help?

Jag tog på mig mina Dr Martens igår och nu har jag typ skoskav igen. Alltså ska dem aldrig bli mjuka? Hur lång tid ska det ta egentligen? Någon som har erfarenhet av detta som kan ge mig hopp?

Kommentarer
Postat av: Frida

Prova att ta på dig ett par nylonstrumpor som du blött ner och promenera runt lite hemma med skorna med nylonstrumporna på så ska lädret forma sig efter fötterna! :)

Postat av: Amanda

Jag har ett par lacksvarta jag köpte förra vintern och det kommer att försvinna!! I början var mina stela och jätte hårda vid hälarna, började blöda och fick ganska stora sår som gick upp igen och igen och igen. Men jag fick byta skor då och då och tillslut (efter typ ett par veckor) så började skinnet töja på sig. Nu, är mitt par det skönaste paret jag har. Alltså de sitter helt perfekt! :)

2011-12-05 @ 20:28:39
URL: http://amariz.blogg.se/
Postat av: Amanda

Compeed kan vara det absolut bästa för skoskav enligt mina erfarenheter . Även om du inte har en blåsa kan du sätta på ett där det skaver och gå in skorna med "plåster" på . Det är nog det enda jag kan komma på :) hoppas det ordnar sig o lycka till !

2011-12-05 @ 23:16:59
URL: http://munchie.blogg.se/
Postat av: JK

Har en sprej på jobb som heter "perfect fit" som man sprejar i skon och utanpå, sen sätter man i sin fot och då vidgar sig skinnet efter foten. Det låter konstigt men det fungerar faktiskt. Jätte bra om du får skavsår. Du hittar den på Nilson shoes :)

2011-12-06 @ 10:25:36
URL: http://jonnakiander.blogg.se/
Postat av: Pelle

Jag har själv både ett par höga och ett par låga. De höga är i ett mjukt nappaskinna (lite känsligare och alltså inte som det vanliga täckfärgade lite tåligare skinnet) och har varit mjuka redan från början. De låga är i det vanliga skinnet och de är fortfarande rätt hårda, men ändå sköna.

Så det kanske beror på vilket skinn man har?

2011-12-19 @ 12:41:31
URL: http://pellehusvall.blogg.se/
Postat av: Pelle

Japp, det är bara att plåga sig ett tag så blir det bättre :-)

2011-12-20 @ 23:28:36
URL: http://pellehusvall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback