5

Nu när det snart är sommar så är det så mycket snack om vikt och grejer. Jag är absolut sämst på att banta. Jag har ingen som helst självdiciplin så jag äter bara allt möjligt hela tiden även om jag har sagt att jag inte ska. Men igår tog jag och Carro tag i det och bestämde att vi ska gå ner 5 kilo var till den 1 maj. Nu får vi se hur detta går!

Kommentarer
Postat av: diddiii

hahaha ni kommer aldrig klaraaaaaaaa det. alice du har en sån dubbelmoral! NI E FINA!

Postat av: Alis

Åh tack Diana! Haha men inte dubbelmoral, jag är bara sämst. Jag vill alltid gå ner men kan inte låta bli sötsakerna. Men nu blir det frukt till söndagsmyset! ;)

2012-03-23 @ 13:31:32
URL: http://alis.blogg.se/
Postat av: Anks

nonsens! "mycket snack om vikt och grejer" du behöver inte gå ner i vikt. du är fin som du är. jag tycker man ska kunna äta vad man vill bara man tränar då o då. Det är mitt motto iaf. Jag tror inte på dessa dieter som finns eller att man ska äta en banan till frukost, en broccoli (om ens det) til lunch och ett frö till middag. Funkar inte i längden och kommer aldrig att göra det.Gå till en PT, be dom lägga upp ett schema för både träning och mat för dig. det är mycket mer hälsosamt och det håller i längden!Jag säger bojkotta dieter för det är det sämsta du kan ge dig in på. OM och jag säger då OM man inte väger sisådär 150 kilo och vill gå ner i vikt, då förstår jag att man vill gå ner i vikt för då lönar det sig. Och när man nått sin målvikt kan börja tänka på att inte äta godis/chips/onyttigheter varje dag. Tänka om liksom. Men då snackar vi om man väger 150 kilo.Lång kommentar. Men jag blir bara så arg på det här med vikt hit o dit. Det är en hets som jag blir så tokig på! Jag tycker det är FEL FEL FEL!Ät vad du vill, men träna. Jag tror för dig är att du inte ska gå ner i vikt utan att bli mer fit. För i de flesta fall handlar det just om det. Att bli mer fit! Som jag själv vill. Inte banta! Sämsta skit man kan göra för det håller aldrig.Inte arg/sur men blir tokig på att du skriver så i och med att jag läser din blogg varje dag och tycker du är sjukt snygg på varenda bild som du lägger upp!Därmedbasta! Stor kram på den!

2012-03-24 @ 09:30:19
URL: http://sriwanna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback