onsdag

Även om jag bloggar dåligt så tro inte att jag glömt er. Jag har fotat saker och ting ändå så jag har något bloggmaterial till er. Det kommer tex upp outfits, lite mat och lite nya saker som jag fått.

så här är det..

Jag vet inte om ni har märkt det men ibland i slutet på månaden så bloggar jag dåligt och jag brukar skylla på att det är mitt internet som är lite knasigt. Men så här är det, jag har internet i min mobil som jag kopplar in. Alltså jag har inget internet hemma hos mig förutom i mobilen. Jag har 5 GB att använda på en månad och det räcker gott och väl OM inte jag sitter på youtube eller liknande för det drar mer. Och denna månaden har jag ju som ni säkert vet haft födelsedagsfest och lyssnade såklart på musik. Men mitt internet slutar aldrig fungera, det blir bara segare. Och därför tar det riktigt lång tid att lägga upp bilder så därför blir det så dåligt bloggande. Detta har ni väl förståelse för? Men jag ska bättra mig, jag lovar!

höst

Usch jag är helt slut! Jag har jobbat hela dagen och sen suttit och skrivit dokument i två timmar. Herregud min rygg! Tror jag måste träna upp min rygg. Har fått så himla ont på sistone. Iallafall så har det varit riktigt superväder idag och det är snart december! Vi kan inte klaga iallafall. Kallar man det fortfarande höst egentligen?

 

blue/yellow

Kommer ni ihåg att jag sa att jag ville rama in den blå bilden? Det hade kanske varit coolt att förstora upp denna gula också och rama in och ha tillsammans med den blå?




mat

Idag kommer G hem till mig. Först ska vi handla mat. Jag är svinhungrig så det kommer inte gå bra. Det sägs ju att man helst ska handla mat när man är mätt för annars inpulsköper man bara en massa. Jag får försöka hålla fingrarna i styr! Tips på mat idag då?


clothes

Jag fick ingen bild på mig igår så ni får en sån här dålig bild. Jag plockade ju som sagt fram ett gammalt linne. Jag plockade även fram dessa stövlarna som har legat hos mina föräldrar ett bra tag. Men jag hade nästan glömt hur snygga dem var. Perfekt klackhöjd för att kunna gå i dem en hel kväll utan besvär.

hot chocolate

Det blev en hård utgång igår så idag har jag bara legat på soffan med undantag när jag gick till grillen och köpte en 150 grams hamburgare och en cola. Det var jag värd! Sen har jag gjort varm choklad och bara myst. Fin kopp va? Jag fick två när jag fyllde år. Love them!

välgörenhet

Weblighted kör just nu en välgörenhetslampanj för att samla in pengar till att bygga ett nytt Ronald Mcdonald hus. Det är ett hem där sjuka barn kan bo med sina familjer. Just nu kan du hjälpa till att stödja genom att skicka ett sms med ordet weblighted till 72970. Du skänker då en femma som efter operatörsavgift oavkortat går till att bygga huset. På deras facebooksida kan du läsa mer om det.
Och fram tills årsskiftet kan du som smsar gå in på en av nio Mcdonalds i Stockholms innerstad och hämta en gratis kaffe eller en Mcflurry.

most wanted blogg

Kolla! Weblighted har utsett mig till dagens most wanted blogg med motiveringen "Sjukt cool tjej med sjukt snygg garderob. En växande stjärna i bloggosfären som älskar att fynda på loppisar." Så himla kul och tusen tack för det! HÄR kan ni läsa en miniintervju med mig.

old

Jag rotade fram detta linnet idag. Det får bli det jag har på mig. Har verkligen inget nytt alls typ. Nu måste jag rusa. Först stan sen bussen till kalas! Puss på er!

kalas

Idag ska jag på kalas! Och jag har hört att det ska smörgåstårta, jag ääääälskar smörgåstårta. Så jag tror att jag skippar frukosten idag. Jag har också fått till riktigt bra eyeliner idag. Tjock och snygg linje blev det. Jag ska försöka få det på bild, men det är så himla svårt haha.

trädgårdsfint

Tänk vilket bra väder vi har egentligen. Det är ju snart december! Mamma har iallafall höstpyntat fint i trädgården. Jag hoppas vi klarar oss ett tag till utan snö. Det får gärna komma lite kring juldagarna men sen kan det vara torrt igen. Inget regn dock!!

outfit

Gårdagens. Jag invigde min nya väst. Skitnöjd. Nu har jag denna plus en annan som är lite ljusare. Mitt hår ser riktigt risigt ut haha. Det var alltså inte SÅ illa i verkligheten.

yesterday

Det var trevligt igår. Där G jobbar hade de en personalkväll efter stängning så alla i personalen fick viss procent i olika butiker. Så vi fick shoppat lite. Lite julklappar och G köpte adventspresent till mig. Jag har själv valt det. Ni får nog se vad det är på söndag.

julshopping

Det är full rulle idag. Jag ska hem till päronen nu en runda sen ska jag över till Lyngby för att julshoppa lite med G, syrran och hennes pojkvän. MYS! Och jag tar med kameran så ni får lite nya bilder. Det var längesen nu tycker jag. Puss på er!

59 kilo

Jag tycker det har blivit lite mycket mat på sistone. Vad tycker vi om detta? Om ni ogillar så säg till! Jag åt iallafall sushi häromdagen, FAN jag älskar sushi! Vill äta sushi varje dag. Mina favvisar är california insideout och laxnigiri. Jag ska banta, så det är tur att sushi är nyttigt. Från och med idag ska jag försöka banta. 59 kilo pekar vågen på. Om en vecka checkar vi igen. Är ni med?
Oj, vilket flummigt inlägg..

loppisfynd

Idag var jag uppe tidigt för att gå på loppis. Jag snubblade över denna jeansväst och jag fick den för 25 kronor. Det var ett kap tycker jag. Ovanpå allt är det en gammal Leejacka. FYND!

recept carbonara

Här kommer receptet på min Carbonara. Ni får gärna skriva om ni provar receptet och berätta hur det blev.
Du behöver: (cirka tre portioner)
- Ca. 400 g spagetti
- Två paket bacon (G älskar bacon)
- Ca tre dl grädde
- Två äggulor
- Salt och svartpeppar
- Parmesanost
Gör såhär:
Skär bacon i småbitar och stek. Jag gillar när det är lite mjukt.
Koka pastan enl. anvisning. Tillsätt lite salt.
Koka upp grädden samtidigt. Tillsätt salt och svartpeppar. (Jag kokade inte den jättetjock för den blir tjockare sen när man rör ner den och den får lov att stå lite. Så var inte rädd för att den är för lös när du rör ner den i pastan.)
När pastan är klar häller du av vattnet och rör ner två tredjedelar av baconet sen grädden och till sist de två äggulorna.
Lägg upp på tallriken i en bunke. Pynta med lite svartpeppar, resterande bacon och parmesanost!
VOILA!

börjar bra

Min dag började svinbra idag! Jag fick ett superbra samtal tidigare. Nu ska jag snart på loppis sen hem till päronen och fixa lite. Senare ikväll ska jag träffa tjejerna. Bra onsdag!

list

Haha, jag hatar när man råkar publicera något som inte skulle publiceras. Så några av er kanske såg min lista. Haha, jag måste skriva ner saker för annars glömmer jag det. Som sånt ni ber mig om skriver jag såklart ner så jag inte glömmer att fixa eller skriva om det. Så är alla glada! Jag har iallafall fixat min hotmail nu, så om ni nu mot förmodan försökte nå mig där så får ni skicka igen för nu funkar allt.



skolan

Minns ni när man gick i skolan och man hade pysseldag typ. När man gick till olika stationer på skolan för att pyssla. Tex göra julkort, små tomtar eller apelsiner med torkade nejlikor. Det var så himla mysigt. Sånt saknar jag. Ibland saknar jag skoltiden riktigt mycket. Både lågstadiet men även gymnasiet. Det var så fritt, man hade så många olika kompisar. Och på gymnasiet när man inte orkade gå på lektionen, så satt man bara och glodde med massa andra. Haha. God, i miss it!
Älskar denna bilden, inredningen, julkänslan.. Allt! Jag måste julpynta här hemma. Pynt i massor!

halsband

Jag älskar mitt nya halsband. Jag fick det av min syster och hennes pojkvän i födelsedagspresent. Ett wishbone, man ska bära halsbandet som en påminnelse om att önska stort. Det är så himla fint. Litet och enkelt, helt perfekt!

carbonara

Pastan jag slängde ihop tidigare. Den blev riktigt god och krämig. Precis som det ska vara. Jag är fortfarande jättemätt! Rätten blev tillochmed FIN!

pasta carbonara

G är på väg hit. Ikväll tänkte vi laga pasta carbonara. Det är nog min absoluta favorit pastarätt. Jag älskar en riktigt krämig pasta med massor av ost! Finns det något bättre?
Haha, bilden passar så bra in! (Gillar t-shirten)

ändringar

Jag har fått lite frågor här på senaste om hur man kontaktar mig. Jag har ju inte haft någon direkt kontakt, så nu har jag skaffat en - [email protected] (alis var upptaget så det fick bli alisblogg, fyndigt haha) Plus att jag har ändrat min ålder. Ändringarna hittar ni där ute till höger →

blue

Jag älskar denna bilden på G. Den fina blåa färgen på bakgrunden och att G har blå skjorta. Jag funderar på att printa ut den och rama in den. Kan inte det bli coolt? Och så gör man den större såklart.




julskyltning

Hej på er!
Åh jag har verkligen ingenting att skriva om. Så det är därför det är så tyst här just nu. Idag ska jag iallafall på julskyltning tror jag. Tänk att det redan är julskyltning. Snart är det alltså julafton också! Tiden bara springer iväg.

sandra

Ikväll ska jag hem till syrran och hennes pojkvän och äta lite mat. Så det blir inget stök idag inte.

g outfit

Jag har precis vaknat!! Sjukt! Dock var jag uppe innan vid åtta för att flytta bilen haha. Sen har jag sovit som en stock. Jag ska hem till päronen idag en runda. Sen får jag se vad som händer.
(Bilder från torsdags på g)

tips

Helsingör är faktiskt en rätt mysig by. Men där händer inte så mycket. Men om ni nu får för er att åka dit så tycker jag att ni ska gå in på ett cafe som heter Miss Coffee. Ett litet fik där dem serverar bagels och hembakade kakor. Det ligger mitt på gågatan så ni missar inte det om ni går där. Jag äter nästan alltid samma, en tomatbagel med cremecheese, kyckling och currydressing. Den är god! Och en varm choklad med grädde till det! Mmm..

outfit

Idag gick jag upp sjukt tidigt för att G skulle jobba, så jag åkte hem då. Idag har jag bara lust att sitta hemma och mysa. Ruggigt väder!

(Bilder från igår)




us

En snabbbild från idag. Slänger upp fler i morgon. Natti

me

Denna bilden tog G på mig innan. Bilder kan bli så himla mycket bättre i photoshop. Inte för att jag har överredigerat bilder utan jag har bara gjort den svart/vit och dragit lite i kontrasterna. Voila!

yesterday

Är hemma hos G nu. Har fina bilder plus ett litet tips till er som kommer upp senare.
(Bilder från igår)

julpynt

Har ni börjat julpynta ännu? I år fick min lilla gran bli vit och silvrig. Visst är den söt? Tomtarna har dock inte kommit fram ännu haha.

bagel

Nu blir det en bagel nere i stan. Jag hoppas inte att det är allt för kallt idag för jag har tagit strumpbyxor på. G och kameran följer med så vi hörs sen med en massa nya bilder.

presentkort

Oj, vad sent jag uppdaterar idag. Jag har sovit tills nu typ. Jag var hemma klockan halv två igår. Missade inte bara ett utan TVÅ tåg. Fattar inte hur man kan lyckas med det. Anyways, jag har lite presentkort till några butiker här i Danmark så man kanske ska ta sig en runda ner i stan och se om man hittar något skoj.
(En fin höstbild jag tog häromdagen)

onsdag



säng

Sån här säng vill G ha. Jag vet inte, jag får lite hotellkänsla över det. Det vita gillar jag ju såklart. Jag älskar vitt men jag hade nog velat ha det lite mer personligt. Romantiskt och mysigt liksom. Vad tycker ni?

shirt

Bilder från igår. Jag gillar när man hittar något gammalt i garderoben som man kan ta på sig. Hittade denna skjortan som jag hade under tröjan. Man ser dock inte kragen på den hehe. Men den har jag inte använt på hundra år.

silver

Jag älskar blommor! Det ser så fint och inbjudande ut. Sen älskar jag också fattigmanssilver. Men en sak som är trist är att fattigmanssilver inte riktigt tål vatten. Så i vasen som jag har, har silvret börjat lossna lite. Jag antog att man kunde ha vatten i en vas haha. Dock har jag hört att det ska funka lite bättre med kallt vatten. Men varför gör man från början en vas som inte tål vatten fullt ut?

onsdag

Nu beger jag mig ner i stan. Ni får ursäkta röran i bakgrunden. Haha här är så jävla stökigt men jag orkar verkligen inte städa.

planer

Godmorgon! Som sagt har jag en massa att göra idag. Först lite jobb, sen hem till päronen, sen Köpenhamn och träffa en vän om jag hinner och sen jobba ikväll i Köpenhamn. Så jag stannar i Danmark inatt och därför måste jag packa tills i morgon. Hatar att packa.. Och i morgon ska jag umgås med G! Ojoj, nu ska jag börja göra mig klar så jag hinner med allt!

godnatt

Oj klockan bara flög iväg idag. Har knappt varit hemma alls. Men jag har bilder såklart som jag lägger upp i morgon. Nu måste jag sova, har fullt upp i morgon så jag måste upp relativt tidigt.

outfit


ny eyeliner

Jag har fått en ny eyeliner som jag ska testa. Som ni vet så använder jag nästan alltid bara eyeliner och mascara på ögonen. Men jag brukar ha problem med att den smetar av sig på ögonlocket. Jag har provat så himla många olika och det kvittar om dem är vattenfasta eller ej. Så nu ska jag prova denna!

nu funkar allt

Vad bra! Nu syns alla kommentarer igen. Så fick vi ett problem ur världen.
Btw, jag älskar vårt novemberväder, idag är det soligt och fint. Tror jag ska ta en powerwalk senare. Men först dusch, frulle och en snabbis ner i stan. Boka tvättid ska jag också göra.
(Mammi, jag och sis. Gillar denna bilden!)

fel

Det är jättetypiskt. Era fina kommentarer syns inte. Så tro inte att det är för att jag inte godkänner dem utan det har väl blivit något fel. G blir också jätteglad när ni skriver om honom så det är lite synd att han inte kan se dem haha. Nu ska jag se lite tv sen blir den sängen. Hörs i morgon!

G outfit

Såhär har G sett ut idag. Superfin i sin nya kavaj!

myskväll

Jag och G har lite myskväll idag. Vi har lagat mat tillsammans. Det blev pasta med hemmagjorda köttbullar i tomatsås. Hoppas det kommer någon bra film på tv idag.

stan

Idag är G ledig så vi har tagit det riktigt lugnt hela dagen. Nu går vi ner i stan och fördriver tiden. Jag ska dock inte shoppa utan det får G stå för.

outfit

Gårdagens. Det är så himla svårt att få fina bilder när det är mörkt. Men dessa funkar väl?

söndags

Fick en fråga om det var pappa som stod för maten igår och självklart var det inte det. Pappa står endast för maten när det är junkfood hehe.
Mamma hade dukat upp fint.
Dansk fläskstek med potatis, rödkol och brun sås.
Till efterrätt fick vi chokladmousse med hallon.
Min mamma är nog den ända som har TVÅ desserter haha. Senare fick vi denna kaka med bla vanlij, hallon och grädde.

sneak peak

Slänger in en liten sneakpeak från igår. Jag tog som sagt glitterbyxorna! Nu är G och handlar frukost så jag måste hoppa i duschen nu! Hörs sen!

farsdag

Nu kör jag och hämtar upp syrran och sen G. Sen bär det av mot päronen där vi ska få god mat idag! Jag älskar högtider.
(Det blev glitterbyxorna. Sen tar jag nog dessa skor till ↓)

vilka?

Idag har jag plockat fram tre gamla favoriter ur garderoben. Nästan aldrig använda men jag vill inte göra mig av med dem för jag tycker att dem är rätt fräcka. Alltså cremevita vida chiffongbyxor, leopardjumpsuit och glittriga byxor. Och eftersom det är farsdag idag så tänkte jag att jag skulle ta något av detta.. Ahhh, vilka ska jag ta?

lampa

Tänkte bara visa er min nya lampa jag fick när jag fyllde år. Den är alltså helt vit i normala fall med det var inte lika kul att fota den i dagsljus. Jag älskar den. Den är så himla fin med kulorna som hänger ner.

kameran

Det är många som frågar vad det är för en kamera jag fotar med. Och först och främst vill jag säga att det inte är min kamera utan det är Gs. Alltså, VI fotar med en Nikon D5100 och objektivet heter Nikkor 50 mm f/1.8 G. Ni kanske förstår mer av detta än vad jag gör. Jag skrev bara av det G skrev till mig haha.

lördag

Jag har gjort en massa idag. Varit en runda med mamma och syrran och sen en runda nere i stan. Farsdagspresenten är fixad så nu kan jag andas ut. Ikväll ska jag inte göra många knop. Jag var ju ute förra helgen så nu blir det lugnt fram tills nyår! Haha, skämt osido.

nagellack tips

Jag tänkte tipsa er om två nagellack! Dessa två på bilden under här. Det svarta från Isadora är riktigt bra. Det räcker med att måla en gång sen täcker det hur bra som helst. Sen det andra lacket är ett överlack som gör att hela den blanka ytan blir matt. Riktigt snyggt. Du målar alltså lacket över tex ett svart nagellack. Det första lacket måste ha torkat ordentligt för annars kan färgen dras av. Sen målar du bara det matta lacket och på någon minut kan du se den matta ytan.
(Kanske inte de bästa bilderna men man ser iallafall lite)

tips

Oj klockan blev helt plötsligt mycket. Så nu går jag och lägger mig. I morgonbitti ska jag tipsa er om ett superbra nagellack! Natti

fredagkväll

Ni är så fina allihopa! Tack för alla fina kommentarer. Hoppas ni har en mysig fredagkväll.
Jag sitter hemma hos päronen och ska snart äta räkor. Mina föräldrar äter räkor med baguette varje fredag hehe. Så om man är sugen på räkor på helgen är deras hem ett säkert kort. Jag tänkte att G skulle komma över till mig idag men vi får se om han vill va med mig.


converse


framsidan

Jag har inte haft internet på hela morgonen, men nu funkar det igen. Så när jag ska logga in så ser jag att jag är på blogg.se framsida igen! Så himla kul! Välkomna alla nya. Som vanligt svarar jag på era kommentarer så passa på att fråga.
(Bilder från igår)

heldag

Idag har jag haft ett lunchmöte på stan sen har jag bara umgåtts med G. Vi gick en runda på stan och G shoppade loss inne på h&m. Jättefina grejer! Sen en runda ut till Väla och nu är vi hos mina päron. Har precis ätit lite mat och nu ska vi se lite tv. En riktig mysdag! Jag har nya bilder från idag. Dem kommer upp ikväll eller i morgonbitti.


G

G är här idag så vi ska ner en runda i stan nu. Sen blir det kanske Väla. Puss på er!


eyeliner

Jag känner mig så tråkig i mitt smink ibland. Jag sminkar mig i princip alltid likadant. Svart eyeliner och svart mascara. Ibland går jag faktiskt över till en annan färg på eyelinern. Men oftast ser det ut såhär. Jag får börja prova lite annat känns det som.

power

Det känns som att jag har haft fullt upp hela veckan. Skönt! Idag blev det en runda på stan och nu är jag hemma igen. Herregud vad snabbt det blir mörkt. Och tidigt! Klockan är bara 20 över fem och det är redan kolsvart ute. Jag tänkte visa er lite nytt jag har men det blir inga bra bilder i detta ljuset. Så det får bli i morgon. Nu ska jag ner och kolla in lägenheten under mig som är till salu och sen en powerwalk!

stan

Nu drar jag iväg på lite ärenden. Sen ska jag ner i stan och luncha med Josse!

fix

Igår träffade jag med Emelie. Herregud vad längesen det var. Satt och vräkte i oss massa kakor som var kvar sen i lördags. Sen en runda på stan och jag fick köpt lite småsaker som jag ska fixa med. Nu måste jag hoppa in i duschen för snart kommer mamma och hämtar mig.

kornblå

En annan bild från kalaset i söndags. Jag älskar den kornblåa färgen på kavajen plus de markerade axlarna. Den måste jag använda lite oftare.

dessertbord

Och här kommer mitt kakbord! Jag är jättenöjd och det var också väldigt uppskattat. Jag gillade idéen att göra små kakor och många olika så man kan smaka fler än en. Annars är tex en muffin väldigt stor och mäktig. Vad tycker ni? Visst ser det gott ut?
.
Kladdemuffinsen kom inte riktigt med på bild men dem ser ni där nere i högra hörnet.
Klassiska chokladbollar.
Maränger med choklad.
Macarons med chokladkräm.
Cakepops i vit choklad.

outfit

Invigde min fina päls i söndags och plockade även fram stövlarna!
Följ min blogg med bloglovin'

maten

Här kommer bilderna på maten som jag bjöd på i lördags när familjen var här. Väldigt uppskattat och supergott. Det är också så himla enkelt när man är många och när man minglar.
.
Tunnbrödsrullar med bla lax och sallad.
Mörkt bröd med äggröra.
Toastbröd med skinka och paprika.
Baguette med räkröra.
Kex med brieost och vindruva.

lördags

Såhär såg jag ut i lördags när jag hade familjen på besök. Svart funkar alltid. Tröjan är halvny och så himla söt. Den sitter tajt till naveln och sen går den ut. Syns inte så bra på denna bilden. Jag ska sortera lite i bilderna och sen ska jag visa er mitt dessertbord som jag hade. Plus all mat!

lördagens outfit

Såhär såg jag ut i lördagskväll. Älskar mina nya shorts!! Och eftersom jag inte fick några svarta pumps så fick jag ta ett par gamla godingar till.

ny second hand butik

Det har öppnat en ny second hand butik i stan. Butiken är grym med fin inredning och coola detajler. Jag tyckte det var en riktigt fin butik. Jag tror inte att dem säljer möblerna, utan de säljer kläder, skor, böcker och så.
Visst ser det fint ut?

kalas

Nu ska jag på kalas hos denna söta tjej. Jag mår inte helt bra idag dock.

bag

Hur fin är inte denna boxen då? Vitt vin i en väska med ett snöre som handtag. Det finns även i rosé och rött men dem är tydligen beställningsvara.
Så himla fin och den kostade bara runt 200 kronor. Inte så farligt faktiskt.

yesterday

Godmorgon. Jag har faktiskt varit vaken rätt länge. Vaknade aaaalldeles för tidigt idag. Det var superduper trevligt hela dagen igår. Först var familjen här på dagen och sen kom tjejerna på kvällen. Sen drog vi till Tempel, inte SÅ kul, men det funkade. Jag har bilder också som jag slänger upp sen..

weekend

Nu är allt fixat och klart!
Haha, jag bjuder på dessa två bilder från i morse. Tröjan fick jag av G och så fick jag en weekend till antingen Paris, Amsterdam eller vart jag nu ville plus shopping. Weeii, hur gullig är han inte?

my b-day

Vet ni vad?
Idag fyller jag år! 23 år gammal blir jag. Jag har fullt upp hela dagen. Först kommer släkten klockan 13 och sen ikväll kommer tjejerna. Så det är full rulle. Nu ska jag börja plocka fram och duka upp allt. Vi hörs snart!

Nu..

Nu ska jag snabbt ner i stan sen hem igen och baka vidare!
(Bilder från igår)

nya frillan

SÅDÅ, här var min nya frilla! Blev varken rött eller brunt utan jag färgade bara botten. Slog till på en lugg också. Jag har haft lugg för många, många år sen men då hade jag brunt hår. Jag var skitful. Men jag tänkte att det kanske passade mig om jag hade ljust hår. Och jag tycker faktiskt att jag passar i det. Vad säger ni? Är det godkänt?
(Jag har nästan precis vaknat så jag ser lite trött ut med påsar under ögonen)

torget

Jag var en runda nere på torget igår och köpte lite frukt och grönsaker. Det är så fint med alla färgerna! Men fan vad kallt det måste vara att stå där hela vintern.

önskelista 2

En annan sak jag önskar mig är ett par pumps. SVARTA. Jag har mycket skor, men ett par helt vanliga svarta pumps äger jag faktiskt inte.

nails

Den senaste veckan har jag verkligen kämpat för att inte bita ner mina naglar. Jag är en riktig nagelbitade när jag blir stressad eller inte har någonting att göra. Men se så långa och fina dem börjar bli. Man kan nästan se alla från andra sidan. Dessa dagar har jag också varit noga med att hela tiden ha nytt nagellack på för om nagellacket flagnar så är det lättare att bita.

Har kört på lite glittriga tippar nu.

torsdag

Idag har jag en fullbokad dag! Loppis, måla, handla mat, frissan och lite annat smått och gott. Nu blir det turkist yoghurt med banan.
Sen ska jag hämta bilen som jag parkerat lååångt härifrån. Det är det värsta med att bo här. Aldrig några parkeringar efter 17 tiden. Jag körde runt, runt och runt igår och till sist var det en annan som körde.

förberedelser

Uh, jag känner att jag har så mycket att göra nu innan lördag. Haha. Idag har jag iallafall gjort lite. Ska ju handla mat och dricka och sen laga all mat och så ska jag baka. Jag ska göra ett kakbord med olika sorters kakor. Ni ska få se bilder. Om det blir som jag har tänkt mig så blir det superduper bra!

önskelista 1

Jag fyller år på lördag, för er som inte visste det. Och jag önskar mig en mops haha. Jag har alltid älskat mopsar, dem är så himla söta. Särskilt när dem grymtar.

frisören

På torsdag ska jag färga och klippa mig. Kan ni gissa hur? ;) Min utväxt är enorm nu så det ska bli skönt att bli av med den iallafall.

G

G kom till mig igår. Gissa vad han hade med sig? JO, ett nytt marabou apelsinkrokant. Han vet att jag älskar det. Sen hade han såklart m&ms till sig själv.


bloggtorka

Usch, jag måste skärpa mig! Jag har haft lite bloggtorka och inte direkt några nya bilder. Och ni har kanske lagt märke till att jag aldrig bloggar utan en bild i inlägget. Men nu funkar mitt internet igen så ska bli bättre på att uppdatera. Ni får säga till om ni har någon ide till vad jag kan skriva om..