Äggmacka på danskt vis

Äter lunch på jobb. Vi har köpt in lite bröd och pålägg här så man slipper släpa med hemifrån eller gå ut och köpa. Idag blev det en äggmacka. Hade det varit hemma hade det blivit en macka med ägg och som högst lite salt till haha.


Nails

Nytt nagellack! Jag har hört något om att naglarna torkar snabbare om man doppar dem i kallt vatten. Det kanske man ska prova nästa gång? Jag lyckas alltid att smeta ut iallafall EN nagel.


Bombnedslag

Jag fick ett ryck innan, så nu har jag tvättat fyra maskiner, vikt och hängt in alla mina kläder i garderoben, diskat, varit uppe på vinden med en massa grejer och städat toaletten. Shit vad duktig jag känner mig..


New

Idag var det 10% för medlemmar på
H&M så jag slog till på detta halsbandet!


distortion

Hittade dessa bilderna på Gs dator så tänkte att jag lika bra kunde lägga upp dem här. Idag börjar Distortion i Köpenhamn och jag funderar lite på att dra dit. För er som inte vet så är det en stooor gatufestival typ som varar fram till söndag.

25

Grattis på 25 års dagen älskling!


Sushi

G fyller år idag och det har vi firat med sushi. Såå gott!


Details


Sillen

Jag myser på Sillen med Diana och Jannica. Haha vi är stammisar här!


Sol

Har legat i parken hela dagen med Diana. Får passa på att sola nu när det är varmt.


Söndag

Jag ska bli bättre på att uppdatera. Tycker dock att det är lättare att blogga från mobilen. Så smidigt!


Morsdag

Firar mamma hemma hos päronen. Pappa fixar grillen och vi har spelat kubb. Jag och syrran vann ;)


Frulle

Bra start på dagen! Önskar sååå mycket att jag hade en balkong..


Fredag

Nu har jag äntligen helg! Jag är ledig lördag, söndag OCH måndag. Gott! Kanske blir lite vin idag också? Har köpt på mig några flaskor på båten haha.


Kvällsmys

Rose i solnedgången vid havet. Det blir inte bättre! Vad tycker ni förresten om mina mobiluppdateringar? Tråkigt? Eller är det kul att se? :)


After work

Nu blir det lite vin och mat med Diana. Älskar sommaren!


Lunch i solen


Mys

Har myst med Carro och Danne idag. En Caesarsallad på väla och sen har vi degat i soffan. Nu Criminal minds sen blir det nog hemåt..


Halv åtta

Igår bjöd min syster och hennes pojkvän över oss på lite tvkväll eftersom Marcus, hennes pojkvän lagade mat i Halv åtta hos mig. Såg ni det?


Picknick

Vi hade lite picknick igår i det fina vädret. Så himla härligt att kunna sitta ute hela kvällen.. God mat, gott sällskap och lite rosevin. Kan inte bli bättre.


paris

Nu när vi ändå är inne på Paris så slänger jag upp lite bilder därifrån. Jag vill resa igen!

shoppingguide i paris

Eftersom jag själv tyckte att det var riktigt svårt att hitta bra shopping i Paris så tänkte jag sammanställa de gator som vi hittade och som jag tyckte var bra! Lite sent, men bättre sent än aldrig.

Rue Vielle de temple: En lång gata med många små och lite unika butiker. Inte det billigaste men absolut trevligt.

Rue Saint Denis: Här är inte så mycket förutom en STOR vintage butik med riktigt mycket grejer. Massa levisshorts i tusen olika färger och militärjackor bla.

Rue Pierre lescot:
Rue Etienne marcel: Bla en bra skobutik med massa boots där dem bla har Ash.
Rue Tiquetonne: Här är en ännu större vintagebutik med ALLT ni kan tänka er.
Dessa tre gator ligger precis vid varandra och där hittar ni lite bra butiker.

Lafayette: Ett superstort varuhus. Dock inte riktigt något billigt. En våning med typ bara märkesväskor, en våning med skor, sen en våning med designer och en våning med mindre märken i prisklass med Acne typ.

Place du marche st-honore: Här hittar ni Marc Jacobs butikerna och runt hörnet ligget bla en Ashbutik.

Rue de francs bourgeois: Denna gatan blev vi tipsade om. En mysig gata med massa små butiker med bla franska märken.

Fleamarket - Les Puces de Saint-Ouen: BÄSTA av allt haha. Nej men en suuuuperstor marknad med ALLT möjligt. Allt från vanliga stånd till små mysiga gränder med pärlor och gamla unika grejer. Ligger vid metrostationen Porte de Clignancourt. Absolut värt ett besök. Tror bara där är öppet på helgerna dock.

Mint

Jag har helt glömt att visa mina mingröna converse jag köpte i Paris. Låga dessutom!


Lördags

Såhär såg jag ut i lördags. Älskar neontoppen. Man ser skitbrun ut i den haha. Jag som är så blek behöver det.


Sol

Idag plockar jag fram bikinin för första gången detta året. Nu ska det solas!


Todays


Mys

Har varit ute och myst i solen hela dagen. Nu sitter jag och Diana och väntar på Caesarsallad :)


Terassen

Jag var ute och åt i torsdags med min syster, hennes pojkvän och några av deras vänner. Vi tänkte äta på Sillen och Makrillen men det var fullbokat så det blev Terassen istället. God mat och gott sällskap. Men det var jävligt kallt till sist. Där var inte riktigt någon värme och det fanns typ en värmefläkt som värmde cirka en halv meter runt den så det hjälpte inte så mycket. Jag slängde iallafall på mig något sånthär. Kommer fler bilder, men som sagt är det mobilbilder som gäller just nu..

details

Äntligen lördag! Jobb idag till halv fyra sen direkt hem och fixa inför kvällen. Jag tvättade igår och färgade min utväxt så jag är fit för fight. Ovanpå allt så håller jag på att bleka mina tänder. Sen är det bara att sola lite och gå ner ett par kilo så är jag helt redo för sommaren! Haha.

tvätta

Ikväll MÅSTE jag seriöst tvätta och städa. Detta håller inte, jag har nästan inga rena kläder kvar och helt lägenheten liknar ett bombnedslag. Och i morgon ska jag nog ut så då måste man ju ha rena kläder på sig haha. Det är så typiskt mig att dra ut på det. Jag hatar att tvätta..

kjol

Varför kan det inte snart bli sommarväder? Varmt och skönt så man kan gå med bara ben. Jag har köpt en massa fina kjolar och klänningar som jag vill kunna använda. Det är så jävla snyggt med en snygg kjol och en basictshirt eller linne till.

väla

Härligt med en ledig dag igår. Vädret var bara lite knepigt. Det regnade på morgonen så jag och syrran bestämde oss för att åka till Väla men då kommer solen helt plötsligt. Jag ger snart upp, jag får helt enkelt ingen sol detta året. Anyways, jag shoppade LITE igår. Bara lite saker som är måsten i garderoben..
Men såhär såg jag ut igår iallafall, dåliga bilder i know. Men bättre än inget väl?

new

Nya solglasögon som jag köpte i Paris.

details

Lite detaljbilder från häromdagen.

leopard

Leopardkavajen är från Vero Moda för er som undrade sist.

lovelock

Ni har säkert läst om bron i Paris med alla hänglås? Vi var ju såklart där men jag tror inte att jag har visat bilder från det. Det var så himla fint med alla olika lås som hängde där. En riktigt mysig ide, den som nu kom på det..

hoppas

Igår sov jag hos G. Han åker bort över helgen så vi kommer ses förräns nästa vecka. Det var meningen att jag skulle med men jag kunde inte få ledigt. Typiskt! Men i morgon är det röd dag så jag hoppas på fint väder så jag kan sola lite.

bad hairday

Jättedålig uppdatering idag, i know. Jag brukar tidsinställa inlägg till er eftersom jag jobbar men igårkväll somnade jag i soffan. Jag måste ha varit trött för jag somnar i princip aldrig i soffan. Men skönt var det!
När jag ser dessa bilderna nedan så känner jag att jag måste göra något med mitt hår. Gud vad tråkigt och fult det är..

let me know

Det var någon som ville se bättre bilder på linnet jag hade på mig här. Och er önskan är min lag så här är det! Ni får jättegärna skriva om det är något ni vill se mer av eller liknande så ska jag försöka fixa det.


green jacket

Idag ska jag träffa Josse. Blir lite fika och massa snack som vanligt! Det var ju någon som skrev för ett tag sen om jag inte kunde visa mer bilder från min vardag. Vad säger ni om det? Är det något ni vill se?
(Lördagens jobbeoutfit)

söndagen

OJ, vad dåligt jag mådde igår. Därav ingen uppdatering. Det blev utgång i lördags och jag drack lite för mycket så igår låg jag i fosterställning i princip hela dagen. Elina kom hit på kvällen och så myste vi lite. Kollade Big Brother och åt hamburgare från grillen nere på hörnet. En mysig söndag förutom bakfyllan.
Nedan ser ni lite vad jag hade på mig i lördags. Svart funkar alltid.

fashion which kill

Här är min nya jacka. Den köpte jag också i Paris. Jag hittade trots allt många fina saker där även om det var svårt att hitta billigare saker. Och förlåt för att shoppingguiden inte har kommit upp ännu. Det kommer, I promise. Här ser man också verkligen mina röda toner jag har kvar i håret. Ser ju nästan tvåfärgat ut haha.

shopping

Väskan, skorna och linnet är en del av min shopping från Paris. Senare idag ska jag visa bilder på min nya jacka.

new in

Älskar mitt nya linne! Jag är helt insöad på grå. Tycker den färgen är riktigt fin och det passar till allt! Så ett snyggt grått baslinne med djup rygg slår inte fel.

mysfredag

Idag ska jag mysa med G. Laga god mat och så. Jag vill äta något lite nyttigare, så får se vad det blir. Varför är allt det goda onyttigt? Om ni har tips på något gott och nyttigt att äta så släng en kommentar!

leopard

Jag har köpt så himla mycket saker nu på sistone. Denna söta kavajen är ett av de nya tillskotten. Finns där något intresse hos er att se min shopping?

resa

Igår träffade jag Johanna efter jobb. Vi lagade lite mat och snackade en massa. Mys. Hon är nere i Helsingborg nu men åker till Spanien på lördag. Jag är så avis. Jag vill också åka utomlands och sola lite. Det var ju så himla trist att vi hade så dåligt väder i Paris.

star

Nytt öronhänge! Love it!

såhär vill jag bo

EXAKT såhär vill jag ha det. Jag älskar det gulliga lilla huset och sen äääääälskar jag den vita mysiga inredningen. Gardingerna, sängen, ALLT! Alla långa vita tyger som hänger. Ge mig!

design

Jag har lite ont om nya bilder just nu som ni kanske märker. Förhoppningsvis kommer det nya snart!
Jag vill göra om min design här. Vill göra om den helt. Men jag är rätt kass på det så vågar inte riktigt pilla för mycket med det haha. Kanske kan försöka mig på det ikväll..

details


inspo


military


some of my shoes

Jag älskar verkligen skor. Det kanske inte syns så mycket här för jag går ofta i mina svarta boots (som inte är med på bild). Men jag lägger verkligen hellre mycket pengar på skor än på kläder. Här är några av mina skor iallafall. Har ni någon favvis?

random

Lite blandade bilder från de senaste dagarna..

valborg part II

Ni kanske tycker att det är tjatigt men här kommer lite fler bilder från Valborg.

adidas

På tal om skor! Jag hittade dessa i Paris. MEN 38 var för liten!! Jag har alltid 38! Och sen var 39 för stora så det blev inget köp. Men fan vad coola dem är! Jag är helt kär..

