armband

Jag fick ett jättefint armband i julklapp som dock var lite för stort. Så jag har lämnat in det till guldsmeden så han ska korta det och förhoppningsvis kan jag hämta det idag. Jag lovar att visa er det senare.

taggad

G har vågat sig över här idag. Nej men jag är typ helt frisk nu så det ska nog gå bra. Mamma och pappa kommer och hämtar oss här vid 13 så ska vi åka ut till Lager 157. Jag har aldrig varit där så jag är supertaggad! Hoppas där är lite nice rea och så.

nyårsklänning

Tänk att det är nyårsafton om två dagar. TVÅ dagar! Eftersom att jag har legat sjuk hela veckan så har jag inte kunnat ta mig ut för att nyårsshoppa, så jag klickade hem en klänning på nätet. Silvrig och glittrig, perfekt till nyårsafton. Får se om det blir den jag tar på mig dock. Kan vara att jag kände mig riktigt ful när jag provade den hehe. Har ni fixat nyårsstassen ännu?

snyggt!

Jag är fortfarande sjuk, det är därför jag uppdaterar så himla dåligt. Men jag knåpade ihop ett litet kollage till er. Såhär vill jag se ut! Lös tshirt slarvigt instoppad i jeansen och kavaj med upprullade armar till. Snygga boots och breda silverringar. Ge mig!

nöjd?

Här är sakerna jag beställde. Ja ni ser ju tex att skorna ser inte alls ut som på bild. Slitningarna är lite väl fake tycker jag. Linnet ser väldigt litet ut så det åker kanske också tillbaka. Tröjorna är faktiskt mysiga så dem behåller jag kanske. Alltid bra med baströjor som man bara kan slänga på sig. Jag hade faktiskt beställt jeansvästen också men det stod att den var slutsåld så den fick jag inte. Vad säger ni? Har ni beställt något? Blev ni nöjda?

h&m

Jag har fått hem sakerna från H&Ms kollektion. Jag har inte provat det ännu men jag lovar att jag ska visa er sen. Vissa ser ju inte alls ut som på bild..

födelsedag

Idag fyller min mamma år så hon har öppet hus från kl 16. Jag mår inte helt bra ännu men jag ska dit en runda ändå. Det var varit riktigt dåligt med nya bilder på sistone tycker jag så jag ska se om jag kan ta några idag.

juldagen

Två bilder från juldagen. Jag älskar verkligen mina shorts haha. Jag blev så förvånad över att de var på rea. Är det verkligen BARA jag som gillar dem?
(varning för stök i bakgrunden)

sängliggandes

Hej på er! Förlåt för superdålig uppdatering. Jag var sängliggandes exakt hela dagen igår förutom de tio gångerna jag var uppe och spydde. Hjälp vad dåligt jag mådde. Idag är det bättre dock, så nu blir det lite uppdatering. Hoppas iallafall ni hade några mysiga juldagar och att ni kanske köpt något nice på rean?

kattunge

Jag har alla mina julklappar hos mina päron fortfarande så jag tänkte visa er vad min syster fick. Hon fick en KATT! En söt liten grå fluffig kattunge. Hon har tjatat efter katt jättelänge så hon fick denna av sin pojkvän. Den är så himla gullig? Åh jag vill också haaaaa..

juldagen

Hade ni en mysig julafton igår? Jag hade jättemysigt med familjen, åt massa god mat och fick jättefina julklappar! Nu ska jag ner i stan och luncha med min goda vän Björn som jag typ träffar ett par gånger om året och det är när han är i Helsingborg.

GOD JUL!

GOD JUL PÅ ER!
Hoppas ni får en riktigt mysig julafton med familjen och en massa fina julklappar! Och passa nu på att äta jättemycket julmat! Nu ska jag alldeles strax bege mig till päronen och fira jul! Puss på er!

katastrof

”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Hjälp till du också!


white


running sushi

I onsdags lyxade jag och Cille till det i Köpenhamn. Vi åt sushi! Running sushi kallas det och det är typ om en buffé. Det är ett rullband med massa olika små skålar. Nere fanns det kall mat så som sushi, frukt och desserter och uppe var det varm mat. Så tar man bara vad man vill ha och så betalar man ett fast pris. Jag har aldrig provat detta förr men har hört mycket om det i Köpenhamn. Finns det egentligen här hemma också? Det var ju gott och man åt som bara den! Vissa bitar var dock liiiite väl kalla för att vara nygjorda haha.
(Varning för riktigt usel bildkvalité. Hade glömt kameran så fick ta med mobilen.)

lillejul

Nå, lillejul idag och det firar vi alltid hos min moster med familj. Men mamma ringde nyss och sa att det blev inställt för att min moster har blivit sjuk. Så trist! Jag hade sett fram emot lite julmys med familjen och massa julmat..

denim

Hej på er! Nej det blev inte så bra uppdatering nu när jag var i Köpenhamn. Jag gick själv på Ströget så kände inte helt för att gå och fota haha. Jag fick iallafall köpt några fler julklappar och i morgon ska jag inhandla de allra sista. Sen ska jag bara packa in alla också.
Ovanpå allt tror jag att jag börjar bli sjuk. Är helt snuvig och har varit hängig hela dagen. Är hos G nu får tänkte att han kunde pyssla om mig lite hehe.

onsdag


green

Jag älskar nagellack i färg! Det piffar upp lite i vintermörkret tycker jag. Jag har många nagellack och lika många favoriter nästan haha. Denna gröna gillar jag, den täcker bra och torkar snabbt! Sen kostade den typ en tia.

fynd

Jag älskar att fynda som ni säkert vet. Igår hittade jag denna tröjan. Det var halva priset och ovanpå allt fick jag ytterligare 50%. Så 100 kronor fick jag den för. Kap!
Den är lite bredare med smala armar och sen är den längre bak. Fin va?

i love copenhagen

Idag ska jag in till Köpenhamn och så kommer jag först hem på fredagmorgon. Jag ska bla jobba lite, julshoppa, umgås med vänner och sen en runda förbi G. Det blir mysigt! Självklart uppdaterar jag ändå med massa nya bilder förhoppningsvis.

tips?

Varför ska det vara så svårt att köpa julklapp till sin pojkvän? Man borde ju veta exakt vad man ska köpa eftersom man känner honom så väl, men ändå är det samma visa varje gång. AHH. Tips på julklapp till pojkvännen?

favorit

Se vad jag upptäckte precis. Min bild låg som populärast på minoutfit idag PLUS att det är Elins favorit. KUL! Så in och rösta på mig om ni känner för det!

pictures

Well, som sagt så var jag ju i Köpenhamn i lördags. Det började med lite julmat med vännerna. Så spelade vi lite spel och drack en massa. Sen begav vi oss ut och hade riktigt kul! Hela söndagen låg jag typ död i deras soffa haha. Här kommer lite bilder. Jag älskar första bilden!

outfit

Bättre sent än aldrig. Såhär såg jag ut i lördags. Ursäkta den usla kvalitén på bilderna. Resten av bilderna kommer snart också. Anledningen till att jag har varit så seg är för att jag stannade hos syrran ett bra tag igår så det blev rätt sent.

yesterday

Bild från igår. Jag har en massa men det kommer sen. Ska ner och äta middag hos syrran nu nämligen. Puss

måndag

Jag har precis slängt i mig en macka med julskinka och ska kanske dra mig ner i stan. Ska fixa lite julklappar tror jag. Sen ikväll ska jag lägga upp bilder från i lördags i Köpenhamn. Så kika in lite senare vettja.

cupcakes

Det var ju som sagt full rulle i lördags. Vi var på glöggmys hos min bror som bjöd på en massa god mat och kakor och godis. Jag hade bakat cupcakes och här kan ni se det färdiga resultatet. Jag gjorde chokladcupcakes med chokladbitar i och sen doppade i ganache. Supergoda blev dem, tycker jag! Haha.

ni är bäst

Hej på er!
Superförlåt för superdålig uppdatering. Jag mådde så hiiimla dåligt hela dagen igår och idag mår jag också lite dåligt. Plus att jag har rensat och städat lite här hemma. Men sen när man väl kikar in så möts man av jättemånga söta kommentarer. Vart kommer alla dessa ifrån tänkte jag. Och då dök bilden upp där ute till höger. Ni är bäst! Puss på er!

lördag

Full rulle idag! Jag har tagit med kameran idag så det kommer förhoppningsvis upp massa bilder i morgon. Om jag har en bra dag så att säga. Hatar de dagar när man bara blir dålig på alla bilder haha.

silvercuffs

Klockan är bara halv fyra och jag är klar för en utgång haha. Nu ska jag snart hem till min bror på lite glöggmys sen ska jag direkt till Köpenhamn nämligen. Det blev all black idag. Skinnbyxor och svart linne och silvriga cuffs! Thats it!

bakpotatis

Detta ser kanske inte så spännande ut, men en bakpotatis är faktiskt riktigt underskattat. Jag gjorde en laxröra igår som blev riktigt god. En klick smör i potatisen och voila!

cupcakemaker

Ni minns väl när jag vann en cupcakemaskin? Jag invigde den igår, tyckte det var på tiden. Den var jättebra! Det enda negativa är väl att man bara kan grädda sex stycken åt gången. Men muffinsarna blev helt perfekta och smeten rann inte över! 9 av 10 får den av mig! Ni får se mina färdiga cupcakes senare eller i morgon!

friday

Såja, hemma efter en runda på stan. Fick köpt en julklapp och sen lite annat smått och gott. Nu har jag precis gjort en laxröra och väntar på att min bakpotatis ska bli klar i ugnen. Så denna fredag ska jag nog bara vara hemma och mysa för i morgon är där nog inte en sekund till att slappna av.

blue

G igår i Köpenhamn! Det känns som att G alltid har blå kläder på sig haha. Han är fin i blå!

down town

Nu ska jag ner i stan. Köpa någon julklapp, lämna en sak och möjligtvis köpa lite ingredienser till cupcakes!

nyårsklänning

Jag provade denna klänningen igår i Köpenhamn. XS var för tajt och S var lite stor, så jag köpte inte den. Nu tror jag att jag ångrar mig lite? Det hade varit en perfekt nyårsklänning!

boyfriendfit

Såhär såg jag ut igår i Köpenhamn. Jag snodde Gs byxor och fy vad sköna dem var haha. Btw, jag har alltså inte så korta ben som det ser ut..

heldag

Jag har haft en supermysig dag i Köpenhamn så därför har det inte blivit så mycket uppdatering. Vi var först hemma vid nio ikväll, så det blev minsann en heldag trots allt. Vi fick shoppat en massa julklappar och G köpte även lite till sig själv. Julklapparna kan jag såklart inte visa här men G visar nog sin nyinköpta jacka en dag. Nu ska jag snart hem så vi hörs sen!

late

Åhnej, vi försov oss idag. Nu blir det en snabb macka sen kör vi racerfart in till Köpenhamn. Så vi kan nog vara där innan tolv iallafall! Later!

copenhagen

Imorgon ska jag och G till Köpenhamn för att köpa de sista julklapparna.. Förhoppningsvis. Vi ska vara där redan klockan tio. Nu blir det bingen! Godnatt!

studs

En vacker dag ska jag äga dessa skor!
(Min fina vän Anna på bild)

sneakpeak

Liten sneakpeak på dagens. Jag har rotat fram mina gamla skinnbyxor. Dem låg och samlade damm hemma hos päronen så nu är dem i säkert förvar igen!

minispeaker

Kolla vilken söt högtalare som damp ner i brevlådan häromdagen! En liten minispeaker! Jag har nämligen inga extra högtalare så denna passar perfekt. Liten och praktisk. Dessutom är det både bra ljud och bra pris på den. Den finns att beställa här. Jag valde en svart men den finns även i andra färger. Och beställer ni innan 20/12 så får ni 50 kronor i rabatt. Ange bara ordet "julklapp" som kampanjkod. Det bästa är att det är fraktfritt!
(Nu är det kanske inte världens bästa ljud på kameran, men man hör skillnad iallafall!)

slutsåld

Shit! Kollektionen är typ nästan slut. Där är några enstaka saker kvar. Av mina favoriter är det bara bootsen kvar. Nåja, hann ni haffa något? Jag satt uppe klockan 24 inatt och uppdaterade som en galning. Först släpptes en sak även om det stod "kommer snart" sen släpptes dem efter hand. Jag hann klicka hem några saker. Kan ni gissa vilka? ;)

dragon tatto

Ni har väl inte missat att h&m släpper en kollektion i morgon? Och jag säger er, detta faller mig precis i smaken. Jag gillar alla fem outfits här nedan. Men jag har såklart plockat ut mina favvisar ur kollektionen. ↓


lucia

Idag är det, som ni säkert alla vet, lucia! Mamma och pappa har bjudit över oss på middag idag. Det ska bli gott. Så slipper jag laga själv idag. Måste göra mig klar, hörs sen!

