leathercap

Fick hem min keps från H&M häromdagen. Jag har också köpt den från Gina för att jag skulle se vilken som var bäst. Den från H&H sitter bäst men jag gillar att den från Gina är helt i "läder". Vad tycker ni?

Random

 

 


Sneakers


books

Jag älskar böcker. Tycker det är så fint att inreda med.

yellow 2

Såhär såg jag alltså ut i fredags. Riktigt dåliga bilder men det är väldigt enkelt så man ser väl ändå. Kan inte ta bilder med systemkameran själv så ibland får det bli lite så här halvdant.

mössa

Så här kommer lite bilder från igår. Älskar linnet som jag köpte i Ullared. Bästa modellen!

yellow

Lite såhär såg jag ut igår när jag svirade på stan och drack lite vin. Kommer mer bilder senare.

need your help

Okej, jag behöver er hjälp. Ska jag köpa denna koftan? Visst är den cool? Den är alltså beige med limegröna pärlor på. Men den kostar 800 kronor. Jag har 20% så jag kan få den för 640 kronor. Men är det värt det? Vad tycker ni?

downtown

Jag tänkte att jag bara skulle sitta hemma nu, men kom på att jag måste ner i stan och köpa en klänning som äntligen har kommit i butik! Visar er den sen! Den är så fin!

tävling - vinn en earcuff

Nu har jag en tävling där du kan vinna en valfri earcuff från DesignbyMW.

Allt du behöver göra är;
• Gå in här och välj en earcuff som du skulle vilja vinna. Länka sedan till smycket i en kommentar.
GLÖM INTE att skriva med ert namn och mejladress i kommentaren.
Jag drar en vinnare den 1 mars, alltså om en vecka.
LYCKA TILL!
Här har jag plockat fram mina favoriter.
UPDATE! Ändringar. Jag drar en vinnare den 8 mars.

detroit

G köpte en ny keps häromdagen och jag är svinavis! Det var faktiskt jag som hittade den men tyckte att G kunde få den. Visst är den snygg? Jag kommer lätt sno den någon dag i vår och sommar.

in my bag

Jag gillar "in my bag" bilder. Det är kul att se vad folk springer runt med i sina väskor. Så tänkte jag på min egen väska, det måste vara den tråkigaste någonsin. Det är bara för att det är vinter. Om jag har väskan med mig så är det bara det absolut nödvändigaste jag stoppar ner. I sommar lovar jag att det blir roligare haha. Har ni roligare väskinnehåll?

Nycklar, treo, tuggummi, lypsyl, halstabletter, 2x mobil och plånbok. (Möjligt att något smink slinker ner.) Thats it!

red house


sis

Sandra ↓

naturvit


new in

Jag älskar Ullared! Dem har allt från himmel till jord. Jättemycket fina inredningssaker. Kläderna är kanske inte det allra bästa men man kan hitta några fynd. Jag hade nog kunnat köpa ännu mer men jag fick hålla fingrarna i styr. Well, här är inköpen:

Två linnen i fina färger.
Mjuka tjocka strumpor och solglasögon.
SUPERfin servis. Stora och små tallrikar, skålar och koppar.
Skjorta från herravdelningen. Tänkte att jag och G kunde dela.
Lite saker till köket. Stavmixer, fryspåsar och strössel.
Hårfärg och nagellack. Där fanns många nagellack i massa färger. Men där fanns inte så många pastellfärger så jag nöjde mig med dessa.
Canvastavlor och stämpeldyna i guld och silver.
Överkast
Lampskärmar till mammi.
Stickade baströjor i bomull.
SIST men inte minst en onepiece! HAHA. Jag var tvungen. Alla andra köpte så jag kunde inte vara sämre. OM den kommer till användning så är det ENDAST här hemma. Så, jag kommer alltså inte gå utanför dörren i sparkdräkten.

pink bow

Igår såg jag ut såhär! Jag tänkte visa er sakerna jag köpte i Ullared senare om det är intressant.
(Dålig iPhonekvalité)

nailpolish

Idag ska jag till Ullared! En sak som jag är ute efter är nagellack. I alla möjliga färger!
(Bild på min vän Annso)

DIY

Jag trashade ett par gamla jeansshorts tidigare idag. Här är resultatet! Tror dock att jag ska sätta dit lite fler nitar och slita lite till. Så, låt fantasin flöda och fixa till dina egna shorts till sommaren!
Vad tycker ni?

favorite

Några av mina favoritarmband. De två smala har jag fått av mina föräldrar och de breda har jag köpt i New York. Det är en grym kille som gör sina egna smycken som han sen säljer på gatan.

grey


trenchcoat

Har jag förresten visat er Gs trenchcoat som han hittade inne på h&m? Älskar den blågråa färgen. Sen har den detaljer som dragkedja istället för knappar. Snyggt!

im still blonde

Nej mina vänner, jag har inte färgat håret. Det är en gammal bild nedan. Så jag är fortfarande blond med lite rött i längderna och undertill. Men jag blev jävligt sugen på att locka mitt hår så igen.
Här är fler bilder på min hårring btw!

gift

Bla denna kudden fick jag av mina föräldrar i alla hjärtans dagpresent. Den är så fiiiin!

fur

Jag gillar mixen av brun, beige och cremevit.

Valentine

Först och främst vill jag säga HAPPY VALENTINE!
Sen vet jag om att jag bloggar dåligt nuförtiden. Jag har absolut ingenting att skriva så därför blir det så sällan. Men jag tycker ändå att det är bättre med få inlägg med vettigt innehåll än massa inlägg med onödigt skit. Vad säger ni?


Anyways, Hur firar ni alla hjärtans dag idag? Jag ska bara vara hemma med min syster idag. Mamma och pappa var här innan. Vi fikade lite och så fick jag present. Det visar jag er sen.

lera

Målade naglarna idag med detta lacket. Lite ala Chanel 505. Det var så himla lätt att måla med. När lacket liksom flyter ihop istället för att bli ränder eller liknande. Och det påminner mig om lera. I like!

roséguld


ballerina

Denna fyndade jag på rean för 60 kronor. Jag tycker den är jättesöt men har ingen aning om hur jag ska matcha den. Får kanske vänta till sommaren så man kan ha bara ben. Någon ide?

details

Hårringen åkte på igår för första gången.

jacket

Jackan köpte jag i Köpenhamn för 120 kronor. Perfekt mot denna bitande kyla!

copenhagen part III

Detta var de sista Köpenhamnsbilderna. Sen har jag bara lite från födelsedagsfesten som kommer upp så småningom.

instagram

Jag har faktiskt också skaffat Instagram. Så om ni vill följa mig där så heter jag alisx. Skriv gärna vad ni heter så kan jag kika på era bilder också. Puss!

dress

Tänkte visa hur jag såg ut i lördags. Köpte denna klänningen för ett bra tag sen men den har inte kommit till användning förräns nu. Älskar att den är så enkel med bara lite skinndetaljer. Sorry för den dåliga kvalitén på första bilden.

copenhagen part II


gold

Denna glittriga tröja haffade jag på Zaras rea. 159 danska kronor fick jag ge för den. Kap!

nyheter

Titta vilka fina grejer h&m har fått in på nätet. Jag la en beställning på kepsen och solglasögonen. Men kepsen kommer först till mars så om jag hittar någon annan innan dess kan jag alltid avbryta beställningen.

copenhagen part I

Home sweet home!
Nu är jag hemma och har packat upp det mesta. Har varit borta nästan en vecka! Jag har haft en jättemysig minivecka i Köpenhamn. Umgåtts med vänner, gått på visningar, fikat, firat födelsedag, fotat och shoppat! Jag kommer lägga upp lite bilder efter hand.

fredag

Har stressat runder en massa idag känns det som. Men ett litet stopp på Joe & the juice hann vi med såklart. Jag invigde också min blommiga kavaj idag!

details

Lite detaljer från idag!

torsdag

Hej hej! Just nu sitter jag och dricker en smoothie på Joe & the juice. Har varit på visning, gått i second hand butiker och fotat lite streetstyle. Fick såklart med en bild på mig själv. Mitt ben ser lite lustigt ut bara.

David Andersen AW12

Hallo! Igår var vi på visning som sagt. Det var grymt! Det var mycket svart blandat med läder med några inslag av silver och glitter. Jag gillade många av plaggen. Svart och läder känns alltid som en säker vinnare! Gillar ni det?
Svårt att få på bild men tjejen till höger bar en riktig glittrig outfit. Den glittrade sjukt mycket så det såg så fint ut när hon gick.
En av mina favoriter var tröjan/klänningen till höger. Enkel med några coola detaljer.
Där var också några grymma kläder till killar.
Klänningen till vänster var också superfin. Älskar att den är så lång baktill.

onsdag

Oj, jag har knappt haft en sekund över sen vid 16-tiden. Nu är jag "hemma" och ska snart sova. Var ju på David Andersen visning tidigare så jag slänger upp lite fler bilder i morgon. Puss!

acne

Idag öppnar Acne en ny butik i Köpenhamn. Det är deras flagshipstore och temat är "red light district". Det ska bli kul att se hur den ser ut. Jag har faktiskt också ett presentkort som jag kan använda. Woop! Butiken ligger på Pilestræde 40A för er som har vägarna förbi.

yoggi

Hej! Jag skäms nästan lite för att jag inte skrev en enda gång här igår. Hade en massa att göra. Nu är jag iallafall i Köpenhamn. Tar det lite lugnt nu på morgonkvisten för att sen möta upp min vän och gå en runda på stan och sen på David Andersen visning.
Halsen är fortfarande svullen så jag ska gå och köpa smärtstillande senare också. Har i princip levt på yoghurt de senaste dagarna. Hörs sen!