland får man tycka bra om sig själv ;) Eller var det kanske bara en bra fotograf, vem vet. Jag älskar att denna klänningen typ liknar fiskfjäll haha. Enjoy!

metallic

H&M får in några riktigt fina saker nu till våren. Jag älskar toppen. Den är så himla fin! Jag gillar iochförsig allt på denna bilden. Silver är coolt! Vissa av sakerna kommer nog i butik nu snart redan, så man får hålla ögonen öppna!

weird

Är det bara jag som inte kan läsa bloggar eller? Det kommer bara upp massa konstiga tecken. Sen när jag själv skulle skriva ett inlägg så var jag tvungen att ändra redigerare för att det skulle gå.

denim

Lite bilder från igår..

shorts

Just nu suktar jag efter några fina shorts.. 

sneakpeak

Sneakpeak på dagens. Resten får ni senare.

Picture


inredning

Älskar när det råa möter det mjuka och mysiga i inredning.

saturday

Idag kör jag på uppsatt hår. Det är absolut inte ofta nu när jag har lugg. Tycker det ofta ser lite lustigt ut haha. Tror också jag inviger mina nya skor idag faktiskt. Och solen skiner idag, vilken härlig lördag va?

att ge bort

Jag gillar ju som ni kanske vet att baka. Men jag har aldrig någon anledning till att baka och jag har inte lust att stå och baka till mig själv haha. Så när Gs pappa fyllde år fick jag chansen. Så jag slängde ihop lite nougatkulor. Det är en perfekt extra grej att ge bort. En fin liten ask och voila! Haha, alla som var där trodde knappt på att jag själv hade gjort dem. Då blir man glad.

G

Lite bilder på G från häromdagen.

friday

Idag umgås jag med tjejerna. Jag och Nicco har ätit spagetti och köttfärssås och snart ska vi bege oss vidare till de andra. Funderar på att köpa med lite lösgodis. Det är ju trots allt fredag..

kavaj

Jag gillar kavajer på killar. Alla möjliga sorters kavajer i olika material och färger. Det livar upp liksom. Antingen som en jacka eller att ha inomhus. Igår hittade G denna coola kavaj på h&m på rean. Vinröd velour! Men den fanns inte i rätt storlek så det blev inget köp. Typiskt!

random

Slänger upp lite random bilder från månaderna som gått! Tror det får bil lite oftare. Jag har så många bilder som aldrig får synas annars haha. Vad säger ni, är det kul att se eller bara totalt ointressant?

coat

Gårdagens ↓ - Den rocken är ett av mina bästa fynd jag gjort!

silver

Ni minns väl hårringen jag köpte? Jag ville ju ha en i silver och nu har jag sett att Nelly har både i guld och silver. Men alltså, 99 kronor för en sen plus frakt på det. Mja, vet inte. Då kanske jag nöjer mig med en i guld. Det är trots allt inte så ofta jag har håret uppsatt. Men den är fin iallafall!

thursday

Jag och G ligger och slappar i soffan. Vi har sett film med min syster och ätit en massa godis. Vi var nere i stan innan också och G shoppade lite som vanligt. Jag kollade bara på dock! Jag har lite bilder från idag som ni ska få se sen också. Jag hade en av mina nya ringar på idag.

i love apple

Haha, jag är supernördig ibland alltså. Jag älskar Apple! Jag gillar deras grejer och deras enkla snygga design. Jag kommer aldrig någonsin gå tillbaka till en PC. Och min iPad, den var jag bara tvungen att köpa när den släpptes. Jag var i USA då så jag köpte den direkt när den kom i butik. Supernörd! Jag har tom den allra första iPhone som släpptes. Den köpte jag också i USA.

tshirt

Idag är G här. Vi umgås nästan alltid på torsdagar då han är ledig haha. Well, jag ska iväg på en grej sen snabbt och sen ska vi nog ner i stan en runda. Nu när det är slutrea kanske man kan fynda något riktigt bra.
Jag älskar förövrigt Gs tshirt, tror jag ska sno den en dag. Hoodien fick han av min i julklapp. Jag har snott alla hans andra så nu fick han en ny! Gillar att den har så stor luva.

piazza

Tänkte bara snabbt kika in här och säga hej! Nu ska jag alldeles strax möta upp G för att sen möta upp min syster och hennes pojkvän. Vi ska ut och ha lite mat i magen. Vi ska testa Piazza tror jag det heter? Jag är superhungrig så det blir nog bra oavsett vad! Puss

nya ringar

Jag snubblade över några roliga ringar på rean för någon vecka sen. Jag gillar smala ringar ena dagen sen andra dagen gillar jag stora igen haha. Så nu fick det bli dessa för en billig peng. Älskar den lilla runda med räfflor i!

flowers

Hur fint är inte detta set? Jag var riktigt sugen på att köpa det men jag nöjde mig med kavajen. Jag är helt besatt av kavajer just nu känns det som. Särskilt när den sticker ut lite extra. Sen är det bara att klä ner den med lite baskläder! Åh jag längtar så himla mycket efter vår och sommar..

iphone

Denna kom G med till mig igår. Så nu har jag också en iPhone 4. Nu ska jag bara fixa ett microsimkort så jag kan börja använda den!
Bästa G!

tuesday

Idag har jag bara varit hemma och gjort vettiga saker. Städat badrummet, röjt undan och lite sånt. Och nu ringde G precis och sa att han kommer hit ikväll. Så det blir till att laga mat och mysa. Just nu sitter jag och pysslar lite med en massa nitar. Fan vad ont man får i fingrarna av att pilla med sånt. Jag slänger nog upp en bild sen.

sommar

Såhär vill jag se ut i sommar. Jag hatar sandaler och går allra helst i converse eller boots på sommaren haha. Jag har såklart på mig sandaler när jag ska till stranden och dylikt men unviker det helst. Jag känner mig kort och ful i sandaler helt enkelt.

Trashiga vita short och en fin grön bikini under en vit transparent tshirt. Svarta Dr Martensboots och en snygg väska slängd över axeln. Mmm..

filmtips

Jag har sett två bra filmer på senaste som jag tänkte dela med mig av. Två bra filmer med bra handlingar. Ni får gärna komma med filmtips till mig om ni har några!
Warrior

The Help

inspiration

Gillar denna bilden jättemycket. Jag hade velat ha det så här hemma. Printa ut en massa bilder och slänga upp på väggen.

min smyckessamling

Jag lovade ju att ni skulle få se min tillfälliga smyckeshylla. Jag ska som sagt ha någon fin förvaring sen, men det kommer så småningom. Just nu har jag det samlat såhär. Sen har jag alla mina långa kedjor och halsband en annanstans. Lite rörigt är det trots allt men det funkar. Vad tycker ni?

monday

Jag älskar att gå klädd såhär. Svarta byxor, tshirt och en hoodie. Men hur roligt? Haha. Men idag är det måndag och jag har inga större planer så det blir slappe. Dock ska jag ner i stan en snabbis och se om jag kan få något bättre abonnemang till min mobil. Det måste finnas!

badrum

Längesen jag la upp inredning tycker jag så här kommer det!
Små fina detaljer är A och O i inredning tycker jag. Det där lilla extra som man verkligen har tänkt över. Jag älskar inredning. Men det är så typiskt att jag inte får plats med mer här hemma. Ibland känner jag för att flytta bara för att inreda haha.
(Badrum hos mina föräldrar)

fix

Lite fler bilder från häromdagen. Jag återanvänder verkligen gamla plagg nuförtiden haha. Känns som att jag inte har något nytt alls. Jo, klart har jag vissa saker som jag visat er, men det kan man ju inte ha på sig varje dag direkt. Förresten, jag måste verkligen färga utväxten. Det blir så extremt för att mitt hår är så ljust men min utväxt är jättemörk. Det fixar jag i veckan!

leatherskirt

Såhär såg jag ut igår. Jag tog min silverklänning och stoppade ner så det blev som ett linne. Den hängde fortfarande med prislappen så nu äntligen har den kommit till användning en gång iallafall. (Ni kan ju se bort från mitt rufsiga hår.)


mini

Någon som är sugen på att köpa ny bil? Denna på bilden är till salu. Den är bara så himla fin och världens sötaste!

söndag

Kalaset var jättetrevlig igår. Massa god mat och goda kakor. Men denna veckan har jag ätit så himla mycket onyttigt plus att jag har druckit en massa cola. Inte bra! Så nu ska jag ta tag i det igen. Jag vägde ju faktiskt 55 ett tag där. Alltså hade jag gått ner 4 kilo. Men nu har jag nog gått upp en del igen. Typiskt! Så i morgon börjar jag om igen. Go go!

kalas

Idag har jag gått en runda på stan med min syster. Vi handlade lite på rean och lite annat smått och gott. Det visar jag er i morgon. Nu ska jag på kalas hos Gs pappa som har fyllt år. Bilder på outfit och sådant kommer också senare. Ha en trevlig lördag!

red shirt

Gårdagens bilder.

new shoes

Jag köpte nya skor häromdagen. Jag behövde en låg svart sko som inte är så grov som många av mina andra boots så dessa fick följa med mig hem. Gillar metallbiten där bak och att dem har lite slitningar.

details

Godmorgon! Igår hade jag myskväll med min syster. Vi åt sushi och sen en massa godis ovanpå det. Sen fixade jag lite bland mina smycken. Organiserade och rensade lite. Får ha det såhär tills jag hittar mina plexiglaslådor. Men jag tänkte ta lite bilder nu när det är ljust så ni kan få se hur det ser ut nu iallafall, om det är något ni skulle tycka var intressant?

smyckesförvaring

Jag vill ha någon ny förvaring till mina smycken. Just nu ligger allt bara huller om buller. En enda stor röra alltså. Jag vill ha ordning och reda och kunna se allt. Jag tänker lite som här nedan, i plexiglaslådor av något slag. Så, vart kan man få tag i sådana här då? Någon ide?

skjorta

Såhär ser jag ut idag! Det kommer upp bättre bilder senare idag. Jag är på riktigt gott humör idag. Vaknade klockan elva av att solen sken in genom fönstret. Härligt! Hörs sen!

brunutansol

Tänkte tipsa om en brunutansol. Denna från Bare Minerals är svinbra. Jag använder bara den i ansiktet och man får färg direkt.

yellow

Här kommer lite bilder på min outfit från igår. Gillar verkligen min nya kavaj, den är så.. gul!

perfect

Jag fick den perfekta bastshirten av G i julklapp. Den är tunn i materialet och lite oversize. Denna kommer från Day - 2nd day. Det är deras undermärke som har lite mer ungdomlig och rå stil.

hårring

KOLLA vad jag hittade igår! Jag har varit ute efter denna jättelänge och har frågat flera gånger i butiken om de hade den, men ingen visste riktigt. Den har nämligen varit slut på Väla så jag hade gett upp hoppet. Men sen såg jag den hänga där igår så jag var tvungen att köpa den. Lite synd att den inte finns i silver bara. Ni hittar den på h&m.

shopping

G är här idag! Så vi ska en runda i stan och sen ut på Väla. Känner inte för att gå i stan när det regnar, så ska bara snabbt ner och köpa en grej jag har lagt undan. Sen ska G köpa skor idag, så får se vad vi hittar. Tror jag inviger min gula kavaj idag också, det får ni såklart se sen. Puss på er!

färg

Jag längtar så mycket till våren! Jag vill ha en söt färgglad klänning och bryta av med råa detaljer. Nu!

new years eve III

Jag lovar, detta är de sista bilderna från nyårsafton! Hehe.

ska jag?

Tycker ni att jag ska klippa raklugg igen? Nu har den blivit så lång att jag har snelugg ju. Jag gillar båda på något sätt så jag kan inte bestämma mig. Men en sak som är säker, jag ska färga utväxten snart! Syns dock inte här hehe. Ser ni förresten så långt mitt hår har blivit? Jag är så himla nöjd. Och jag är faktiskt rätt nöjd just nu med min ljusa hårfärg. Jag tröttnar annars så snabbt men detta känns bra!

recept

Fick en fråga om receptet på laxpastan och såklart delar jag med mig av det! Jag höftade väldigt mycket så detta är bara ungefär. Jag råkade göra rätt mycket så det blev typ tre portioner. Men ni kan ju själva se hur mycket ni vill ha av varje.