vinröd

Denna tröjan hittade jag idag i mina gömmor. Jag har haft den liggandes med prislapp i över en månad tror jag. Den är så himla skön alltså! Det var ett bra köp trots allt! Sen att priset låg på typ 80 kronor gör väl inte heller något.

mat

Gårdagens mat. Jag älskar kyckling, jag hade kunnat äta kyckling varje dag! Så igår blev det kyckling, wokgrönsaker och en kall dressing. Rättare sagt en cremefraiche med smak av getost, honung och rosmarin. Tycker det är så gott med kall dressing till mat. För ett tag sen så åt jag knappt någon pasta, ris eller bröd överhuvudtaget. Så nu ska jag försöka skära ner lite på det igen. Min mage bara svullnar annars haha.

hår

Tänk att mitt hår såg ut så här för bara några månader sen! Nu har jag nästan inget rött kvar. Bara lite under och i nacken typ. Haha, jag har sån jävla beslutsångest med mitt hår. Nu funderar jag på att låta luggen växa ut igen..

food

Idag har jag haft en riktig hemmadag. Nu ska jag snart iväg och storhandla lite. Jag har seriöst ingen mat hemma, så det blir gött att fylla upp lite igen. Jag är sugen på sushi, kanske blir det på vägen hem?

bag

Jag vill ha en ny väska. Jag har massor med väskor men just nu använder jag bara min påsväska. Den är liksom lagom stor. Det är svårt att hitta en väska som inte är för stor och heller inte för liten och som inte kostar en förmögenhet. Kanske ska skriva upp det på önskelistan till jul.

(Syrrans väska är perfekt stor ↓)

bildbomb

Eftersom det är så ruggigt väder ute idag så tänkte jag liva upp med lite bilder från Domnikanska Republiken. Åh, jag vill resa. Jag vill vara brun och bada i havet. Jag älskar att resa, verkligen. Jag har rest mycket och varit på många ställen men nu känner jag att det är dags igen. Nästa resa som är planerad är en weekend till Paris. Kanske kan peta in något innan det också?
(Alla dessa bilder har jag lagt upp förr, men jag har inte bilderna på min dator så det blev inga nya.)

help?

Jag behöver er hjälp! Jag har fått tuggummi på mina byxor. Jag har provat att lägga dem i frysen och lite av det kunde jag knäcka bort. Men det andra blev inte hårt nog att kunna ta bort. Vad ska jag göra? Hur kan man annars få bort tuggummi från kläder? Help..
(Ja, byxorna e rätt skitiga haha)

utekväll

Detta är en av få bilder som jag tog igår. Haha nog bra, både mörk och skitusel kvalité. Nåja. Jag var ute igår och hade faktiskt riktigt kul. Idag blir det en hamburgare på grillen. Det förtjänar jag efter en hård utekväll.

silverklänning

Igår när jag lämnade tillbaka en sak på h&m såg jag att dem hade klubbdag, vilket betydde 10% på allt. Jag kunde inte låta bli att köpa denna klänningen då. 89 kronor, det var det väl värt? Gillar att det är stickat och silver. Dock är den rätt kort men tänkte kanske att jag kunde ha den som ett linne om inget annat.


mössa

Klockan är bara ett och jag har varit uppe i en evighet! Har röjt lite här hemma och ska försöka organisera min garderob lite sen. Kanske slänger upp lite bilder.
Nu ska jag ut och gå med Gösta. En lååång promenad så jag ska vara väl förbered för kylan. Jag har hört att mycket av kroppsvärmen försvinner ut genom huvudet. Myt eller sanning tror ni?

transparent

Bild från igår. Jag måste verkligen börja ta några bilder utan jacka. Känns som allt ser likadant ut..

hundvakt

Idag är jag barnvakt! Rättare sagt hundvakt. Gösta är världens snällaste så det kommer att gå hur bra som helst! Någon som känner för att gå en två timmars runda med mig senare hojtar bara till va?