Paris

Hade lagt detta inlägget i utkast så jag kan ju lika bra publicera det. Bilder från Paris iallafall.


inspiration

Igår hjälpte jag G med att flytta hela dagen. Herregud vad lång tid det tar egentligen. Men till sist fick det mesta på plats och så myste vi med tända ljus på kvällen. Jobb idag och sen mys med en vän..
Bjuder på lite färgglada skor och väskor. Såå fint!

outfit


ikea

Idag håller jag och G på att flytta lite saker. Vi har hämtat en soffa och varit på Ikea för att köpa lite nödvändigheter. Jag älskar Ikea haha.

pink converse

Jag satt och tänkte häromdagen och frågade G om jag inte hade ett par rosa converse. Han sa då att det borde jag ha, ett par jag fått av honom när han var i LA. Så jag kollade i gömmorna här hemma och hittade inte bara mina rosa men även mina röda! Perfekt nu till våren! Och ser ni, jag har jeans på mig. Jag gillar egentligen inte jeans så mycket för jag tycker jag ser större ut i det haha.

fleamarket

Bider från Fleamarket i Paris. Jag rekommenderar verkligen denna marknad. Man kan hitta allt möjligt som sagt. Jag hade förresten tänkt mig att skriva en liten "shoppingguide i Paris" till er i dagarna.. Låter det intressant?

add some pink


details

Äntligen helg. Jag ska jobba till halsfyra sen ska jag bara slappa. Har varit trött hela veckan så jag ska nog bara ta det lugnt. Städa, tvätta och röja här hemma. Hoppas ni har en roligare lördag än mig haha.

nominera

Just nu kan man nominera till Blogawards och det hade varit kul om ni hade velat nominera mig! Här kan ni göra det! Puss på er!

bomberjacket

Det var många som undrade över "min" bomberjacka jag hade på mig här. Det är alltså inte min jacka utan Gs. Och den är från Whyred för er som undrade.

brown

Gårdagens outfit!

new boots

Kolla mina nya boots! Jag fick dem av G i Paris. Visst är dem snygga??

flytt

G har fått nycklarna till sin nya lägenhet häromdagen. Så idag ska jag dit och se den i verkligheten för första gången. Jag hoppas att han låter mig inreda så att det inte blir sån typiskt ungkarlslya haha. Ljus och tavlor måste man ha. Mysfaktor på hög nivå.

valborg part I

Här kommer en del av bilderna från Valborgsfesten!

torsdag

Jag hoppas verkligen att det blir fint väder i morgon. Då är jag ledig nämligen eftersom det är röd dag i Danmark. Ikväll ska jag, G och några andra ut och dricka lite öl. Tar såklart med kameran.

inspiration

I vår och sommar vill jag se ut såhär. Slitna shorts och en snygg oversize tröja eller tshirt till. Men det får nog bli några runder i solariumet först..

fav

Favorittröjan just nu!

new bag

Lite mer shopping från Paris. Jag har ju tjatat om att jag vill ha en ny väska ett tag nu. Så jag köpte denna. Den är ganska stor men ändå lagom så att man kan ha den till vardags. Här kan ni se lite mer hur stor den är.

venetiansk

Det var ju tema på Valborgsfesten. Alla skulle ha masker på och såhär såg min ut. Jag köpte den i allra sista sekund med jag är supernöjd. Jag tycker den är så himla fin.
Håll ut, bilderna kommer! Men jag hinner nog inte lägga upp dem i dag men annars i morgon.

dots

G var superstilig i prickig fluga i måndags på Valborgsfesten!

black and white

Lite bilder från i måndags. Nu kan man väl snart lägga halsduken på hyllan känner jag. Hoppas verkligen att detta vädret håller i sig.

glitter

En snabb bild från Valborgsfesten. Visst är min klänning fin? Jag kommer lägga upp flera bilder från festen sen.

spikes

Förlåt för superdålig uppdatering. Men det är himla kul att ni gillar mina bilder och jag ska kolla igenom alla kommentarer ikväll och svara på eventuella frågor. Just nu blir det ingen bättre bild än såhär.