paris - tips?

Har jag förresten berättat för er att jag och G har bokat en resa till Paris? Jag fick ju det i födelsedagspresent av G i november. Plus att det var shopping i presenten också. Vi åker nästa vecka den 25 och kommer hem den 29. Jag längtar så jävla mycket. Har ni varit där? Tips på vad man ska se? Puss på er!

Kommentarer
Postat av: MyzaaN

oh men gud va najs, lite avis ! har alltid velat till paris

Postat av: Anks

det enda jag kan säga att åk icke med air france - bad bad bad!

I paris har jag aldrig varit tyvärr, bara landade nu när vi åkte fram o tillbaka till miami! :)2012-04-18 @ 23:29:36
URL: http://sriwanna.se
Postat av: katta

Åh jag var i paris förra våren. Det är otroligt vackert, men underskatta inte avstånden. Ha bra skor och pendla inte med tunnelbana- då missar man alla fina parker & byggnader. Champs Elyseés är en enooooooooorm gata med allt från ett hysteriskt stort sephora till louis vuitton. Finns två andra gator också. Det är promenadavstånd mellan dessa & champs elysees (minns inte namnen, men champs elysees var bäst shopping) de andra två gatorna är besöksvärda.. där finner du bland annat ett stort zara home, stora lafayette varuhus med diverse märken, mango med mera! =) Hoppas att ni får en fantastisk resa. Paris är en väldigt mysig stad. Uteserveringarna eller parkhäng med en crêpe nutella i handen är så underskattat! =)

2012-04-19 @ 06:28:34
URL: http://kkatta.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag skulle tipsa er om att åka till Saint Germain och bara promenera på alla vackra gator där. Och sen är Monmatre supermysigt också!

2012-04-19 @ 16:14:34
URL: http://fridayallweek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback