väla & ikea

Idag har jag varit en runda på Väla och Ikea. Jag har bla köpt ett par skor och en kavaj! Det behövdes verkligen. Ja, ni vet hur det är.. Nej, men det var faktiskt några bra köp och billigt! Sen så måste man såklart avsluta med en 4 kronors korv på Ikea..
(Bilder på mina inköp får ni senare.)

Kommentarer
Postat av: Emma

Njaäe. Vi var bara på Siba faktiskt, sådär lagom roligt, haha :/ Hittade du någonting roligt? :)Jaa, så är det ju. Helsingborg är helt ok, men svårt med vänner och så när man flyttar till en helt ny stad efter högstadiet och gymnasiet. Då har man ju inget sånt självklart att komma till som skolan, om man nu inte väljer att fortsätta plugga som jag äntligen börjat med! :)Din pojkvän är från danmark va? Åh, måste åka till Köpenhamn någon dag, knivigt med hunden bara!

Postat av: ida

Var med på dagens blogg!

http://idahtt.blogg.se/2011/august/dagens-blogg-2.html

2011-08-21 @ 00:53:20
URL: http://idahtt.blogg.se/
Postat av: Emma

Såg det i ditt inlägg nu, hann inte riktigt läsa det igår, så förlåt om jag var ouppmärksam (;Jo, det kan vi säkert göra. Vore verkligen roligt att åka till Köpenhamn :) Har bara varit där några gånger när jag var liten, men det var länge sedan nu. Bor han i danmark eller i Sverige med dig? :)

2011-08-21 @ 10:00:01
URL: http://emmabroman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback