nöjd?

Här är sakerna jag beställde. Ja ni ser ju tex att skorna ser inte alls ut som på bild. Slitningarna är lite väl fake tycker jag. Linnet ser väldigt litet ut så det åker kanske också tillbaka. Tröjorna är faktiskt mysiga så dem behåller jag kanske. Alltid bra med baströjor som man bara kan slänga på sig. Jag hade faktiskt beställt jeansvästen också men det stod att den var slutsåld så den fick jag inte. Vad säger ni? Har ni beställt något? Blev ni nöjda?

Kommentarer
Postat av: neli

snygga saker!

Postat av: fiona

Åh, härligt! Jag ville ha tröjorna/koftorna du beställde, men de var slut. Jag beställde den mörkgröna/gråa t-shirten. Den dimper förhoppningsvis ner i brevlådan om någon dag!

2011-12-28 @ 18:03:13
URL: http://sexdrugsandrock.blogg.se/
Postat av: Pauline Novac

Aaaaaah! Jag vill ha de skorna!! Hatar att jag inte är hemma i Sverige nu så jag kan köpa massa saker från h&m. Österrike ligger ku efter med alla sakerna i butikerna :p om de ens kommer få något ifrån den kollektionen. Finns det mycket kvar på hemsidan?

2011-12-28 @ 20:26:30
URL: http://paulinenovac.se
Postat av: pauline novac

Jag älskar hela den kollektionen. Men det enda jag har sett av den är på din blogg :/ hittar aldrig något på h&m's hemsida :( Om du inte vill ha skorna så kan kanske jag köpa den :) vad kpstade den ? vart hittade du den nya kollektionen på hemsidan ? tycker att jag har letat hur mkt som helst på hemsidan, men jag hittar inget /:

2011-12-29 @ 15:34:43
URL: http://paulinenovac.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback