hygge

Eftersom jag har sista dag på jobb så ska vi alla äta lite och umgås ikväll efter jobb. Sen kommer även två gamla kollegor bla Cecilie på bilden nedan. Det kommer bli så mysigt!
(Bild från karneval i maj)

last day

Anledningen till att jag bakade cupcakes igår var att jag har sista arbetsdag på mitt jobb idag. Så jag ska bjuda på mina kollegor! Så snäll är jag.

cupcakes

Ja, klart var det muffins jag bakade igår. Eller ja, minicupcakes vill jag hellre kalla dem. Visst blev dem söta? Frostingen blev lite rinning så jag kunde inte lägga på så mycket så dem fick bara en liten klick.

bakning

Jag ska baka! Gissa vad? ;)

today

Slänger upp dessa bilderna som togs för några dagar sen. Nu är det jobb sen ikväll ska jag hem och baka!

kashmir

Den här gamla rackaren (tröjan) har jag fått av pappa. Den har hängt med i många, många år, men nu fick jag den. Score!

wrap

Jag har äntligen storhandlat så idag kunde jag få lite ordentlig mat. Eller ja, något annat än pasta och köttbullar iallafall.
Detta slängde jag ihop lite sådär snabbt. Men gott blev det!

baddräkt

Jobbedag så jag livar upp med en semesterbild!

mysdag i köpenhamn

Har haft en supermysig dag i Köpenhamn idag. Först jobb dock, sen en fika med goda vänner och sedan hem till några andra goda vänner. Nu är jag äntligen hemma hos Gus, så det är rätt i bingen för att sova lite sen är det jobb i morgon igen! Natti

do u like sushi?

Vi var ju som sagt på Väla häromdagen på invigningen. Jag är absolut ingen rutinerad sushiätare så jag tänkte att jag skulle öva (dem har ju öppnat nya restauranger på restaurangtorget). Well, jag har i princip bara smakat några få olika. Så i torsdags skulle jag prova några nya. De två med frö på hade jag inte smakat förut. Men dem var goda, men min favorit hittills är den med lax och ris. Men vad säger ni, gillar ni sushi? Vilken ska man prova nästa gång?
Ja, ni ser ju, jag äter tillochmed sushi med kniv och gaffel.

yesterday

Söndag och jag jobbar.. Så jag slänger in en bild från igår.
Trevlig söndag på er!

muffinstativ

Jag lovade ju att jag skulle visa vad jag köpte häromdagen och jag håller ju alltid vad jag lovar. För det mesta iallafall hehe.
Jag har länge velat ha ett muffinstativ så när jag föll över detta som bara kostade 50 kronor var jag tvungen att köpa det! Visst är det fint? Ovanpå allt kan man skruva ner det så att det inte tar så mycket plats.
Nu ska jag bara baka lite också..

målat

Jag sitter hemma hos mamma och pappa just nu. Idag har jag varit riktigt effektiv. Jag har målat och fixat en massa. Som ni ser på bilden har jag målarkläder på haha.


utvilad

Det var skönt att sova ut. Nu måste jag skynda mig för snart kommer mamma och hämtar mig. Vi ska på loppisar! Ni kommer väl ihåg vad jag fyndade sist jag var på loppis? Hoppas jag hittar något fint idag också.
Förresten ska vi få se en sak jag köpte häromdagen. Om jag hinner blir det innan jag åker, annars efter.

new in

Jag är så himla död! Har jobbat 11 timmar idag så nu har jag asont i fötterna. Det är ju tur att jag är ledig i morgon så jag kan vila ut.
Idag hade jag mina nya byxor på. Man kan inte riktigt se hur dem ser ut på bilden, men dem är lite finare med veck framtill och så lite lösa. Hur sköna som helst iallafall!

väla

Idag öppnar Väla upp för sina nya butiker! Jag vill så gärna dit men jag jobbar till 16. Men om jag skyndar mig hem så hinner jag kanske gå där i två timmar iallafall. Om jag har tur kanske Gus följer med mig. Han är trots allt ledig idag.

vacation

Tror ni att man saknar solen, värmen och stränderna när man ser sådana här bilder?

photos


shorts

Shortsen åkte på igår som sagt. Idag är det jobb så då blir det långbyxor. Vi har aircondition så det är alldeles för kallt att ha shorts.. Man måste i princip ha långbyxor och tjock tröja för att inte frysa.

IKEA

Idag damp IKEA-katalogen ner i brevlådan! Nu ska jag äta lite mat och läsa IKEA och Sköna hem! :)

bomberjacka

Jag fick lov att låna G´s jacka idag! Hur snygg är den inte?? Det är en perfekt jacka som man bara kan slänga på sig. Man kan dessutom ha den till i princip allt.

varmt

Jag hade tagit på mig jeans och kavaj idag men sen pratade jag med mamma och hon sa att det var riktigt varmt ute. Så nu måste jag snabbt slänga på mig något svalare för snart ska jag iväg!

nyttig

Godmorgon! Jag har nästan precis gått upp. Jag satte klockan på 9:40 men snoozade till halv tolv. Ångest! Jag vill så gärna gå upp tidigt när jag är ledig men jag kan inte..
Well, jag har börjat äta lite nyttigare igen. Igen, iknow. Jag är en riktigt jojobantare. Men jag känner att jag har blivit lite matig efter semestern.
Jag börjar alltid mina dagar med att äta yoghurt med banan och rågflingor. Jag brukar dock äta turkisk yoghurt men idag blev det med bärsmak och 0,5 % fett!

sälja?

Det var faktiskt meningen att jag skulle sälja denna leopardtröjan.. Men så såg jag den ligga framme i igår så jag gav den en chans. Well, i dont know..
(Ja, jag har inte haft smink på år och dar. Jag har fortfarande färg så jag bryr inte mig haha.)

new in

Här är den nya kavajen jag köpte! Svinnöjd. Eftersom att den är lite tjockare kan man ha den både som jacka och kavaj.

lådan

Den jävla lådan släpade vi runder på igår efter loppisen. Inte för att den var särkilt tung utan den var mest otymplig att bära. Haha. Men jag ångrar inte en sekund att jag köpte den!

garderobsrensning

Nu var det ett tag sen jag rensade i garderoben så nu är det dags igen. Jag plockade ut lite igår som jag ska av med. Men jag vet inte om jag ska sälja grejerna på loppis eller tradera. För det är fina grejer i fint skick och inte en massa tshirtar i bomull.. Måste åka hem till päronen också och rensa där. Har fortfarande kläder där som jag inte har flyttat hit.

follow me

Ni vet väl att ni kan följa min blogg på bloglovin'?

loppisfynd

Här är min fina gamla trälåda jag fyndade på loppisen igår. Jag älskar gamla och slitna saker. Att den sen kostade 60 kronor gjorde att jag var tvungen att köpa den. Frågan är ju bara vart jag ska ha den någonstans.. Men visst var den fin? :)

outfit

Såhär har jag sett ut idag. Jag hade på mig mina nya skor jag köpte igår, men jävlar vad dem skavde på sidan av benen. Det är det värsta som finns, när skor skaver. Jag vågar ju aldrig gå med skorna igen..

loppis

GUD, vilket fint väder det var idag. Man kunde ju gå i linne och shorts och man var fortfarande varm! Nu hoppas jag att det håller i sig några dagar till iallafall.
Som sagt så var vi på loppis. Jag älskar loppis alltså! Det är dock inte alltid jag hittar något men idag hittade jag en gammal trälåda som jag var tvungen att ha. Den ska ni få se sen ikväll. Den är så himla fin!

parkeringsböter

HIF har spelat match idag har jag hört. Av allt skrikande att döma lät det som om dem iallafall gjorde ett par mål. Vi får hoppas att de vinner!
Som vanligt har lapplisa varit framme när folk parkerar där man inte får lov att parkera..
UPDATE: HIF vann med 2-1 mot HBK!

love sundays

En av anledningarna till att jag älskar söndagar är att det är loppis lite här och var i stan! Största och bästa är helt klart bakluckeloppisen. Jag ska alldeles strax möta upp Nicco och sis så ska vi gå en runda där. Jag visar såklart er om jag hittar något :)

new in

Dessa skorna köpte jag igår. Inte världens grej men jag behövde verkligen ett par nya svarta boots som man kan ha till allt. Och så kostade dem bara 800 och det är äkta skinn! Ovanpå allt fick jag 10 % rabatt så fick dem för 720. KAP!

väla & ikea

Idag har jag varit en runda på Väla och Ikea. Jag har bla köpt ett par skor och en kavaj! Det behövdes verkligen. Ja, ni vet hur det är.. Nej, men det var faktiskt några bra köp och billigt! Sen så måste man såklart avsluta med en 4 kronors korv på Ikea..
(Bilder på mina inköp får ni senare.)

hjälp!

Hey, nu måste ni hjälpa mig. Nu när jag sitter på min mammas dator så ser min blogg helt konstig ut. Så jag undrar om det bara är här eller är det så hos er också?

Ser ni bla att hela alis inte syns plus att texten går längre ut än bilderna? På min dator hemma ser det nämligen bra ut.. Tell me, hur ser det ut hos er?


shorts

Sitter hemma hos päronen nu. Ska alldeles strax köra och hämta upp Nicco och min syster. Jag har shorts på mig idag, vet inte helt om jag kommer att ångra det. MEN, solen skiner så man får väl passa på innan det blir svinkallt ute..


ärenden

Nä, snart är det nog läggdags känner jag. Imorgon har jag mycket på gång. Jag ska bla först en runda hem till päronen och sen till Väla och Ikea med Nicco. Jag hoppas att jag hittar något kul som jag kan köpa med mig hem.
Jag slutar ju på jobb nu snart så jag har sagt till mig själv att jag absolut inte får köpa mer där bara för att köpa. Ska bara köpa sånt som jag verkligen vill ha eller behöver.

weekend

Äntligen helg! Jag är så himla trött efter denna veckan, särskilt i benen. Elina har lockat med mig ut idag för att hämta hennes cykel en bra bit härifrån. Så jag får väl klä på mig och börja röra på mig snart..


bootcut

Ser ni vad jag har köpt? Ja, utsvängda jeans. Jag gillar dem men det gör inte Gus. Men så är det alltid. Killar gillar bara enkla och vanliga saker. Så fort det är liiite annorlunda så går det inte hem. Haha. Men dem gjorde iallafall inte sig snygga på bild riktigt.. Så denna bilden får duga till nästa gång jag tar på mig dem.

docken

Efter att vi hade varit på invigningen av Vintache så satte vi oss på docken och hade det trevligt tills solen gick ner. Nu känner man verkligen att sommaren är över, när det är kallt när man ska gå hem och måste ha jacka..
(Ser ni att jag har klippt ihop två bilder? Hehe, man tänker inte på det först men om man kollar lite extra så ser man det, för det är egentligen så himla tydligt.) :)

rösta

Min kompis Johanna har blivit nominerad i Blogawards i kategorin Blogstar i år. Så himla kul för henne och såklart vill vi att hon ska vinna! Så jag tycker att ni alla ska gå in och rösta här på henne. Seså, in och rösta med er! :)

vintache

Idag öppnar min vän Sam sin butik Vintache i stan, så jag ska såklart på invigningen. Ska bli riktigt kul att se hur butiken har blivit. Jag blir så himla avundsjuk. Vem vill inte ha sin egen butik liksom?

10 h

Nu har jag varit igenom tre dagars 10 timmars jobbpass. Skönt! Imorgon och fredag är det korta dagar och sen ledig helg. Man känner verkligen i kroppen när man jobbar så mycket plus att jag pendlar fyra timmar om dagen. Det tar på krafterna. Nu ska jag sova så jag kommer upp i morgon. Natti

tretton

Jag sitter och kollar på filmen tretton nu. Det var flera år sen jag såg den så jag minns den knappt. Men jag tycker den är rätt bra än så länge iallafalll. Jag var inte SÅ jävlig när jag var i den åldern iallafall.
Bara för det slänger jag in en gammal bild.