idol

Ni ser väl Idol finalen? Jag sitter hemma med min syrra och ser idol och äter m&ms. Jag tycker ju läääättt att Amanda ska vinna! Hon är så grym och speciell. Jag gillar inte Robin, han är  tråkig men klart är han bra. Vem tycker ni ska vinna?

fredag


julbord

Godmorgon! Nu ska jag slänga i mig en macka sen ska jag ner i stan en runda. Sen hem till päronen och i eftermiddag ska vi äta julbord på Ikea. Någon av er som har ätit där? Hörs sen!

candles

Dessa ljusen har jag kikat på många gånger på H&M home i Köpenhamn. Åh jag vill ha! Jag tycker dem är jättefina! Det får kanske bli ett litet köp om en vecka när jag ska dit. Dem kostar bara 59:50 kronor.


red

Provade mitt röda nagellack igår. Svinbra är det. Jag har bara målat en gång och det täcker direkt. Jag rekommenderar det stark! Dessutom är det en riktigt fin röd färg.

glee

Såg precis ett avsnitt av Glee, den serien är rätt bra alltså. Jag har aldrig kollat på den förr. När jag skaffar mig ett ordentligt internet ska jag ladda ner en massa serier! Men just nu är där ingenting bra på tv. Får väl bli lite städning här hemma istället..

gift

Ni har väl inte missat superbhn på h&m? G tyckte nog att jag behövde en sån hehe. Så jag fick detta av honom i adventspresent. Det första han sa när jag öppnade var "kolla inte storleken". Då hade han köpt en 40 i trosorna för att min storlek inte fanns och han ville ju ge det ihop. Haha, så han fick byta.


bootcut

Slängde på mig mina bootcut jeans igår. Tycker dem är svincoola plus att man får långa ben när man har höga skor under haha.

wish big

Jag börjar med att säga förlåt! Jag fick en fråga om vart mitt halsband var köpt och jag skulle kolla upp det. Bättre sent än aldrig. Det är iallafall köpt på kyssjohanna. Dem har jättemånga fina smycken med budskap på, så in och kika där med er.

vintermys

Jag hatar vintern, det är så jävla kallt! Därför knåpade jag ihop ett litet myskollage till er. Allt detta vill jag ha i kylan. Plånboken fick följa med eftersom det ibland inte passar med en väska till en tjock jacka hehe. Jag har själv en sån liten plånbok från Michael Kors som jag älskar. Perfekt stor till pengar, kort och kanske någon nyckel och perfekt att bara ha i fickan.
Allt kommer från meinto. Dom har allt från A till Ö och hur många olika märken som helst! Och hur söta är inte strumporna då? Funderar på att klicka hem ett par.. Leveransen är 1-3 dagar så då kan jag ha dem lagom till helgen..
Direktlänkar: Jacka, plånbok, tröja, strumpor, ljus, skor.

Vad tycker ni om kollage btw? Något större intresse i det?

kategori inredning

Psst, jag har gjort en ny kategori. Just nu är där inte så många inlägg men ska försöka flytta över lite och så senare idag. En sak som jag tycker är dåligt med blogg.se är att man inte kan lägga ett inlägg i flera kategorier. Man kanske ska byta till wordpress? Det verkar bättre. Men orkar man sitta med designen och allt det? Någon som har erfarenhet av detta? Jag vill bara så gärna kunna lägga inläggen i flera kategorier!

fårskinn

Jag har glömt att säga en sak. Ikea var hemma hos mig för någon vecka sen och kollade lite. Dem ställde lite frågor och vi pratade om min lägenhet. Som tack för att dem fick komma fick jag en present av dem. En superstor påse som innehöll bla denna fina fårskinn. Den är så himla mysig och fin. Passar perfekt med mina vita kuddar i min vita soffa ellerhur?

sis

Slänger in bild på syrran såhär på morgonkvisten!

nagellack

Ni minns väl när jag skrev om mitt svarta nagellack? Ett grymt lack om ni frågar mig. När jag fyllde år fick jag även dessa två färger, så jag tänkte att det nog var på tiden att prova det röda. Hoppas att det är lika bra som det svarta.

vip

Jag fick taget några bilder i all hast i morse. Osminkad med rusigt hår. Men ljuset blev bra iallafall. Det är ju nästan så att jag ser lite viktig ut tillochmed haha.

