hurry up

Nu måste jag skynda mig. Ska en snabbis in i duschen, sen fixa mig och sen rusa! Trevlig fredag på er!

helgplaner

Då var det helg igen. Jag har massa planer denna helgen. Ikväll ska jag ut och äta med familjen sen i morgon blir det jobb och födelsedagsfest! Detta blir bra!

cupcakes

Mina senaste cupcakes! Ah, ser dem bara inte supergoda ut? Chokladmuffins med chokladsmörkräm eller hallonsmörkräm.

orange

Det känns som att jag har så många bilder på lager hehe. Här kommer ett par från i tisdags!

er tur att fynda

På loppisen i söndags hittade jag dessa snygga skor. MEN, det var en 37,5 och jag har 38 så dem var liiiite för små. Tror också att det var en liten 37,5 för det brukar inte vara något problem. Dem kostade bara 70 kronor. Så om det är någon av er som har en 37a cirka så spring ner på loppisen på söndag och se om han står där igen!

skinnjacka

Kolla vad jag hittade hemma hos mamma och pappa häromdagen. Min skinnjacka från förra året! Jag hade typ glömt bort den men det var väl tur den kom till sin rätt igen. Den är nämligen längre än min andra skinnjacka så denna passar till lite fler saker. Nu är jag glad!

mannagrynsgröt

Godmorgon på er! Står och kokar upp lite mannagrynsgröt just nu. Så jävla gott. Mannagrynsgröt med hallonsylt. Om ni inte har provat det så prova! Det är jättelätt att göra också. Behövs bara mannagryn, mjölk och lite salt och såklart tillbehör.
Anyways, ska snart hem till päronen en runda sen ska jag ner i stan och handla frukt på torget med Diana. Det ryktas om att det ska vara riktigt billigt att handla där. Och frukt är alltid bra att ha hemma.

loppis

Vi var på loppis i söndags och sålde lite grejer. Skitfint väder hade vi så det gick riktigt bra faktiskt. Skönt att rensa lite i garderoben. Jag tycker det är lika roligt att stå och sälja på loppis som det är att gå och kolla. Och som tur var köpte jag endast detta halsbandet så man gick inte plus minus noll haha.

how to make..

.. a donut!
Det har varit några som har frågat hur man gör, så nu har jag gjort en liten video till er om hur man fixar donutfrisyren. Det är superenkelt och tar max fem minuter. Ni ska nog stänga av ljudet för det brusar som fan.
Lite kul med variation här tycker jag. Vad tycker ni? :D
Detta använde jag mig av:

coldstone

Jag var en runda i stan igår. Så himla fint väder så vi passade på att äta coldstone utomhus i solen. Man får ju passa på nu när solen skiner.

blogg.se app

Kolla vad som har kommit. Det är vad vi alla har väntat på. Hehe.

donut

En liten bild från igår. Visst är håret fint? :)

fynd

Detta halsbandet fyndade jag och min syster på loppis igår. Tio kronor fick vi det för. Jag älskar fynd! Men det är lite så fulsnyggt på något vis. Vad tycker ni?

månadsdag

Idag firar jag och G månadsdag haha. 3 år och 3 månader. :) Men nej vi firar faktiskt inte. Men lite bilder från detta året får ni såklart se!

flowers

Häromdagen fick jag blommor av G. Han är så gullig. :) Så nu doftar det blommor i hela lägenheten, jättemysigt!

tygpåsen

Jag älskar tygpåsar! När man inte vet vad man ska ha för väska så kan man bara ta en tygpåse. Den passar till allt, är rymlig och samtidigt rätt så diskret. Inte sant?

digster

Har ni provat Digster? Jag har fått en värdekod som DU kan använda för att prova Digster premium gratis i sex månader. Gå in på Digster och skapa musikprofil. Registrera dig och ange koden buzzador så får du också prova på det. Ge koden vidare till era vänner!

lördag

Trevlig lördag på er!

rester

Jag älskar när man kan plocka fram lite rester ur kylen och så blir det SÅ här bra! Mmmm..

min lägenhet

Förlåååt, jag vet att jag sa igår. Men här är lite bilder från min lägenhet. Ni kanske hade räknat med att få se stora utrymmen och så men denna gången blev det bara lite detaljer. Jag älskar verkligen min lägenhet, trivs så himla bra här. Vad tycker ni då?

boring

Jag vet att det har varit tråkigt här de senaste dagarna. Har bara inget roligt att skriva. Men jag har tagit lite bilder i min lägenhet som jag tänkte slänga upp senare idag om ni är nyfikna.

vintache

Vi var nere i Sams butik Vintache häromdagen. G skulle shoppa lite så han fick med sig en liten grej iallafall. Jag hittade ett par snygga svarta byxor men det får vänta. Just nu har jag i princip köpstopp eftersom jag inte har några pengar. Haha.

skog

Jag och mamma är ute i Pålsjöskog var Gösta valde att bada i gyttja..

outfit

Lite bilder från igår. Jag tog på mig mina Dr Martens och jag får fortfarande skoskav! Måste hålla ut lite till..

handyman

Jag älskar att G är så jävla händig. Nu har han nämligen lärt sig hur man byter glas på iPhone. Jag som är så jävla klantig har nämligen tappat min iPhone x antal gånger så ni ser ju hur skärmen såg ut. Så om ni vill ha nytt glas billigt så hör av er till G ;)
Före och efter.

mys

Idag har jag umgåtts med G. Vi har bara myst och så har vi varit en runda på stan. Jag skulle lämna tillbaka en tröja. Jag börjar få panik. Jag hittar inga fina tröjor som inte kostar en miljon. Jag vill ha en fin stickad tröja/kofta som inte blir noppig efter en tvätt. Det finns inte?

details

Lite detaljer från igår..

rensa

Jag har så jävla mycket bilder och skit på min dator. Och varje gång jag överför nya bilder så lägger jag antingen dem på skrivbordet eller gör en ny mapp. Så jag har i princip ingen aning om vad där är i alla mappar. Ahhhh, måste rensa och organisera..

chokladsmörkräm

Jag bakade igår, igen! Denna gången blev det sockerkaksmuffins med chokladbitar och chokladsmörkräm på toppen. Jag hade inte så mycket smörkräm att det räckte till att spritsa så mycket på dem. Men det är seriöst den godaste smörkrämen jag ätit i hela mitt liv.

godis

Filmkväll hos Carro med massa godis! :)

converse

Hade en riktig slappedag igår. G kom över och så drog vi hem till min bror för att äta kebab och se film. Dejligt!


hands


sun

Äntligen helg. Haha, för mig spelar det ingen roll ändå. Jag är ledig varje dag!
Well, jag är hos päronen och fixar till en spegel som jag ska sälja. Den måste ju vara fin när man ska fota och greja. Jag står ute i trädgården och fy vilken skönt väder det är. Man måste verkligen passa på när solen är framme. Sådana höstdagar som idag kan vi verkligen ha fler av!

yesterdays

Slänger upp lite bilder från igår. Nu ska jag iväg!

minns ni?

Minns ni att jag sa under vår resa till Domnikanska Republiken att jag aldrig någonsin ska boka en resa med all inclusive? Och minns ni också att jag blev sjuk på resan så att vi inte kunde åka hem? Och bara för att jag blev sjuk så fick vi åka till ett hotell med all inclusive och bo där i två dagar för att det var det ända som hade lediga rum. Men fan vad gött vi hade det i två dagar haha. Bilderna nedan är från deras takterass som var sjukt mysig.

sneakpeak

En liten sneakpeak på mig idag. Jag ska nog träffa G ikväll så jag tänkte att jag tar några ordentliga bilder då som ni får se.

godmorgon

Godmorgon på er!
Oj, känns som att jag har en massa att göra idag. Men så känns det alltid och jag får aldrig gjort allt. Well, nu blir det frukost sen blir det att röja upp lite här hemma.

kram

Jag tycker att det är superroligt att ni är så många som har hittat hit! Just nu har jag inte så mycket mer att tillägga. Men det kommer nog snart.. Kram på er!


mysdag

Idag har jag umgåtts med Johanna som är på besök från Stockholm. Vi har haft en riktig mysdag med kex med brie, parmaskinka och melon. Förresten, ni har väl inte glömt att rösta på henne i blogawards?

spegelbild

Lite bilder från loppis! När man kollar snabbt på sista bilden skulle man kunna tro att det var en spegelbild haha.

calvin klein

Både jag och G får ofta komplimanger för våra klockor. Jag har haft min i snart tre år och jag har aldrig ångrat mig en sekund att det skulle vara den. Den är stor, stilren och skitfin! Min är en herrmodel, det är därför min är så stor. G´s modell är lite mer manlig med silverlänken och alla extragrejer på. Men visst är dem snygga?

bröllop part 2

Ännu fler bilder från bröllopet. Jag sa ju att jag hade en massa fina. Jag har en massa fler fortfarande men nu får det räcka haha. Men visst är alla bilder bara såå fina?
Den bilden där det kastas ris på paret är en favorit.

promenad

Jag har varit uppe sen kvart i nio idag! Så jag tänkte att jag skulle göra lite istället för att bara sitta hemma. Jag tog en promenad på 1 1/2 timme. Jag ska börja gå ut och gå lite oftare, äta lite nyttigare och mindre. Jag vill gärna gå ner några kilo. Ja, detta har jag sagt förr, men en morot är en början!

bloglovin

Ni vet väl att ni kan följa min blogg med bloglovin'? :)

G´s kamera

Vad kul att ni gillade min bröllopsoutfit! :) Jag kanske få börja använda G´s kamera lite oftare, det verkar som att ni gillar bilderna som blir tagna med den.
(Här är två bilder från Domnikanska Republiken)

bebissko

Man kan ta så himla fina bilder med G´s kamera. Dessa tog han häromdagen när han var på väg hem. Söta va?


bröllop part 1

Här kommer en del av bilderna från bröllopet. Det blev hållt utomhus vid ett litet hus vid en sjö. Supermysig omgivning och paret var så himla fina!

sushi

Jag ska alldeles strax åka och möta upp G. Vi ska äta sushi idag! Jag har varit sugen på det i flera dagar nu. Jag ska prova få G också att äta sushi, jag tycker han kan lära sig det. Haha.

lördagens outfit

Så nu kommer äntligen några bilder från i lördags. Såhär såg jag ut. Jag blev rätt nöjd trots allt. Enkelt men fint. Skinnjackan fick vara en del av min outfit eftersom det var utomhus.

loppisfynd

Som ni nog vet vid detta laget så älskar jag loppisar. Såklart var jag på loppis igår igen. Jag och min syster snubblade över dessa skorna. Det var en storlek 41 så det fick bli G´s tur. Han var och är fortfarande tveksam till dem men vi övertalade honom till att köpa. En 20a gick dem på! Bästa fyndet på länge.
Nå, vad säger ni? Visst är dem godkända även till killar?

godmorgon

Idag ska jag lägga in bilder från bröllopet. Jag har så himla många fina så ska försöka välja ut de bästa som ni ska få se. Sen har jag också en massa andra bilder från helgen. Så det kommer upp lite bilder då och då. Jag älskar G´s kamera. Jag vill knappt använda mig gamla kamera mer..

båten

Jag har fått ny mobil! Denna mobilen kan man blogga från så jag provar att slänga in en bild.

food

Vi var ju som sagt på födelsedagsfest igår hos Anso. Superdupertrevligt med goood mat. Jag och Elina åt ju som om vi aldrig sett mat förr.
Tack fina Anso för igår! :)

casino

Bröllopet var superfint! Kommer bilder senare.
Vi har precis varit en runda på casino. Nu blir det dusch sen iväg igen. Oj vilken hektisk dag.
Jag slängde på mig G´s nya t-shirt. Jag tror jag ska köpa mig en tröja i samma färg.. (kass bild dock)

bröllop

Ni får en liten sneakpeak på vad jag har på mig på bröllopet.
Gustav tar med sig sin fina kamera så det kommer säkert upp en massa fina bilder senare. :)
Trevlig lördag på er!

duschen

Godmorgon!
Nu måste jag snabbt hoppa in i duschen. Ska hinna tvätta hår, föna och platta plus allt annat på cirka en timme.
Men här är en bild från igår i Köpenhamn.

packning

Jag hatar att man ska packa för flera dagar.
Så nu har jag redan bestämt vad jag ska ha på mig i morgon på bröllopet. Det förvånar mig inte om jag känner mig ful i det i morgon när jag står där och inte har något annat att välja mellan.

ströget, fest och bröllop

Denna helgen kommer också att spenderas i Köpenhamn. Först blir det en runda på Strøget sen är det födelsedagsfest ikväll som gäller.
Sen i morgon är det bröllop och jag vet inte vad jag ska ha på mig. Ahhhh, jag har absolut ingenting nytt i garderoben..

zara

Jag köpte dessa skorna för ett tag sen på Zara. Men jag tror jag lämnar tillbaka dem. Jag tycker dem är fina på insidan av foten men inte utsidan. Där är en sån konstig kant som skär lite märkligt på foten. Det går liksom för högt upp framme vid tån. Förstår ni ens vad jag menar? Haha.

boots

Idag fick dessa rackarna åka på. Dock skulle dem behöva lite skokräm av något slag.

baconlindad kyckling

Idag kommer G över till mig. Jag får väl hoppas att han har blivit frisk nog att kunna smaka mat. För jag är nämligen lite sugen på baconlindad kycklingfilé. Mmm.

till salu

Är där någon som är intresserad av ett superfint skrivbord? Jag vill egentligen inte sälja det men jag har inte plats. Ni kan skriva här så kan jag mejla er.
UPDATE: Skrivbordet är sålt.

torsdag

Godmorgon på er!
Nu måste jag snabbt göra mig klar. Ska iväg en runda med mamma sen ska jag möta upp en tjej som ska köpa en grej av mig.

barn

Min syster: Vill du följa med och kolla på garn?
Jag: Kolla på vadå?
Min syster: Garn.
Jag: Haha, jag trodde du sa barn.

shoppa

Nu ska jag ner till stan och möta upp min syster. Jag måste verkligen shoppa..
Btw, har ni sett skillnaderna i färgerna på mitt hår? Haha.

frukost

Jag är absolut ingen frukostmänniska. Så jag har i princip aldrig bröd hemma för det blir bara gammalt ändå. Men en sak som jag alltid har är knäckebröd. Så de dagar jag äter frukost blir det antingen knäckebröd eller en skål yoghurt. Lite vatten till det så är jag nöjd. Enkelt!
Det blev lite extra fint idag med tanke på paprikan. Den låg i kylen så jag kan ju lika bra äta upp den.

gus

Igår hade jag och G lite myskväll. Det var meningen att jag skulle laga mat men eftersom han är sjuk och tydligen inte kan smaka någonting så kändes det inte så frestande att stå i några timmar och fixa och dona. Så det blev en grillhamburgare nere i kiosken. Men god var den.

tips

Ni minns väl cupcakesen jag berättade om häromdagen? Butiken öppnade faktiskt den 1 augusti i år så det var en ny butik. Den ligger på Grønnegade 32, 1107 Copenhagen.

tisdag


köpenhamns tips!

Jag var ju som sagt ute i Köpenhamn i lördags. Vi var först på ett ställe som heter Dalle Valle som jag måste tipsa er om. Dem har, rätta mig om jag har fel, halva priset på all mat lördagar till tisdagar, efter klockan 17. Man får rikligt med mat och maten är god, så det kan jag varmt rekomendera. Dock kan man inte beställa bord så man får ibland räkna med lite väntetid.
Sen blev det Zoobar och till sist Zen.

parkas

Usch, vilket ruggigt väder. Jag slängde på mig min nya jacka idag. Den fyndade jag för 300 kronor!