den perfekta tshirten

Jag har ett shoppingsug. Jag har inte riktigt köpt något på snart en månad. Jag behöver bla en svart bastshirt. Lite lös, inte för långa armar och lite tunnare material. Vet ni hur svårt det är att hitta den perfekta svarta bastshirten? Jag brukar alltid köpa flera storlekar för stort för att jag ska få den önskade effekten på tröjor. Som den tshirten jag har på bilden har jag köpt i storlek 42 haha.

myskväll

Ikväll har jag haft myskväll med Gus. Lagat lite halvtaskig mat på rester här hemma och ätit marabou. Marabou apelsinkrokant är min favorit just nu. Eller ja, efter toffifee. Nu har G somnat i soffan så jag sitter här med mitt choklad och bloggar..

G


blondin

Ser ni så ljust mitt hår blev? Jag var ju hemma hos Nicco kl 8:30 i lördags för att fixa det. Men jag hade så himla bråttom så jag fick ta en påse på huvudet och cykla hem och tvätta ur det här hemma. Men det blev riktigt bra trots allt och jag är jättenöjd!

no makeup

Usch, idag har jag varit uppe riktigt tidigt. När man ställer klockan på något med 5 så är det galet tycker jag! Klockan 6 är helt okej men 5, nejnej. Så jag drog på jobb utan smink och i softa kläder! Det är ju tur att man har lite solbränna så man inte ser helt slö ut.

outfit

En bild från Domnikanska Republiken som ni inte har sett ännu..

nytt

Gustav köpte nytt armband i en souvenirbutik på flygplatsen. Jag gillar det för att det är så kraftigt men ändå så enkelt!

bröllopsbilder


outfit

Såhär såg jag ut igår! Plockade fram dessa skorna som jag har fått av G för typ två år sen. Dem är en aaaaaning för stora så jag hade partyfeets i som gjorde att jag inte kasade ut ur skon iallafall.

bilder

Fyra snabba bilder från Bröllopet..

militärjacka

Gustav i bilen i fredags. Vi har likadana jackor haha.

calvin klein

Jag har hämtat ut min klocka från lagning. Jag hann inte hämta den innan jag reste så nu har jag varit utan den i snart en månad. När man är van vid att ha klocka alltid så är det svinjobbigt att helt plötsligt inte ha den. Nu känns det bra igen!

bröllop

Jag ska på bröllop nu och är super stressad. En snabb bild får ni sålänge. Såklart ska jag inte ha boots och skinnjacka. Ska också fixa håret snabbt. Btw så har jag färgat utväxten, vad tycks?

no internet

Min mobil funkar inte!! Och därför funkar heller inte mitt internet.. :(
Här har ni en dålig spegelbild från igår iallafall.

shoppa

Jag ska tillbaka på jobb idag. Det ska bli kul och se om det har kommit in några fina kläder man kan köpa. Jag har ju inte shoppat på mer än tre veckor nu.

sköna hem

Kolla vad som låg här hemma igår när jag kom hem! Antikt & Romantiskt, love it!

packning

Man kanske skulle ta och packa upp? Men nej, det blir nog inte ikväll..
Tänk er att jag och G hade lika många kilo i våra väskor men G´s väska var hälften så stor som min. Haha, han vet minsann hur man packar. Allt ligger helt perfekt i väskan och är där ett litet tomrum någonstans så tar han något och viker det en extra gång och pressar ner det. Det är faktiskt riktigt roligt att se när han organiserar saker och ting. Jag däremot slänger bara ner sakerna. Jag ska bara hem och när jag kommer hem så ska allt ändå i tvätten ändå.

im home

Jag är hemma från Domnikanska Republiken nu. Skulle egentligen kommit hem i måndags men jag blev sjuk så jag fick inte lov att flyga. Jag satt redan på planet och allt men nej, jag fick gå av igen.

macao beach

Detta är nog den finaste stranden vi har varit på. Helt vit fin sand och vattnet är helt blått. Kan ju inte bli bättre.

volontär

Jag tycker det är riktigt intressant att se hur folk bor och lever i andra länder. Det är så himla stor skillnad från hemma. Dessa bilderna är i princip tagna på samma gata och bara här är det också stor skillnad från hus till hus. Vissa bor i stora betonghus med galler och lås och andra bor i små hyddor ihopsatta av trä och plåt.
Vi såg också häromdagen ett hus med en madrass utomhus där det låg tre eller fyra personer och sov på. Det är lite sorgligt. Men dem har det kanske bra ändå, vad vet jag..
Jag har faktiskt funderat många gånger på att arbeta som volontär i något land. Men det är mycket snack liten verkstad.

otur

Jag har tagit en bild på en del av mina myggbett som jag ska visa er. Det är helt sjukt. Det liknar typ bölder. Ovanpå allt blev jag stucken av en geting idag. Åh, hur mycket otur kan man ha?

macao


walkin closet

Jag hittade en supercool butik i ett köpcenter. Möblerna och själva inredningen var så himla fint. Hade jag haft en walkincloset kunde den lätt se ut såhär!

mygg

Jag är sönderbiten av mygg eller andra småkryp. Har bett överallt på kroppen och dem har tillochmed stuckig igenom mina shorts! Der är sjukt konstigt.. Oss tjejer har myggbett överallt men killarna har knappt fått ett enda.. Vad beror det på egentligen?
Vi har dåligt väder idag också. Det regnar dock inte men det är molnigt. Får hoppas att det klarna upp lite iallafall..

more

Ännu mer bilder på G. När jag inte har några bra bilder på mig själv så är det G som får posa lite :)

new in

Vi var ju som sagt ute och åt i tisdags. Visst var Gus fin? Tröjan är ny och den ljusa färgen är riktigt fin nu när han är så brun.

ny skjorta

Det är här jag sitter när jag är på internet.
Jag har invigt en ny skjorta som jag har köpt för ett tag sen.. Jag vet att jag borde ta bort banden på bhn.

daypass

Minns ni att jag har berättat om alla resorten som ligger längs stränderna? Vi bor i ett lägenhetsområde en bit från ett stort resort och pga det så får vi lov att köpa ett daypass, vilket betyder att vi får lov att komma in och äta och dricka hur mycket som helst under dagen. Det är ju lätt värt pengarna med tanke på hur mycket man får. Men man tröttnar väldigt snabbt på maten och alla turisterna på stranden. Så en dag då och då räcker gott och väl.
Så en sak är säker iallafall. Jag ska aldrig någonsin beställa en all inclusive resa i hela mitt liv..
Så får man armband som visar att vi har betalt.
Knappt många turister va?

shopping

Idag har jag bara legat inne, förutom en snabb runda till en liten butik som ligger här. G köpte bla ett armband som jag också hade velat ha, men det var för stort för mig. Jag kan nog slänga in en bild på det senare..

G


new

Ikväll ska vi ut och äta och jag tror att jag inviger min nya klänning jag köpte i Köpenhamn precis innan vi åkte. Det har regnat hela dagen idag i princip. Alltså inte exakt hela dagen men från och till. Men jag hoppas på uppehåll resten av kvällen..

storm

Har ni hört om stormen? Tydlingen ska det komma en storm hit i morgon, så det kommer nog regna och blåsa en hel del. Har vi riiiiktigt mycket otur så blir det dåligt väder resten av veckan. Då dör jag..

djurpark

Idag ska vi till någon djurpark. Alltså med de djuren dem har här. Två av dem andra ska simma med delfiner. Blir nog intressant! :D
Slänger upp bilder sen!

38

För typ en vecka sen hade jag och G 3 år och två månader! Det är helt sjukt så snabbt tiden går. Och är det inte sjukt att vi bara har varit utomlands tre gånger ihop? Thailand, England och nu Domnikanska Republiken. Vad jag minns iallafall?

one week

More pictures! Tänk att det bara är en vecka kvar till vi åker hem!

watermelon

Jag vet att det ser lite nasty ut med all tång på första bilden, men så var det på den stranden iallafall!
Btw, när vi var i Thailand beställde jag alltid vattenmelonshake blandad med vatten. Det är svingott! Jag beställde en här också såklart men den var inte alls lika god. Sen för det andra kan man knappt beställa det någonstans. Dem har tydlingen bara bananshake överallt..