• 120 g kallrökt lax
• wokgrönsaker, thai
• ca 1 1/2 dl grädde
• ca 3 matskedar creme fraiche
• spagetti
Stek upp laxen i lite olja. Stek samtidigt grönsakerna i en annan panna i lite olja. Tillsätt sedan grädden, creme fraichen och laxen i grönsakerna och låt det stå på svag värme. Koka upp spagetti och blanda sedan ner laxsåsen i pastan. Lite salt och peppar och voila! Hur enkelt som helst och supergott!

mina favoriter

Jag tänkte dela med mig lite av några av mina favoritbloggar. Dessa bloggar har jättemånga fina bilder och det gillar jag. De har alla grym stil ovanpå allt. Well, så kan ni inte dela med er lite av era favoritbloggar?
» 5inchandup
» atlantic-pacific
» imfancy

outfit

Såhär ser jag ut idag. Det blir bara bilder med jacka om jag tar utomhus så det fick bli bilder med dålig kvalité idag. Bättre än inget väl.

silverklänning

Lite bättre bilder på min nyårsklänning. Det var trots allt ett bra köp i sista stund och jag kände mig faktiskt inte ful i den haha.

suburgatory

Såg ni den nya? serien som började igår? Suburgatory heter den. Jag såg det första avsnittet och tyckte det verkade vara en helt okej serie så jag laddade ner ett par extra avsnitt. Så nu får vi se vad den har att komma med!

laxpasta

Min kompis Josefin tipsade mig innan idag om en god pastarätt med lax. Jag hade lite extra lax hemma så jag slängde ihop detta. Jättegott blev det och supersimpelt! Jag är svag för krämiga pastarätter helt enkelt.

outfit

En outfit från häromdagen. Lite tråkig men man kan ju lika bra slänga upp den. Här kan ni förresten se tröjan från Dragon Tatto kollektionen. Den är supermysig. Gillar också att den är lite asymmetrisk. Resten skickade jag förresten tillbaka.

shoes

Dessa rackarna hade jag på mig på nyår. Jag har så himla många höga skor men man använder nästan aldrig dem. Det är lite synd. Så jag älskar när jag ska klä upp mig ordentligt och kan slänga på mig mina skyhöga klackar! Dessa har jag nog inte använt sen jag var i Miami för snart två år sen. Tänk att det redan har gått TVÅ år sen jag var där. Tiden flyger.

gone

Nu ska jag iväg till en kompis. Vi ska fika lite och sen en runda ner i stan. Men jag orkar inte att det ska regna! Typiskt.

klänningar

Fina somriga klänningar! Älskar den blommiga!

new years eve II

Lite fler bilder från nyårsafton!

vårkänslor

G är bäst i världen! Jag fick den fina gula kavajen av honom häromdagen. Jag är kär och jag vill ha på mig den nu! Visst är den fin?
Följ min blogg med bloglovin'

love

En bild från nyårsafton. Gillar denna bilden på oss förutom att den är suddig.

bracelet

Här är mitt fiiiiiiina armband jag fick i julklapp av mina föräldrar! Jag älskar det! Det har varit min mammas men nu fick jag ta över. Det är precis min stil. Den är kraftig men samtidigt så enkel och funkar till allt. Love!

gift

Tänkte visa er denna tröjan G fick av mig i julklapp!

new years eve I

Här kommer lite bilder från igår på maten och så. Vi åt hummersoppa till förrätt sen en liten extra förrätt som var matpannkakor med creme fraiche, rom och rödlök sen kött med spenat, potatismos och kantarellsås och sist (min favvis) glass med någon fruktgrej och choklad. Jag älskar desserter, kan inte få nog av sötsaker! Ni kan förresten också se min klänning lite längre ner.

lösögonfransar

Jag slog till på lösögonfransar igår. Jag rotade fram dessa ur mina gömmor som jag köpte när jag och G var i Thailand för några år sen. Dem var faktiskt riktigt fina! Men jag är så himla dålig på att limma fast dem så jag var nära att ge upp. Men till sist, mitt i all stress gick det.

gott nytt år!

Det var meningen att jag skulle posta ett inlägg från mobilen igår men jag kunde inte ladda upp bild, jätteskumt. Anyways, här är bilder från innan nyårsfirandet i tåget på väg till Köpenhamn. Jag mår jätte bra idag haha. Jag drack bara jättelite champagne igår. Har ju varit sjuk så kände inte alls för att må dåligt igen. Nu blir det pizza med G!