H&M spring

H&M spring 2012 ser lovande ut. Här är mina favoriter. Den första är så enkel och snygg, så vill jag se ut i vår! Den andra är så himla söt och härlig i färgen! På den tredje gillar jag den lite råa looken med västen och kedjorna men samtidigt är den vårig med de ljusa färgerna. Och den sista ser bara så mysig ut. Vad tycker ni? Jag vill ha vår nu och istället fick vi de första snöflingorna igår.. Suck.

mörkt

En jätteirriterande sak med att det blir mörkt så snabbt är att man aldrig hinner ta några bra bilder i dagsljus. Om man har en bra kamera tycker jag helt klart bilderna blir bäst i dagsljus. Typiskt! Men den 22e, då börjar det gå mot ljusare tider igen. Men jag får väl se om jag hinner ta någon ny bild idag då..

pyssel

Som några av er kanske vet så är jag en riktig liten pysselgumma ibland. Så häromdagen satt jag och pysslade lite och detta blev resultatet. Min syster fick den av mig och blev faktiskt riktigt glad! Jag tycker själv att den är väldigt söt.

black

Alltså ibland undrar jag vad G pysslar med när han fotar. Varför kapar han mina fötter? Anyways, jag rotade fram en av mina vinterjackor från förra året häromdagen. Men den är inte särskilt varm. Tror jag måste köpa mig lite fler tjocka tröjor att ha under alla mina halvvarma vinterjackor.

old

Ett av mina senaste loppisfynd är dessa gamla böckerna. Jag gillar gammalt, slitet, vitmålat och allt sånt, så dessa kommer passa skitbra in i min egendesignade hylla! Perfekt!

help?

Jag tog på mig mina Dr Martens igår och nu har jag typ skoskav igen. Alltså ska dem aldrig bli mjuka? Hur lång tid ska det ta egentligen? Någon som har erfarenhet av detta som kan ge mig hopp?

julskyltning

NU ÄR DET JULSKYLTNING! Haha, jag har längtat, det blev ju inställt förra helgen pga stormen. Men vi hörs sen. Puss på er!

zebra

Sprang på dessa kuddarna igår på Jysk. De hade erbjudande och de kostade bara 45 kronor. Jag gillar den med zebran jättemycket och jag var riktigt nära att köpa den. Men jag har ju mest vitt här hemma så jag kom fram till att den inte passade in. Men visst är dem fina?

militaryjacket - for sale!

Min kompis Nicolina ska sälja sin snygga militärjacka! AH, jag vill så gärna ha den men det känns lite onödigt när jag redan har en. Jag minns att många av er frågade mig vart jag hade köpt min och vart man kan få tag på en, så nu har ni chansen! 500 kronor och den är din! Den är i jättefint skick och i storlek xs, men som ni ser på bilden är den ju rätt stor så den passar även större. Mejla eller skriv till mig eller Nicco om ni är intresserade.

nada

Idag har jag varit runt lite ärenden. Nicco har fyndat en massa idag och jag köpte ingenting! Jag blev dock lite avundsjuk på Niccos päls hon köpte. Anyways, lördag. Jag vet inte om jag ska stanna hemma och ta det lugnt idag eller om jag ska ut? Jag vill ju kunna gå på julskyltningen i morgon. Åh vad jobbigt.


new in

Bättre sent än aldrig. Här är mina nya skor jag fick av G i adventspaket! Visst är dem coola?

lördagmorgon

Godmorgon! Tidigt uppe en lördag faktiskt. Nicco skrev till mig klockan tio och sa att hon var rastlös. Och god vän som jag är gick jag ju såklart upp. Vi ska alldeles strax på loppis, jag ska bara slänga i mig två mackor. Puss på er!

1 december

G har fått en julkalender av mig. Men han glömde den här och som alla säkert vet är det ju den 1e december idag. Då borde jag kanske öppna den? Kika lite? Ta en liten tugga?..

rutig

Skorna är nya, dem fick jag av G i adventspresent. Det kommer en bättre bild på dem!

Work

Jag jobbar. Är ute och kör på landet. Till höger ser ni hallandsåsen haha.