Ser ni förresten att jag har vågat mig ut i mina Dr Martens. Dem skaver som bara den så jag får passa på när jag vet att jag inte ska gå så mycket.

silikonformar

Igår kände jag för att baka igen. Så jag slängde ihop en halv sats vilket blev cirka 7 stycken. Vi hade myskväll hemma hos Carro så jag passade på att ta med några dit.

Formarna som jag har använt denna gången är gjorda i silikon så man kan återanvända dem. Super bra och dessutom är dem lagom stora. Älskar också att dem är i olika färger.






walking

Det är helt sjukt så mycket man går i Köpenhamn. Haha. Idag har vi bara softat runder, loppis som sagt, gått en runda på Strøget och ätit på en mysig cafe. Jag älskar att vara ledig!

old stuff

Nu är jag hemma. Har haft en riktigt mysig weekend i Köpenhamn. Jag älskar Köpenhamn! Vi var på loppisar både igår och idag. Men jag hittade tyvärr ingenting. Tycker dock att vissa av de gamla tidningarna är grymma. Där var tidningar från 1960 typ. Och LP skivor är också snyggt om man hittar några med fina omslag.
Här kommer lite snabba bilder från i lördags.

copenhagen

Idag ska jag till Köpenhamn igen och så stannar jag där tills på söndag. Det blir bla loppis och utgång som gäller. Sen bara mysa runder i det förhoppningsvis fina vädret.
(Lite fler bilder från Köpenhamn i torsdags, visst är G´s kamera bra?)

gift

Jag lovade ju att visa er vad jag fick i present av mina söta kollegor. Visst är den awesome? Jag har länge velat ha en sån här och nu äntligen har jag en. Den ska få sitta i min hylla!

nagellack

Jag fyndade ett nagellack igår faktiskt. Tio kronor skulle jag av med! Jag är en riktigt nagellackssamlare. Har så sjukt många olika i tusen olika färger och nyanser. När jag hittar billiga nagellack kan jag inte låta bli..

serenity cupcakes

Igår i Köpenhamn hittade vi ett litet cupcakesställe. Tror det är nytt, har iallfall inte sett det eller hört om det förut. Iallafall så var det suuuupermysigt. En liten lokal med jättemysig inredning. Så kan man sitta ner och äta cupcakes och dricka kaffe. Vi stannade inte och åt där utan tog med oss 4 stycken hem och bjöd på G´s föräldrar. Cupcakes'en var riktigt goda, lagom saftiga och smörkrämen var också supergod. Det kan jag rekomendera!
(Adressen kan jag skriva in sen när jag hittar den)


sol

Solen skiner idag! Jag har hört att det blir 25 grader i morgon. Hoppas hoppas. Jag ska nämligen en massa i morgon bla på loppis igen.
Sitter just nu hos Gus, ska hem och fixa en sak sen till sjukhuset. Om jag orkar.
(Bild från Domnikanska Republiken)

mintgrön

Två snabba bilder från idag!

nytt objektiv

Man kan inte åka till Köpenhamn utan att shoppa! Gustav köpte ett nytt objektiv till sin kamera. Vi har tagit en massa fina bilder med det idag som ni såklart får se :)
Han köpte det i en liten butik som heter Photografia i Köpenhamn. Dem är supertrevliga och så får man lov att prova massa olika objektiv och tillochmed gå utanför och prova.

lagning

Home again!
Jag skulle bla lämna in dessa skorna på lagning. Sömmen inuti skon har gått upp. Kanske ingen big deal men dem har nämligen blivit stora. Nu hoppas jag bara att dem kan fixa det på ett eller annat sätt.

fixa

Det känns jätte konstigt. Det är torsdag och jag borde vara på jobb. Men nej, jag ska inte jobba där mer..
Det var så himla trevligt igår med alla kollegor och jag fick en superfin present. Den ska ni få se sen.
Så idag har jag en massa jag ska fixa. Ska iväg nu och sen blir det en runda till Köpenhamn.
Jag lägger in bilder senare idag!