ärenden

Nä, snart är det nog läggdags känner jag. Imorgon har jag mycket på gång. Jag ska bla först en runda hem till päronen och sen till Väla och Ikea med Nicco. Jag hoppas att jag hittar något kul som jag kan köpa med mig hem.
Jag slutar ju på jobb nu snart så jag har sagt till mig själv att jag absolut inte får köpa mer där bara för att köpa. Ska bara köpa sånt som jag verkligen vill ha eller behöver.

Kommentarer
Postat av: Emma

Synd för oss att vi råkade pricka in den absolut värsta sommaren då! :( Vi som hade sett fram emot ännu mer värme än vad vi var vana vid längre norrut (;Jag kommer ursprungligen från Sundsvall, men har bott i Stockholm sedan jag var 13, det var där jag träffade min man och sedan flyttade vi hit i somras för att han skulle börja plugga här! :)Vad pysslar du med om dagarna då? Jobb eller plugg? :)

Postat av: Rizzo

sv. haha ja gör det, så himla enkel mat och roligare än nudlar ;)

2011-08-20 @ 01:17:57
URL: http://amandarizzo.blogg.se/
Postat av: linn

hejsan! <3 super fin blogg du har! kolla gärna in min och följ mig gärna via bloglovin :) <3

kram lilso! ha det bäst! <3

2011-08-20 @ 08:58:06
URL: http://lilso.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja, hoppas kan vi göra, men det verkar inte lovande! :/Haha, bra fråga! Men hans utbildning fanns här nere och vi planerar ju att flytta tillbaka när han är klar nästa år. Ibland är det roligt att se andra delar av vårt land än bara Stockholm, även om jag gillar den staden bäst ;) Kommer du härifrån? :)Jaha, vad roligt! Skulle också vilja jobba i butik, haha, men nu är det fullt upp med skolan.

2011-08-20 @ 08:59:51
URL: http://emmabroman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback